fafaragás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a fafaragás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 50 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
ETRUSZK Bt. - Kovács Mihály

Asztalos

Restaurátor

Háztartási gép szervíz

Kiszállásnál díjat számolok fel, amelynek összege a távolságtól függően a benzinköltséget és 100 Ft/km gépkocsihasználati díjat tartalmazza, vagy az ügyfél által a műhelyembe szállítva foglalkozom az adott műtárggyal vagy háztartási géppel. Hét végén és ünnepnapokon is elérhető vagyok! Kovács Mihály vagyok, ezermester. Fiatal éveim alatt rengeteg szakmát kitanultam, értek a bútorok és műtárgyak restaurálásához, de az elektronika sem áll tőlem messze. Munkáim között szerepel a Cinkotai Tájház régiségeinek és az épületnek a felújítása is. Munkámat a 16. kerületi önkormányzat is elismerte, Dr. Csomor Ervin személyesen írt ajánlást a munkámhoz. Magyarországon először rendeztem hologram kiállítást és nekem volt először hologram laboratóriumom.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
166 megbízás
66 vélemény
54 fotó
Fogadok munkát
Bálint Bertalan

Ács

Bádogos

Tetőfedő

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Minősített jószaki
60 megbízás
28 vélemény
Fogadok munkát
Marcell Kiss

Ács

Tetőfedő

Több éve jól működő ács vállalkozást folytatok, rendszeresen keresnek ügyfeleim, munkámmal meg vannak elégedve. tevékenységem: - tető javítás - tető fedés - előtetők - kocsibeállók Továbbá: - csatorna tisztítás - elő tető - kocsi beálló - szaletlik - pergolák
Bővebben
Dunakeszi
Jószaki
36 megbízás
7 vélemény
1 válasz
19 fotó
Fogadok munkát
Tomcsányi András

Asztalos

Bútorasztalos

Belsőépítész

Szeretnél megbízható asztalost, aki nem fut el az előleggel, és bútorodat, lépcsődet a megbeszéltek szerint készíti el? Jó helyen vagy! Bármilyen EGYEDI bútort, lépcsőt elkészítünk. AJTÓKKAL, ABLAKOKKAL NEM FOGLALKOZUNK!!!
Bővebben
Szentendre
Minősített jószaki
122 megbízás
55 vélemény
26 fotó

Tartalomjegyzék

Fafaragás

A fafaragás az egyik legrégebbi kézműves művészet, amely számos kultúrában és civilizációban nagy hagyományokkal rendelkezik. A fafaragás technikái változatosak lehetnek, beleértve az egyszerű vésett mintákat, a mélyebb domborításokat és a bonyolult, részletgazdag szobrokat. A fafaragás során a faiparos vagy művész különféle fafajtákból, például tölgyből, juharból vagy diófából, elkészíti a kívánt formát és díszítést. A fafaragás két fő típusa az egyenesfaragás és a körkörös faragás. Az egyenes faragás során a művész a fa rostjainak irányával megegyezően dolgozik, míg a körkörös faragás során a faragóeszközt a fa rostjaihoz képest merőlegesen használja. Mindkét technika különleges stílust és hatást teremthet a kész művön. A különböző kultúrákban a faragások gyakran hordoznak szimbolikus jelentéseket, történeteket vagy mitológiai szimbólumokat, és az alkotók mesteri képességei méltán értékeltek. Ma a fafaragás továbbra is élő művészeti forma, amely magával ragadja az embereket.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!