FOGADOK MUNKÁT
Németh József E.V.
Németh József E.V.
3
Megbízás

18 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XVIII. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 38742

Rólam

Üdvözletem Németh József vagyok 10 éve dolgozom az építőiparban főbb szakmai tudásom a festésben és a gipszkartonozás ban van de vállalom lakások felújítását teljeskörűen illetve Generál kivitelezést szerkezetépítést kőműves munkálatokat útépítést és Kertépítést.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nagyné
Szerintem ha ott vagy és figyelsz, akkor szépen dolgoznak, de összességében nagyon kezdők és felelőtlenek. Első nap úgy érkeztek, hogy nem hoztak anyagot, de nem is adtak listát mi kéne, csodálkoztak, hogy nincs ott magától. A napot városban rohangálással kellet velük töltsem, drágán vettük, van amit nem találtunk, és még benzin+munkadíjban is kiszámlázták pluszba. Első két nap néztem ahogy dolgoznak, akkor minden kiváló minőségű volt. Harmadnap nem tudtam megoldani hogy ott üljek, az mind össze van csapva, javítandó. Ígérték hogy jönnek garanciálisan javítani, ezt kétszer lemondták. Amióta nálunk jártak 4 szerszámunk nem került elő. 10+ alkalommal kellett kérjem a számlát és a szerződést, mire nagy nehezen meglett. Iszonyatos mennyiségű telefonálásra volt szükség mindehez, ami nekem sok munkaóra volt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Jövő héten jönnek gipszkartonosok a tetőtérbe falazni. Hogy készüljek, mennyire lesz kosz? Lejön az alsó emeletre, ha nincs ajtó a feljárón? És számít az időjárás (eső, pára, hideg)? Előre is köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom:

„Lezàrni a helységet ! Takarítattni a nap végén( ha nem tudná a szaki) Túl párás hely nem tesz jót és ha lehetséges csak fektetni a kartont.”

0

2023. 01. 17.

Üdvözlöm Önöket! A homlokzatot ki festi le: szobafestő vagy kőműves? Kit keressek, ha már csak festeni kell? És ennél is van alpinos és állványos megoldás? Erről emlékszem, édesapámék sokat vitatkoztak a házukban, hogy melyik a jobb, bár ott teljes felújítás kellett, mi csak festenénk... Köszönöm a segítséget!

Az én válaszom:

„Festő ! Álvány ! Keressen bizalommal ”

0

2023. 01. 06.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Üdv ! Keressen fel nyugodtan . ”

0

2022. 12. 23.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás