Fogadok munkát
Berki Elemér
Berki Elemér

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés · Kőműves

2
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 5 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 77707

Berki Elemér

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés · Kőműves

Kedves leendő Megrendelőm! Több éves tapasztalattal várjuk megkeresését. Kisebb csapatommal a lejjebb említett szakmák kapcsán tudunk munkát vállalni. A munkákat számlaképesen és garanciát biztosítva végezzük. Hívjon bizalommal, ha jó és szép munkát szeretne kapni! Köszönöm a bizalmat!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Sajonos menet közben megemelte az amúgy sem olcsó árat majdnem duplájára. Kitalálta, hogy a burkolást nem is mondtam neki, holott 3 szor is mondtam. Ezek után már nem kívántam semmilyen szolgáltatásukat ígénybe venni, szedelődszködhettek. Erre elkezdtek kérni tőlem vagy 200000 ft ot az elvégzett kb 5 óra munkáért. Természetesen semmit nem fizetem, erre megfenyegettek, és egy Czakó István nevű melós elkezdte ütlegelni a kocsi szélvédőmet, még jó, hogy nem tört be. szélhámos banda, senkinek nem ajánlom őket!
Zsolt
Gyorsan reagált a megkeresésre, pontosan érkezett. Megfelelően végezte el a feladatot.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Jövő héten jönnek gipszkartonosok a tetőtérbe falazni. Hogy készüljek, mennyire lesz kosz? Lejön az alsó emeletre, ha nincs ajtó a feljárón? És számít az időjárás (eső, pára, hideg)? Előre is köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom:

„Mert nem azt kérdezed akik menek neked dolgozni ”

2023. jan. 17.

Homlokzatfestésnél vannak kifejezetten nem ajánlott színek? Ha lehet, valami nem fehéret szeretnénk, de az egyik oldala a háznak szinte állandóan napban fürdik, a hátsó falakat viszont alig éri fény. Homlokzatfesték színénél számít pl. a szín a hőszigetelés szempontjából? Jobban repedezhet pl. egy sötét fal mint egy világos? Vagy fordítva? Köszönjük!

Az én válaszom:

„Szép jó napot én az élénk szint aljálok hogy minél világosnak tűnik ”

2023. márc. 17.

Fura kérdés lesz, de zavarba jöttem: kértem végre árajánlatot mázolásra és szobafestésre külön-külön, de aztán rájöttem, hogy végülis ez egy szakma, tehát egy ember is meg tudna csinálni mindent. Megsértődnek a szakik, ha külön-külön embert hívok szobafestésre és mázolásra? Nem akarok megbántani senkit... Mennyire lehet alkudni az árakból, ha a szobafestés-mázolás egy kivitelezővel történik? Úgy olvastam, jobban tudják az idejüket beosztani ilyenkor a száradási idők miatt. Ez igaz? Vagy tökmindegy?

Az én válaszom:

„hívjon bátran ”

2023. márc. 1.

Milyen festéket ajánlanátok fekete penész ellen? Olyan kell, ami meggátolja, hogy kiújuljon, mert évek óta küzdünk vele. Sajnos az előző két festés alkalmával a "szakik" nem tudták megoldani a penészesedés problémáját, pedig külön penészgátló alapozást meg penészgátló festéket vettek (nem tudom, milyet, mert el is vitték a maradékot)...Nagyon bosszantó, hogy egy éve festettünk ki, aztán megint itt a baj. A feleségem konkrétan elsírta magát tegnap. Ki ért ehhez igazán?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok hívjon fel és segítek szívesen ”

2023. febr. 8.

Zenész a párom, új lakásba költöztünk, a szomszédok már naponta üzengetnek, hogy ne gyakoroljon, mert zavarjuk őket. Valakinek van gyakorlata hangszigetelésben gipszkartonnal? Dupla gipszkarton fal jó megoldás lehet? Teljes dobozt kell építeni? (Falak, mennyezet...) Minden ötletet megköszönök!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm , hívjon fel a segítségért ! Berki Elemér ”

2023. jan. 11.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Szia itt a telefon számom hivj és segítek”

2022. dec. 23.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Kőműves 0 megbízás