Molnár Alajos
Molnár Alajos

Kőműves · Szobafestő, tapétázó · Földmunka

18
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Gödöllő és 100 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Molnár Alajos

Kőműves · Szobafestő, tapétázó · Földmunka

Ha a legjobb és legprecízebb szakembert keresi, most megtalálta! Szolgáltatásaim az alábbi szférákban : épületbontás kis ès nagy kivitelben, teljes generálkivitelezés, kőműves munkák, falazás, renoválás, gipszkartonozás, hideg-meleg burkolás, nyílászárók beépítése, kertépítés kerti szegélyezés, térkövezés, Föld munka Kiss és nagy kivitelben, szennyvíz-és csatornahálózat kiépítése. Keressen bizalommal ha elnyertem a tetszését az alábbi telefonszámon!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Velejéig gonosz ember. Igénytelen munkát végez, semmiről nem ad számlát és túlárazza a semmit. Ha nem fizeted ki, fenyeget és zaklat. Nem szabad vele üzletelni.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Sok pénzt kifacsart belőlem munkavégzés nélkül. Becsapott az árakkal. Nem fejezte be a munkát.
Szaki válasza:
Miért kell fals információt be írni erre platformra? Leggalább a nevedet írtad volna ki!!!
Ajánlatkérő
Jó telefonos kommunikáció és végrehajtás.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Mara
Nem fals véleményt adtam, csak igaz dolgokat írtam le.
Szaki válasza:
Csak tudnám ki irkál fals információt a munkáimról a jószaki platformra azzal a céllal hogy rontsa az értékelési platformomat mert én csatorna munkálatokat nem válaltam senkitől sem! Senki ne dőljön be ennek az fals információnak!!! Mert nem igaz! Csak valami unatkozó rossz akaró Írkál be a platformra Hogy rotsa az értékelési oldalamat!
Ajánlatkérő
Fürdőszoba felújítás. A vállalkozó időben jött, határidőben elvégezte a munkát. Azonban a burkolás néhány helyen hibás. Törött csempe, megkarcolt csempék a falon. A fugázás hiányos volt, melyet a vállalkozó sziloplaszttal javított ki. Kapott egy nagyobb összeget anyagra, mellyel nem tudott elszámolni.
Szaki válasza:
Csak tudnám ki irkál fals információt a munkáimról ide a jószaki platformra hogy rontsa az értékeléseimet. Megkérek mindenkit senki ne dőljön be ennek az fals információnak, győződjön meg személyesen maga mert ez nem igaz! Valami unatkozó rosszakaró Írkál be a platformra azzal a céllal hogy rontsa az értékelési oldalamat.
Steven
Előzetesen a helyszínen felmérte a munkát és úgy adott ajánlatot, jó ár - érték arány, megfelelő szakmai felkészültség, precíz, pontos munkavégzés, összeszokott gyakorlott csapat.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Andrea
Betartotta azt amit ígért vagyis határidőre teljesített és azon az áron dolgozik amiben írásos szerződésben megállapodtunk. Korrekt volt , segítökész és rugalmas. Ügyelt a munka környezetére, tisztán végezte el a munkáját, rendet hagyott maga után. Szakszerű munkát végzett megbízható, precíz szakemberekkel. Megjelenése pontos volt , időben megjelent a megbeszélt időpontban.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Senki ne ugorjon be az elsőre! Mindig beszélgessen mindenkivel! Én belecsúsztam elsőre! Tilos! Feléből is megúszhattam volna. Ez az én butaságom volt! Tanultam!
Szaki válasza:
Ha esetleg valaki önnek fals információt adott hogy olcsóbban is el tudta volna vállalni magától a munkálatokat azt nagyon sajnálom mert sajnos vannak olyan emberek akik ha nem nyernek meg egy-egy munkát a jószaki oldalán , akkor fals információt adnak direkt az ajánlatkérőnek! Azaz hogy ők direkt azt mondják hogy olcsóbban is el tudták volna vállalni-végezni a munkálatokat. Amiben megegyeztünk , abban az árban lett önnek el végezve a munka! Mikor készen lettek a munkálatok önnek nagyon is el nyerte a tetszését hogy milyen jól végeztük el a munkálatokat . Elégedettségét ki is fejezte felénk!
Ajánlatkérő
Gyors munkavégzés, nyílt kommunikáció, jó problémamegoldó képesség, kedves,lelkiismeretes, rugalmas szakemberek
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
A nehéz körülményeket elviselték, amit kértem megvalósult
Szaki válasza:
Köszönöm
Péter
Nagy medence alapját készítették el . Gyorsak voltak korrektek a munka szép lett vízszint tökéletes.Bátran ajánlom őket !
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Kerítések összehasonlításában tudtok segíteni? A rakott terméskő kerítés mennyivel drágább mint egy zsalukő, ami kőlapokkal van burkolva. A terméskő nekem sokkal jobban tetszik, de az anyagi lehetőségeinkbe nem tudom, beleférne-e, olyan 10 méter kerítés lenne a kert végében.

Az én válaszom:

„Hívjon bizalommal ”

0

2023. 07. 18.

Vettünk egy nyaralót. Az utcafronton csak néhány oszlop van leütve, rajta egy régi drótháló kerítés gyanánt. Ezt akarom megcsináltatni, de fogalmam sincs, milyen legyen az új kerítés. Olyan szakikat kérdeznék, akik kerítésépítéssel foglalkoznak, hogy milyen kerítést rendelnek a legtöbben, mit érdemes csináltatni, hogy szép is legyen meg költséghatékony is?

Az én válaszom:

„Üdv szép napot Krisztina Ha költséghatékony keritést szeretnél Akkor zsalukő és a Lindab keritést ajánlom. További információért hívj a jószakin További szép napot Molnár team Kft. ”

0

2023. 07. 17.

Szakmáim

Kőműves 8 megbízás Szobafestő, tapétázó 3 megbízás Földmunka 2 megbízás Sittelszállítás 1 megbízás Generálkivitelezés 1 megbízás Betonozás 1 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás Kertész 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Takarítás 0 megbízás Kertépítés 0 megbízás