kerti bútor készítés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a kerti bútor készítés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 4500 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
ETRUSZK Bt. - Kovács Mihály

Asztalos

Háztartási gép szervíz

Restaurátor

Kiszállásnál díjat számolok fel, amelynek összege a távolságtól függően a benzinköltséget és 100 Ft/km gépkocsihasználati díjat tartalmazza, vagy az ügyfél által a műhelyembe szállítva foglalkozom az adott műtárggyal vagy háztartási géppel. Hét végén és ünnepnapokon is elérhető vagyok! Kovács Mihály vagyok, ezermester. Fiatal éveim alatt rengeteg szakmát kitanultam, értek a bútorok és műtárgyak restaurálásához, de az elektronika sem áll tőlem messze. Munkáim között szerepel a Cinkotai Tájház régiségeinek és az épületnek a felújítása is. Munkámat a 16. kerületi önkormányzat is elismerte, Dr. Csomor Ervin személyesen írt ajánlást a munkámhoz. Magyarországon először rendeztem hologram kiállítást és nekem volt először hologram laboratóriumom.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
167 megbízás
67 vélemény
54 fotó
Fogadok munkát
Báder Attila

Lakatos

Hegesztés

Vállalom vas- és fémszerkezetek, kapuk, rácsok, ajtók készítését, régiek javítását, felújítását, zárak javítását, kapuk automatizálását, kódrendszer készítését és egyéb lakatos, illetve hegesztési munkák elvégzését helyszín szereléssel is, minősített hegesztőként Budapest XVI. kerületében és 50 km-es vonzáskörzetében.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
436 megbízás
186 vélemény
19 fotó
Fogadok munkát
Bálint Bertalan

Ács

Tetőfedő

Bádogos

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Minősített jószaki
60 megbízás
28 vélemény
Fogadok munkát
Hradszky Zoltán

Lakatos

Társasházkezelés

Vállalom fémszerkezetek, kapuk, automatakapuk (toló, úszó, nyíló), kerítések, korlátok, galériák készítését, javítását, felújítását.Évtizedes tapasztalat, garancia. Kérem zárjavítással ne keressenek! Hatósági nyilvántartásba vett társasházkezelő, nagy tapasztalattal,referenciákkal, garanciával, közös képviselet ellátása!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
61 megbízás
23 vélemény
10 fotó

Kerti bútor készítése

A kerti bútor készítése egy kreatív projekt lehet, amely egyedivé varázsolja otthonunk kültéri terét. A saját tervek alapján készített kerti bútorok nemcsak megfelelnek egyéni igényeinknek és stílusunknak, hanem lehetővé teszik, hogy személyes karaktert adjunk a kertünknek vagy teraszunknak. A kerti bútorok készítése során a legfontosabb szempontok közé tartozik a megfelelő anyagok kiválasztása, a tartósság és az időjárásállóság biztosítása. A fa kerti bútorok gyakran népszerű választások, mivel a fa természetes szépsége és a könnyű formázhatóság lehetővé teszi a változatos kialakítást. Azonban más anyagok is szóba jöhetnek, például alumínium vagy műanyag, amelyek könnyen karbantarthatók és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A kerti bútor készítése magában foglalhat asztalokat, székeket, napágyakat vagy akár hintákat is. De tervezhetünk virágládákat, árnyékolókat, gyerekjátékokat is. A megfelelő tervezés és az alapos előkészítés, például a fa megfelelő kezelése vagy a megfelelő festék kiválasztása, segít abban, hogy a kerti bútorok hosszú élettartamúak legyenek és ellenálljanak az időjárásnak. A kerti bútorok készítése nemcsak praktikus, hanem szórakoztató is lehet, különösen, ha az ember saját kreativitását és elképzeléseit valósítja meg a tervezés és a kivitelezés során.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!