SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől.

A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Keress a kérdések között vagy adj fel ingyenes ajánlatkérést.

50 találat

Hogyan lehet legegyszerűbben utólag elrejteni a wc tartályt a fürdőben? Szerintem muszáj lesz a wc csészét előrébb hozni, és akkor talán gipszkartonnal lehet burkolni, de fogalmam sincs, hogy szokták ezt csinálni? Ötletek? Javaslatok? Alsókifolyású a wc és a tartály alacsonyan van, az ülőkefedél nekidől.

2 nappal ezelőtt

Gondolom, fel kellene tölteni, de elfelejtettem, hogy amikor ráteszem a zuhanycsövet a kazánra, akkor mit kell elzárni és mit megnyitni és milyen sorrendben, hogy ne legyen baj.... Igazából, csak mikor épp nem megy, akkor van a zöld szakasz alatt a nyomásmutató, de ha bekapcsol, akkor feltornázza magát a zöld zónába, így nem is tudom, szükséges lenne-e az újratöltés. Segítség.

8 nappal ezelőtt

+2

Fontos kérdésem van! Hogyan lehet elzárni a melegvizet, ami a bojlerből megy a csap felé, hogy a csapot le lehessen szerelni? Ki kell üríteni a bojlert? Vagy van valami trükk, hogy ha leszerelem csapot, akkor a melegvíz ne kezdjen el ömleni? Köszi szépen, ha van javaslata valakinek! Hajdú bojler.

9 nappal ezelőtt

+12

Miből tudom megállapítani, hogy csőtörésem van? Mik a csőtörés jelei egy lakásban?

15 nappal ezelőtt

+10

Eddig azt hittem, olyan mélyen van az akna, hogy ott nem fenyeget a vízóra elfagyás veszélye. De lehet hogy mégsem? Az apósom azt mondta, dobjak rá egy télikabátot, az elég. Elég hülyén hangzik. Mit tegyek?

22 nappal ezelőtt

+10

Mikor meg akarom nyitni az egy karos csapot, elfordul a tövében, szóval így el lehet fordítani, mozog a tengelye körül. Hogy lehet ezt megszerelni?

23 nappal ezelőtt

+11

Víztisztító készüléket szeretnék beszereltetni. Ezt minden szakember meg tudja csinálni vagy kérdezzem meg a gyártótól, hogy kit ajánlanak? Illetve ha magam szerelem be, akkor is van garancia?

24 nappal ezelőtt

+7

elrepedt az akril kád - javítható esztétikusan? van a kádjavításra valami normális módszer? házilag vagy hívjak szakit? tud valaki segíteni?

28 nappal ezelőtt

+33

Fürdőkád beépítése esetén, ha nem egyenes a fal, mivel töltsem ki a kb 1-1,5 cm hézagot? Mi a legjobb és mi a legolcsóbb megoldás? (Remélem, a kettő ugyanaz...)

2 hónappal ezelőtt

+20

mekkora lejtést kell adni a kád beépítése során a lefolyó csőnek?

3 hónappal ezelőtt

+15

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!