előtető készítés

előtető készítés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a előtető készítés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 5000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Báder Attila

Lakatos

Hegesztés

Vállalom vas- és fémszerkezetek, kapuk, rácsok, ajtók készítését, régiek javítását, felújítását, zárak javítását, kapuk automatizálását, kódrendszer készítését és egyéb lakatos, illetve hegesztési munkák elvégzését helyszín szereléssel is, minősített hegesztőként Budapest XVI. kerületében és 50 km-es vonzáskörzetében.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
436 megbízás
186 vélemény
19 fotó
Fogadok munkát
Bálint Bertalan

Ács

Tetőfedő

Bádogos

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Minősített jószaki
60 megbízás
28 vélemény
Fogadok munkát
Hradszky Zoltán

Lakatos

Társasházkezelés

Vállalom fémszerkezetek, kapuk, automatakapuk (toló, úszó, nyíló), kerítések, korlátok, galériák készítését, javítását, felújítását.Évtizedes tapasztalat, garancia. Kérem zárjavítással ne keressenek! Hatósági nyilvántartásba vett társasházkezelő, nagy tapasztalattal,referenciákkal, garanciával, közös képviselet ellátása!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
61 megbízás
23 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Marcell Kiss

Ács

Tetőfedő

Több éve jól működő ács vállalkozást folytatok, rendszeresen keresnek ügyfeleim, munkámmal meg vannak elégedve. tevékenységem: - tető javítás - tető fedés - előtetők - kocsibeállók Továbbá: - csatorna tisztítás - elő tető - kocsi beálló - szaletlik - pergolák
Bővebben
Dunakeszi
Jószaki
36 megbízás
7 vélemény
1 válasz
19 fotó

Tartalomjegyzék

Előtető készítése

Az előtető általában egy épület homlokzata vagy bejárata fölé épül, hogy védelmet nyújtson az időjárás viszontagságaival szemben.

Az előtetők rendszerint vízszigetelő funkciót is ellátnak, segítenek megvédeni az épületet az esőtől és a hó által okozott nedvességtől. Emellett árnyékolóként is funkcionálhatnak, amelyek csökkentik a nyári hőséget és megvédik az ablakokat vagy a bejárati teret az erős napsütéstől.

Az előtetők különböző anyagokból készülhetnek, például fából, fémlemezből, üvegből vagy akár polikarbonátból. A kiválasztott anyag és forma a helyi éghajlati viszonyoktól, az épület stílusától és a tervezett funkcionalitástól függ. Az előtető kialakításánál fontos figyelembe venni az épület jellegét, a környező teret.
A méret meghatározása elsőrendű ahhoz, hogy az előtető megfelelően betölthesse funkcióját. Az előtető kialakítása során a megfelelő rögzítés elengedhetetlen a stabilitás érdekében.

Az előtetők alkalmasak esővízgyűjtésre is, és az így gyűjtött vizet megfelelő tartályok létesítésével tárolni is tudjuk.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!