szúnyogháló javítás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a szúnyogháló javítás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 6000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Papp Norbert

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Professzionális redőnyjavító és nyílászáró szakember vagyok, aki magas színvonalú szolgáltatást nyújt műanyag nyílászárók beszerelésében, redőnyök- és árnyékolástechnikai eszközök felszerelésében és javításában. Az első kiszállás díjtalan, és akár azonnal is rendelkezésére állok. Szakértelmemmel és tapasztalatommal minden munkámra garanciát vállalok. Keressenek bizalommal!
Bővebben
Budapest - V. kerület
Jószaki

szúnyogháló javítás

8 000 Ft - 13 000 Ft / darab

56 megbízás
95 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
Zelenai Bt.

Árnyékolástechnika

Ablakszigetelés

Üdvözlöm leendő Ügyfeleimet! Több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezem az alábbi területeken: -árnyékolástechnika -redőny -reluxa -rovarháló -harmonikaajtó -roletta -napellenző -szalagfüggöny szerelése és javítása. Vállalok továbbá ablak és párkánycserét, ablakszigetelést. GARANCIÁT vállalok az elvégzett munkámra! HÉTVÉGÉN is elérhető vagyok, rugalmasan alkalmazkodom a megrendelőkhöz.
Bővebben
Budapest - XXIII. kerület
Minősített jószaki

szúnyogháló javítás

7 000 Ft / darab

24 megbízás
46 vélemény
19 fotó
Fogadok munkát
Stadler Gábor
Több éves tapasztalattal redőnyök, beépítését, szerelését, javítását, szúnyoghálók felszerelését és javítását garanciával vállalom. Megbízhatóság ✅ Precizitás ✅ Szakértelem ✅ Keressen bizalommal!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki

szúnyogháló javítás

9 000 Ft - 11 000 Ft / darab

20 vélemény
Fogadok munkát
Császár László

Árnyékolástechnika

Üdvözlöm! Vállalom az árnyékolástechnikai eszközök teljes körű telepítését, javítását és karbantartását. Szakértelmem kiterjed a redőnyök, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, motoros redőnyök, alumínium redőnyök, valamint motorizált árnyékolók területére. A felsorolt szolgáltatásokon túlmenően vállalom gurtni vagy zsinór felcsévélő automaták cseréjét, leszakadt redőnyök vagy viharkárokban megrongálódott redőnyök sürgős javítását. Munkáim során kizárólag kiváló minőségű alkatrészeket használok, hogy hosszú távú megoldást nyújtsak ügyfeleimnek. A javításokat legtöbbször egyetlen helyszíni látogatás alkalmával el tudom végezni. Amennyiben további javításokra vagy alkatrészcserére lenne szükség, minden esetben előre tájékoztatom az érintett felet a költségekről. Nincs utólagos plusz költség, így ügyfeleim mindig tisztában vannak a felmerülő költségekkel. A kivitelezett javításokra magabiztos garanciát vállalok: 6 hónapig minden beépített új alkatrészre és 1 évig a munkára. Az ügyfélelégedettség kiemelt fontosságú számomra, és minden erőmmel azon vagyok, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsak Önnek. Ha bármilyen árnyékolástechnikai problémája van, forduljon hozzám bizalommal, és szívesen segítek!
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
Minősített jószaki
16 megbízás
95 vélemény
27 fotó

A szúnyogháló javítás ára általában alkatrészek cseréje szerint kerül meghatározásra: egy fix szúnyogháló cseréje 6-19,000 Ft-tól indul, de a háló cseréje négyzetméterenként akár 39-45,000 Ft is lehet. A rolós szúnyogháló cseréje 6-8,500 Ft/nm, a nyíló rovarháló cseréje 19-25,000 Ft. A zsanér cseréje kb. 1,500 Ft, egy roló rugó cseréje kb. 5-6,500 Ft.

Fix szúnyogháló javítás árak

Fix szúnyogháló javítás árak Bruttó ár (Ft)
Fix szúnyogháló cseréje 6,350 - 19,050 Ft /db
Fix szúnyogháló hálócsere (anyag- és munkadíj) 55,880 Ft /nm

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Rolós (lehúzható) szúnyogháló javítás árak

Lehúzható szúnyogháló javítás árak Bruttó ár (Ft)
Rolós szúnyogháló csere (anyag- és munkadíj) 6,400 - 8,636 Ft /nm
Rolós szúnyogháló rugó csere 5,200 - 6,477 Ft /db
Rolós szúnyogháló hálócsere (anyag- és munkadíj) 9,500 - 11,938 Ft /nm

Oldaltolós szúnyogháló javítás árak

Oldalhúzós szúnyogháló javítás árak Bruttó ár (Ft)
Oldaltolós rovarháló ajtó hálócsere (anyag- és munkadíj) 6,500 - 8,636 Ft /nm
Oldalhúzós szúnyogháló ajtó hálócsere (anyag- és munkadíj) 9,800 - 12,954 Ft /nm
Vízszintes mozgatású csőháló cseréje rugó nélkül 25,400 - 31,750 Ft /db

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Nyitható szúnyogháló javítás árak

Nyíló szúnyogháló javítás árak Bruttó ár (Ft)
Nyíló szúnyogháló háló csere 19,050 - 25,400 Ft /nm
Nyíló szúnyogháló ajtó zsanér csere 1,500 - 1,905 Ft /db

Szúnyogháló javítása

A szúnyogháló sajnos külső behatások hatására szakadhat, feslésnek indulhat, de a keretben is meglazulhat, elmozdulhat, ha ragasztott, a ragasztás elengedhet stb. Ilyen esetelben egy redőny javítással foglalkozó szakember hamar orvosolja a problémát- akár már a helyszínen is azonnal. Bizonyos esetekben ajánlott lehet a teljes szerkezet vagy szúnyogháló cseréje a tökéletes rovarvédelem helyreállítása érdekében.

A különböző márkájú (pl. Velux) vagy típusú (pl. tolóajtós, tetőablakra szerelhető) szúnyoghálók mind javíthatók. A javítás ára meghatározható darabonként, de egyedi árajánlatot is kérhetünk, hiszen a hibák és a javítási eljárások egészen eltérőek lehetnek.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Szúnyogháló hibái, meghibásodásai

Egy szúnyogháló meghibásodása érintheti a háló felületét, a keretet, a rögzítési pontokat, de automatán feeltekeredő vagy oldalhúzós szúnyoghálók esetén a rugók, műanyag alkatrészek is sérülékenyek lehetnek. Ezeket a legtöbb esetben cserélni kell.

A leggyakoribb szúnyogháló hibák:

  1. Lyukak és repedések: A szúnyogháló anyaga könnyen sérülhet fizikai behatások, például rovarok, madarak, vagy akár az emberi tevékenység következtében is. A lyukak megjelenése az egyik leggyakoribb probléma, amely által a háló funkciója csökken, hiszen átengedi a rovarokat.
  2. Szakadások: Nagyobb fizikai erőhatásra a háló szakadhat is, ami szintén csökkenti annak védelmi képességét.
  3. Elöregedés és kopás: Az idő múlásával a szúnyogháló anyaga elöregedhet, ami a szövet gyengüléséhez, kopáshoz vezethet. Ez különösen igaz azokra a hálókra, amelyek hosszú ideje vannak kitéve az UV-sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak.
  4. Szerelvények meghibásodása: A szúnyogháló kerete vagy a rögzítő szerkezetek is meghibásodhatnak. Ez magában foglalhatja a keret deformálódását, a csúszkák meghibásodását vagy a rögzítő elemek eltörését.
  5. Rögzítési problémák: A háló rögzítése is problémás lehet, ha például a tépőzár elhasználódik, vagy a rögzítő elemek lazulnak meg.
    A fent említett problémák javítása általában lehetséges, és több módszer is rendelkezésre áll a szúnyoghálók helyreállításához. Például a lyukak és kisebb repedések javítására speciális ragasztószalagok használhatók, míg nagyobb sérülések esetén a teljes hálót érdemes cserélni.

A szúnyogháló javítása magában foglalhatja a háló cserét, a rögzítőelemek cseréjét, vagy a komplett szerkezet (keret és háló) cseréjét is

Szúnyogháló javítás árak összehasonlítása

A szúnyogháló javítás árának változása 2021 és 2024 között évenként diagram

A szúnyogháló javítás ára Magyarországon vármegyénként diagram a JóSzaki vízszerelő szakijai árai alapján

A szúnyogháló javítás árának összehasonlítása magyarországi nagyvárosokban, mint Szeged, Győr, Debrecen, Veszprém, Pécs

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

További kapcsolódó árnyékolástechnika, redőny szerelés árak

Ha olvasnál még aktuális árnyékolással kapcsolatos és redőny javítás árakról, nézd meg részletes áradatainkat az alábbi témákban is:

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!