Milyen
Online marketing árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

1 ár

KTS Informatika - Takács Gábor Bízza ránk az Adwords kampányai kezelését! Ügyfeleinknek a lehető legtöbb kattintást és vásárlást igyekszünk elérni a lehető legalacsonyabb költségek mellett. Már kezdéskor átvizsgáljuk weblapját és javaslatot teszünk a szükséges változtatásokra, hogy maximalizálni tudjuk az eredményeket.

 Megnézem az árát!
1 ár

Tóth-Hefler Katalin Jó terv nélkül , csak vaktába lövöldözik a cég. A marketing stratégia egy térképet ad a cég kezébe, hogy éppen hol tart és, hogy hova kell eljutnia. Pontosan leírja az, hogy milyen kissebb célok vezetnek el a fő célig. Átláthatóan leírja a különböző lépéseket, és azt hogy hogyan valósíthatóak meg azok. Kifejezetten egy adott problémára, vagy általánosságba is lehet kérni marketing stratégiát tőlünk. Azonban megértjük, hogy minden cég más, ezért egyedileg kialakított marketing stratégiák elkészítését is vállaljuk. A marketing stratégiát PDF-ben kapja meg a cég, hogy online, de akár print formában is fel tudja használni.

 Megnézem az árát!
1 ár

Tóth-Hefler Katalin Úgy érzed csak egy kis iránymutatásra van szükséged, hogy tovább tudj lépni vállalkozásodban? Akkor a tanácsadásunkat neked ajánljuk. Online 1-1,5 órában átbeszéljük a stratégiailag fontos pontokat és tanácsot adunk hogyan folytasd tovább a marketingedet. Majd a végén egy összesítést is elkészítünk számodra, hogy mindig átlásd a munkafolyamatokat.

 Megnézem az árát!
1 ár

Makai Márk A kampányok felállítása és megtervezése 30.000Ft-ba kerül, illetve ezeknek a kezelése havi szinten is ettől az összegtől kezdődik, mely a munka mennyiségének függvénye

 Megnézem az árát!
1 ár

Tóth-Hefler Katalin Social media menedzsmentet az alábbi platformokon vállalunk: - Facebook - Instagram - Pinterest - Twitter - Youtube - Trumblr - LinkedIn Hirdetéskezelést az alábbi platformokon vállalunk: - Facebook - Instagram

 Megnézem az árát!