kocsibeálló építés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a kocsibeálló építés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 5000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Báder Attila

Lakatos

Hegesztés

Vállalom vas- és fémszerkezetek, kapuk, rácsok, ajtók készítését, régiek javítását, felújítását, zárak javítását, kapuk automatizálását, kódrendszer készítését és egyéb lakatos, illetve hegesztési munkák elvégzését helyszín szereléssel is, minősített hegesztőként Budapest XVI. kerületében és 50 km-es vonzáskörzetében.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
436 megbízás
186 vélemény
19 fotó
Fogadok munkát
Holló Attila

Tetőfedő

Bádogos

- Tetőjavítás, KIS MUNKÁK IS ! - Cserép, pala, zsindely és lapos tető. - Kúpcserepek kikenése, törött lécek cseréje. - Csatorna, lefolyó javítás és csere. - Szegélyek, ablakpárkányok, hajlatok helyszíni méretre gyártása és szerelése. - Beázások megszüntetése. - Eresz alj, orom deszka festése és cseréje. - Oromdeszka lefedése színes alumínium lemezzel, hogy soha NE keljen festeni. 35 éves szakmai tapasztalattal. Hívjon bizalommal !
Bővebben
Budapest - XV. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
212 megbízás
101 vélemény
Fogadok munkát
Pivó Gyula

Tetőfedő

Bádogos

Kis munkákat is elvállalok !.--------. FiGYELEM !!!!.. A tudomásomra jutott , hogy az én nevemmel visszaélve munkákat vállal valaki. Ezért én : - privát számról nem telefonálok. - a munkát mindig kizárolag én nézem és magam is csinálom meg !. - kérésre szívesen igazolom magam személyi igazolvánnyal. Köszönöm !.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
417 megbízás
207 vélemény
Fogadok munkát
Bálint Bertalan

Ács

Tetőfedő

Bádogos

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Minősített jószaki
60 megbízás
28 vélemény

Tartalomjegyzék

Kocsibeálló építés

A kocsibeálló építése egy népszerű otthonfejlesztési projekt, amelynek célja a járművek védelme az időjárási viszonyokkal (eső, hó, napfény) szemben, és amely során egy biztonságos és kényelmes helyet alakítanak ki gépkocsik parkolására otthoni vagy üzleti környezetben.
Fontos szempont az alapos tervezés, amely magában foglalja a megfelelő terület kiválasztását és előkészítését, az esetleges vízelvezetés vagy döngölt alap kialakítását a stabilitás érdekében.

Az építkezés során először meg kell határozni a kívánt kocsibeálló méreteit és elhelyezkedését, majd el kell távolítani az esetleges régi burkolatot vagy földet a területről. Ezután általában ki kell egyenlíteni a talajt, majd meg kell határozni a megfelelő lejtést a vízelvezetés biztosításához.Ezután jöhet az alapozás és burkolás. A burkolat lehet különféle anyagokból készülhet, mint például aszfalt, térkő, beton vagy kavics. Fedett kocsibeálló esetén ácsmunkára is szükség lesz a tetőszerkezet kialakításához.

Fontos, hogy az építezés megfeleljen az esetleges helyi előírásoknak és engedélyeknek, ezért mindig alaposan járjunk utána a helyi építési előírásoknak és szerezzük be a szükséges engedélyeket.

Egy jól megtervezett és megépített kocsibeálló nemcsak praktikus, hanem növelheti az ingatlan értékét és esztétikailag is vonzó lehet.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!