KATAVICS LÁSZLÓ E. V
KATAVICS LÁSZLÓ E. V

Szobafestő, tapétázó · Burkoló · Gipszkarton szerelés

0
Megbízás

5 hónappal ezelőtt volt itt.

Szombathely és 40 km-es körzetében kiszállok.

KATAVICS LÁSZLÓ E. V

Szobafestő, tapétázó · Burkoló · Gipszkarton szerelés

Mutass többet

Válaszaim

Az alagsorban kialakított kis szobában megy el a vízvezetékcső, ami a ház felsőbb emeleteiről viszi le a szennyvizet a csatornába, és annyira hangosan zubog a víz, hogy zavaró ... szeretném valamivel hangszigetelni a csövet. Milyen megoldások léteznek erre? Segítsetek, kérlek!

Az én válaszom:

„Jó reggelt! Gipszkartonnal el kell dobozolni,üveggyapot szigetelés bele,sokat fog javítani.”

2024. jan. 31.

elrepedt az akril kád - javítható esztétikusan? van a kádjavításra valami normális módszer? házilag vagy hívjak szakit? tud valaki segíteni?

Az én válaszom:

„Jó reggelt. Sajnos csere.Valoszinü nem szakszerűen lett beépitve!”

2024. febr. 3.

Ha nem éri közvetlenül víz (pl egy külső folyosó mennyezete), ti tennétek gipszkartont vagy inkább fával burkoltassam?

Az én válaszom:

„Jó reggelt! Kültérre külteri gipszkarton,fával az a gond ,hogy rendszeresen kezelni kell.Kerdes ki mennyi időt akar ráforditani .”

2024. jan. 31.

Tényleg van olyan, hogy festék hőhíd ellen? Dolgoztatok már ilyesmivel? És van visszajelzés arról, hogy tényleg hatásos? Mi a működési elve?

Az én válaszom:

„Sajnos ilyen az én tudásom szerint nincs.Elkepzelni sem tudom ,hogy egy vékony festekreteg megszüntetné a hőhidat.Megkonyitene az életünket.😊”

2024. jan. 30.

Mi az az alukasírozott kőzetgyapot és miért jó?

Az én válaszom:

„Csővek szigetelésere szoktuk használni,fűtés,klíma, szellőzők,stb”

2024. jan. 22.

Sziasztok, kis weekendházat szeretnék téliesíteni. Mit ajánlotok faház szigetelésére? Kívül, vagy belül jobb szigetelni, és milyen anyaggal?

Az én válaszom:

„Jó reggelt! Belül előtètfal kőzetgyapot szigeteléssel,kívül vagy kőzetgyapot,vagy nikecell.kőzetgyapot légáteresztő ,hő és hangszigetelő a nikecell csak hőszigetelő!sajnos a kőzetgyapot jóval drágább.Ha tudunk segíteni az adott telefonszámon elerhetőek vagyunk. Katavics László E.V ”

2024. jan. 19.

Kedves Szakemberek! Hogyan lehet javítani a szobák hangszigetelését? Gipszkarton és tégla fal is van.

Az én válaszom:

„Jó reggelt! Tégla falak elé előtetfal üveggyapot szigeteléssel,gipszkartonnal valoszinü a üveggyapot elmaradt.Ha válaszfal egyik oldal bontása szigetelés pótlása és visszazárás gipszkartonnal.”

2024. jan. 19.

Azt szeretném kérdezni, hogy a régi 3 szárnyú ablak méretében létezik kész ablak, vagy ezt biztosan egyedileg kell legyártatni, ha cserélni szeretném?

Az én válaszom:

„Jó napot! Nem valószínű,hogy pont az a méret szabvány,ablakcsere szigetelés előtt vagy után történik ?Ha előtte külső falsikra kirakva akár bontás előtt is pontos méretet lehet venni.”

2024. jan. 16.

Vegyes falazatú konyhánk fala az alsó részen salétromos. Azt javasolták nekem, verjük le a vakolatot és tegyünk rá szárító vakolatot, az megoldja. Mit gondoltok erről, van valakinek hasonló tapasztalata?

Az én válaszom:

„Jó napot! Első Körben meg kell szüntetni a vizesedest Leverni a regi vizes vakolatot,és inyektàlàs után száríto vakolat.”

2024. jan. 15.

Padlókiegyenlítésről már hallottam, de a falat hogy kell kiegyenlíteni burkolás előtt? Szükséges az ilyesmi egyáltalán?

Az én válaszom:

„Jó reggelt! Kérdés mennyi van a fal függöjében,mit kell kiegyenlíteni? A vakolat jóval olcsóbb mint a csempe ragasztó! Volt rá már jópárszor eset ,hogy olcsóbb volt előtétfalat felhúzni gipszkartonbol mint kivakolni.”

2024. jan. 13.

Sziasztok! A lépésálló szigetelés sokkal drágább, mint a sima, ugye? Milyen helyeken kell ezt használni, és hol lehet spórolni, és kiváltani valami olcsóbbal?

Az én válaszom:

„Jó estét! Lépésàlló szigetelést (kőzetgyapot)homlokzatára,fődém szigeteléste kiváltható üveggyapottal ez jóval olcsóbb.”

2024. jan. 10.

Hello, az impregnált gipszkarton az a kék színű tábla, amit a fürdőkbe ajánlanak, vagy valami teljesen másról van szó? Milyen helyeken alkalmazzák az impregnált gipszkartont? Kell az nekem, ha a tetőtérbe akarok egy wc-t kialakítani?

Az én válaszom:

„Jó estét! Impregnált karton vizes helyiségekbe való,mivel a Wc is annak számít igen oda is azt rakason.”

2024. jan. 9.

Még egy kérdés a padlás szigeteléshez. Ha gyapot, akkor üveggyapot vagy kőzetgyapot? Mi a különbség? Melyik jobb, és miért?

Az én válaszom:

„Jó estét! Kőzetgyapot jobb hangszigetelő,lépésálló,jobban ellenáll a nedvességnek.Ár érték arány az üveggyapot mellett szól.”

2024. jan. 8.

Tárolhatom kinn télen a polisztirol ragasztókat vagy bajuk lesz? Gondolom fagyállóak, de a nedves levegő se árt vajon nekik?

Az én válaszom:

„Jó napot! Ha lehetőseg van rá fedett helyen,ha nincs alaposan letakarva.Nem árt időnként forgatni őket.”

2024. jan. 8.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Kőműves 0 megbízás