szaletli építés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a szaletli építés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 50 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Bálint Bertalan

Ács

Tetőfedő

Bádogos

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Minősített jószaki
60 megbízás
28 vélemény
Fogadok munkát
Báder Attila

Hegesztés

Lakatos

Vállalom vas- és fémszerkezetek, kapuk, rácsok, ajtók készítését, régiek javítását, felújítását, zárak javítását, kapuk automatizálását, kódrendszer készítését és egyéb lakatos, illetve hegesztési munkák elvégzését helyszín szereléssel is, minősített hegesztőként Budapest XVI. kerületében és 50 km-es vonzáskörzetében.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
436 megbízás
186 vélemény
19 fotó
Fogadok munkát
Hradszky Zoltán

Lakatos

Társasházkezelés

Vállalom fémszerkezetek, kapuk, automatakapuk (toló, úszó, nyíló), kerítések, korlátok, galériák készítését, javítását, felújítását.Évtizedes tapasztalat, garancia. Kérem zárjavítással ne keressenek! Hatósági nyilvántartásba vett társasházkezelő, nagy tapasztalattal,referenciákkal, garanciával, közös képviselet ellátása!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
61 megbízás
23 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Marcell Kiss

Ács

Tetőfedő

Több éve jól működő ács vállalkozást folytatok, rendszeresen keresnek ügyfeleim, munkámmal meg vannak elégedve. tevékenységem: - tető javítás - tető fedés - előtetők - kocsibeállók Továbbá: - csatorna tisztítás - elő tető - kocsi beálló - szaletlik - pergolák
Bővebben
Dunakeszi
Jószaki
36 megbízás
7 vélemény
1 válasz
19 fotó

Tartalomjegyzék

Szaletli építése

Szaletli vagy filagória építése egy kiváló megoldás, hogy kényelmes és árnyékos teret teremtsünk az otthonunk körül.

Ezek a könnyű szerkezetek általában fából vagy fémből készülnek, és széles választékban elérhetők méretben és stílusban. Az építés előtt fontos megtervezni, hogy pontosan hol és milyen méretű szaletlit szeretnénk, figyelembe véve az adott terület igényeit és a kívánt funkciót.

Az anyagok kiválasztása és a stabil szerkezet kialakítása elengedhetetlen, hogy a szaletli tartós és időjárásálló legyen. Az építés során ügyelni kell a megfelelő rögzítésre és a szakszerű szerelésre annak érdekében, hogy a szaletli biztonságos és esztétikus legyen, miközben kényelmet és árnyékot biztosít az otthon körül.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!