konyhabútor készítés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a konyhabútor készítés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 60000 Ft / méter

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Márta Károly

Bútorasztalos

Asztalos

NEM foglalkozom nyilászárok, kisebb javítási,különálló kis bútorral, kérem ilyen jellegű munkákkal ne keressenek. Pest megye területén dolgozom. TÖBB, MINT 10 ÉV TAPASZTALAT Készítek lépcsőt, konyha bútort és egyedi bútorokat, mint például: Konyhaszekrény, Hálószoba, nappali bútorok Gyámolított-, csiga-, és lebegő lépcső Beépített szekrény Egy jó minőségű bútorral értéket teremtek. A végeredmény minden esetben magáért beszél! Egyedi bútor készítés - Budapest és Pest megye területén Egyedi tervezés Megbízható munkavégzés keresd az értékeléseket a jószakin illetve a google-ben vagy Facebook-on Tisztelettel: Márta Károly Csodabutor.hu
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki
118 megbízás
41 vélemény
28 fotó
Fogadok munkát
Tomcsányi András

Bútorasztalos

Asztalos

Belsőépítész

Szeretnél megbízható asztalost, aki nem fut el az előleggel, és bútorodat, lépcsődet a megbeszéltek szerint készíti el? Jó helyen vagy! Bármilyen EGYEDI bútort, lépcsőt elkészítünk. AJTÓKKAL, ABLAKOKKAL NEM FOGLALKOZUNK!!!
Bővebben
Szentendre
Minősített jószaki
123 megbízás
55 vélemény
26 fotó
Fogadok munkát
Máté Zsolt

Bútorasztalos

Egyedi konyhabútorok, beépített szekrények, falbúrkolatok, lépcsők ,egyéb asztalos munkák gyors és precíz kivitelezése! Ikea-s bútorok összeszerelése, kisebb, nagyobb javítások elvégzése. Mind ez kedvező áron!
Bővebben
Pilisszentiván
Jószaki
18 megbízás
5 vélemény
12 fotó
Fogadok munkát
Kolovratnik Szabolcs
Új tömörfa, laminált, és festett mdf bútorok gyártása , konyha , szoba , fürdőszoba és beépített bútorok gyártását , helyszínre szállítását és helyszíni szerelését vállalom.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Jószaki
44 megbízás
12 vélemény
30 fotó

Konyhabútor készítés

A konyhabútor készítése egy személyre szabott és funkcionalitásra optimalizált konyha kialakításának izgalmas folyamata. Az egyedi konyhabútorok lehetővé teszik, hogy az otthon tulajdonosa maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret, és megtervezze az elrendezést a saját kulináris igényeinek és esztétikai preferenciáinak megfelelően. A konyhabútor készítésekor fontos szempont az adottságok, az esztétikai elképzelések és a funkcionalitás összehangolása. Az egyes elemek elrendezése és a tárolóhelyek elhelyezése kritikus a hatékony konyhai munkafolyamatok szempontjából. A minőségi anyagok, például a strapabíró fa, a műanyag laminált felületek vagy a kő munkalapok alkalmazása hozzájárul a bútor tartósságához és esztétikájához is. A konyhabútorok tervezésénél a készítők és a megrendelők számos egyedi részletre is odafigyelnek, beleértve a fogantyúk, kilincsek, színek és kiegészítők kiválasztását. A modern konyhabútorok gyakran tartalmaznak praktikus innovációkat, például mélyhűtő fiókokat, lágyzáras fiókokat vagy beépített LED világítást is. A konyhabútor készítése, ha jól végiggondolt, az otthon szívévé teszi a konyhát, és maximálisan tükrözik a saját elképzeléseket és ízlést. A szakértő által készített egyedi konyhabútorok egyaránt szolgálhatnak praktikus és stílusos megoldásként a modern otthonokban.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!