FOGADOK MUNKÁT
Fűtés Most Épületgépészeti Kft
Fűtés Most Épületgépészeti Kft
27
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Érd és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59698

Fűtés Most Épületgépészeti Kft

Nagy tapasztalattal és technikai háttérel rendelkező gépészek várják régi és új ügyfeleink megrendelését. Határidőre, garanciával és szerződéssel dolgozunk. Ha Épületgépészetről van szó akkor válassza a Fűtés Most Épületgépészeti Kft csapatát. Üdv, Cseh Richárd
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Edit
Nagyon profik, megbizhatoak, es ha valamit megigernek akkor azt minden esetben teljesitik. Kimagasloan jok, viz es padlofutes szerelesben, es a jovoben oket hivnam, ha ujra epitkeznenk, vagy felujitanank. A legjobbak!
Ajánlatkérő
Gyorsan dolgoztak és jól. Egy kicsit drága volt de profi munka.
Ajánlatkérő
Segítőkész, precíz, kedves , megbízható
Ajánlatkérő
Kommunikatív, gyorsan reagál.
Ajánlatkérő
Az elvégzett munka szakmailag valószínűleg rendben van. Zavaró volt,hogy láthatóan nem bízott a megrendelőben (bennem),agresszivan előre kérte a pénzt,és azonnali felszólításokat küldött.Kérésem ellenére nem kaptam részletes anyagszámlát-az igen jelentős összegről. A számla: "Anyag". Ennyi. Túl öntudatosan viselkedett, de az elmaradt apróbb munkák elvégzésre már nem jött ki.
Szaki válasza:
Az elvégzett munka biztosan rendben van mivel a nyomáspróbán is helytállt. Nálunk minden megrendelő előzetesen, fix árajánlatot kap, forintra pontosan. A szerződésünk is tartalmazza azt, hogy a munkakezdést követően azonnal köteles az odaszállított anyagnak a költséget rendezni. Ez az Ön megrendelésénél 2 nap múlva sikerült csak, miközben a munka már javában folyt. Az, hogy az apróbb munkákra nem mentünk ki az csak az Ön hibája, de mivel fizetési és elégedettlenségi problémák merültek fel Önnél(szakmailag jogtalanul) így nem is gondoltam, hogy visszahív bármikor is. (így is lett!)
Szilvia
Gyors, személyes felmérés után korrekt áron, kiváló munkát kaptunk tőlük!
Ajánlatkérő
Értelmes, ügyes, korrekt
Szaki válasza:
Köszönjük bizalmát.
Ajánlatkérő
Eredendően az átbaszásra játszott.
Szaki válasza:
Nem teljesen értem, hogy mire érti. Kérte a szolgáltatást, az előre megbeszélt árakon teljesítettük azokat! Várom válaszát.
Andrea
Korrekt ár, pontos, kielégítő munka, udvarias viselkedés.
Szaki válasza:
Köszönjük. Igyekszünk. 😁
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fűtésszerelés 9 megbízás Gázvezeték szerelő 6 megbízás Épületgépészet 6 megbízás Vízszerelő 5 megbízás Villanyszerelő 1 megbízás Kéménybélelés, felújítás 0 megbízás Radiátorszerelés 0 megbízás