Szegedi lávaköves masszőrök

Ajánlatkérés díjmentesen - Lávaköves masszőr, Szeged

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából lávaköves masszőrt!

FOGADOK MUNKÁT
Bauer Tamás

Lávaköves masszázs

Gyógymasszázs

Homeopátia

Referencia fotómon jómagam látható 13 hónap életmód váltással töltött idő és 50 kg-al könnyebben. Legelemibb és eredeti szakmám Diplomás Szociális Munkás, jelenlegi Fő munkahelyemenem gyászolókkal dolgozom együtt legtöbbet, Gyógymasszőr 2013-ban lettem, Majd széles képet szerezve Korélattani ismeretekből és 3 év szakmai gyakorlatot töltöttem a Makói Gyógyfürdőben, később és mellette kézilabdázók mellett is önkénteskedtem. Egy éve Homeopátiás (1934 óta Organikusan és nyomonkövethető módon előállított) készítmények, bárkinek a lehetőségei között mozgás révén de éhezés nélkül egy életmód váltást gyakorlok. Vállalok masszázzsal is kiegészített mozgás-egészség és életmód tanácsadást (nem tankönyvből, hanem saját 'bőrőmön' tesztelve.) Valamint van lehetőségem segíteni érzelmi elakadások kezelésében interventív beszélgetésekkel (nem pszichológiai tanácsadás, de kérdésekkel segítek a hozzám fordulóknak feltárni a magukban rejlő válaszokat) Amennyiben kellőképpen hitelesnek érez, forduljon hozzám bizalommal! 'Bár még én is csupán út közben vagyok, de már van tapasztalatom, hogy néhány kezdeti nehézségen hogyan lehet túl lépni' Isten áldja mindnyájunkat! 🙌
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
5 megbízás
1 fotó
Kovács Ferencné Mariann
Kovács Ferencné Mariann [Más vállal munkát helyette]

Lávaköves masszázs

Varrónő

Nagy tapasztalattal, szakmai hozzá értéssel és kíváló dolgozokkal rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Melinda …
Melinda … [Más vállal munkát helyette]

Lávaköves masszázs

Masszázs

Gyógymasszázs

Ha neked is eleged van a semmit tudó “ masszőrökből “ akkor nálam van a helyed :) 12 éve gyógymasszőri diplomával rendelkezem. Kombinált masszázs és teljestest masszázsra várok minden kedves vendégeket. Hiszek abban, hogy elégedetten és felfrissülve távozol a kezelés után. Gyógy és stresszoldó masszázs, mely elfeledteti velünk mindennapi gondjainkat. Az ülőmunkában vagy éppen kemény fizikai munkában megfáradt hátunkban és derekunkban felgyülemlett fájdalmakat és görcsöket enyhíti, ellazítva és kiszakítva minket a megterhelő hétköznapokból. Ezek kívül gyantázást és gyógy pedikűrt is vállalok. A parkolás ingyenes és a tusolás természetesen adott. Szeretettel várlak kis kuckómban. Szeptemberi akció 60 és 90 perces masszázs most 20% kupont adok minden kedves vendégnek, és arcpakolást adok, ami még jobban fokozza a felfrissülésed:)
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Jóvári Erika /Aranykezű  masszőr és műkörmös / [Rika]

Lávaköves masszázs

Pedikűr

Gyógymasszázs

Gyógymasszőrként svéd, gyógy, nyirok, lávaköves masszázst vállalok, több éves gyakorlattal..Valamint műkörömépitést is ,igen kedvező áron. Igényes, preciz munka, képeket megnézheted! Egyéni ötleteket is szivesen fogadok.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Lávaköves masszőr vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Szegedi lávaköves masszőrök összesen 0 értékelést kaptak, 0.00 csillagos átlaggal.