SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől.

A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Keress a kérdések között vagy adj fel ingyenes ajánlatkérést.

45 találat

Külső hőszigetelés előtt, a gerébtokos ablakok műanyag ablakra cseréje előtt el kell távolítani a betonpárkányt vagy elég leszigetelni, és egy 5 cm-es toktoldóval feljebb tenni az ablakot?

26 nappal ezelőtt

+3

60 cm kőfalra milyen vastag Baumit open reflect hőszigetelés kell 30 százalékos megtakarításhoz

29 nappal ezelőtt

+1

Milyen hosszú dübel kell egy 15 cm-es grafitos szigeteléshez? Milyen hungarocell dübel méretek vannak?

1 hónappal ezelőtt

+2

Hány fős brigáddal szoktak általában hőszigetelni a szakik? Mi az ideális létszám egy átlagos családi ház külső hőszigeteléséhez?

3 hónappal ezelőtt

+37

Minden télen bepenészedik a gyerekszoba és a konyha sarka is. Alul-felül. Gondolom, mert északi fal. Mit lehetne tenni? Megoldás lehet, ha csak azt az egy falat szigeteljük, vagy azzal csak nagyobb bajt okozok? Hogy szüntessük meg a hőhidat?

3 hónappal ezelőtt

+9

Sziasztok, Íves fal hőszigeteléséhez milyen módszer válik be? 15 cm szigetelés kellene rá... Ti hogyan oldanátok meg?

3 hónappal ezelőtt

+5

melyiknek jobb a hőszigetelési képessége? 20 cm kőzetgyapot vagy 20 cm fehér eps?

3 hónappal ezelőtt

+31

A szaki szerint mehet mindenhová eps az erkély utólagos szigetelése során, de én úgy tudom, hogy minimum 30 cm magasságban itt is xps-t szoktak tenni, mint a lábazatnál, ami véd a becsapódó esővíz ellen. Ti hogy szoktátok?

3 hónappal ezelőtt

+16

Mi most az előírás? Hogy viszik fel a ragasztót az eps táblákra? Pogácsákban? Ha igen, hány helyen van ragasztópogácsa? Vagy körben a szélére? Egész felületre? Mi a helyes technológia most?

3 hónappal ezelőtt

+24

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!