Milyen
Ezermester árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

2 ár

Balla Tibor .

Rácz György Ház, lakás körüli kisebb-közepes munkák. Első óra 8.e.Ft Második órától 5.e.Ft

 Megnézem az árát!
2 ár

Vasi Seprű Kft. Hibaelháritás, ezermester javítások

Varga Vince Lakás, ház körüli javítási munkák, szerelvények cseréje, segédanyagokkal.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nature Feature ec Ha tönkre ment a konnektor, vagy lámpa szerelvénye rosszalkodik, esetleg a kapcsolók nem eszik a dolgukat, akkor ezeket a problémákat pillanatok alatt megoldom.

 Megnézem az árát!
1 ár

Horváth Ferenc Kiszállási díj nincs, 1000Ft felett felhasznált anyag felszámításra kerül.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Tibor Minden ami a karbantartásba belefér, megbeszélés alapján.

 Megnézem az árát!
1 ár

Bartucz Attila Ezermester Barkács munkák. Apró javítások, szerelések, és egyéb munkák. Lakásában, a ház körül, a kertjében vagy az irodájában.​ Egyeztessük az árat is, hogy MINDKETTŐNK megtalálja számítását! Garanciám a 100%-os pénz-"visszafizetési" garancia. Bízzon meg és mondja el elvárásait. Amennyiben nem elégedett, akkor nem kell fizetni az adott munkáért.*

 Megnézem az árát!
1 ár

Gáspár Olivér A helyszín első felmérése

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Bendegúz Gyors precíz munkavégzés

 Megnézem az árát!
1 ár

Mezei Dávid Informatikai korepetálását vállalok irodai szoftverek vagy más felhasználással kapcsolatban.

 Megnézem az árát!
1 ár

Szabó János Legyen szó leszakadt beragadt ajtóról vagy rosszul csukódó ablakról vagy bármi másról ami fából van én megbirkózom vele.Kiszállási díj:4000ft

 Megnézem az árát!
1 ár

Mezei Zoltán Az adott helyszínen történő szerelés javítás.

 Megnézem az árát!
1 ár

Mezei Dávid Ha több biztonságra van szüksége ingatlanában előzetes csomag megrendelés után vagy meglévő csomag felszerelését vállalom.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kőműves munkát vállalok: Családi házak lakások külső, hőszigetelése, belső felújítások , átalakítások, komplett hőszigetelő rendszerek kiépítése,bontott tégla falazatok, viacolor térburkolatok építése, falazás, vakolás, betonozás, gipszkartonozás, csempe, taposolap, festés, álmennyezet épitése, klinkertégla rakása, hasitottkő, burkolat készitése, homlokzat hőszigetelése szinezést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Bendegúz Laminalt parketta lerakása 2500ft /nm2 Szigetelés 500ft/ nm2 Szegélyléc 2000ft/ f.m.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sipos-Takáts Bence Az árképzés nálam úgy működik, hogy megsaccolom, hány óra lesz, azt felszorzom az óradíjammal és kész is! Ha mondok egy irányárat, attól maximum plusz 2 óra díjával térek el, még akkor is, ha közben kiderül, hogy sokkal nagyobb szívás, mint amit előre gondoltuk. Ez neked jó, mert nem szállnak el a költségek. Továbbá ha valamit sokkal gyorsabban befejezek, mint ahogy gondoltam, akkor is óradíj alapján számolok el, még ha kevesebb is, mint az irányár! 5000 Ft / minden megkezdett óra.

 Megnézem az árát!
1 ár

Dósai Bence Építőanyag pakolása Ásás Szerkezetbontás gépek nélkül

 Megnézem az árát!
1 ár

Mezei Dávid Szoba polc és szoba bútor szerelés/javítást válallok.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nature Feature ec Ikea, vagy más lapraszerelt szekrények összeállítása saját szerszámokkal.

 Megnézem az árát!
1 ár

CITY-GASTRO Kft. - Juhász Péter Felmérés után igény szerint (fix, rolós, műanyag, vagy alumínium keretes szúnyogháló) megrendelése, legyártatása, majd a helyszínen való felszerelése. Az ár a felmérés, felszerelés díját tartalmazza, a redőny árát NEM.

 Megnézem az árát!
1 ár

Vida Gábor TAKARÍTÁS, Á tól - Z ig !!! És Karbantartási SZOLGÁLAT Építkezés utáni, kis és nagy Takarításokat valamint, Ablakok nyílás zárok takarítása Szönyeg kárpit tisztítás Feltötlenítés, és Épületek, Kertek. Erdök,  Karbantartás, Lomtalanítását, Gipsz Kartonozás tellyes generál Épületek felújítását, karbantartását.+ Fűkaszálás fűvágás. KUBIK FŐLD MUNKÁK, valamint, Épületek bontását, telep rendezését. Kertészeti munkák. Zöld övezetek telepítését, karban tartását. Nagyon ügyeskezü, és megbízható Szakemberek, és segédek munkaerö biztosítását! Kedvező áron vállalunk. Hívjanak Bizalommal!!! Szebbé tisztábbá és biztonságosabbá Varázsoljuk környezetét !

 Megnézem az árát!