talpmasszázs árak 2022

Szakemberek

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Hefler István Gyógyító-Segítő Kezek Kft
Minősített jószaki Tanácsadó
Hefler István Gyógyító-Segítő Kezek Kft
ÜDVÖZLÖM, BÁRMILYEN ÍZÜLETI VALAMINT, A LELKI PROBLÉMÁKBAN IS TUDOK SEGÍTENI. A LEGJOBB HELYEN JÁR! Bővebben nézze meg a honlapomat. Minden információt megtalál! -Köszönöm! CSONTRAKÁSSAL: Csökkenteni, illetve megszüntetni tudok minden fajta ízületi fájdalmat. Gerincsérv-teljesen tünetmentessé tehető. megszűnnek a fájdalmak, - NEM KELL MŰTENI! Van megoldásom gerincferdülésre is. Legyen Ön a következő vendégem! Tájékozódjon honlapomon! ENERGIA KEZELÉSSEL: Minden fájdalmat tudok csökkenteni, illetve megszüntetni, ugyanakkor az energia hiányos területet, testrészt belső szervet, tudom kezelni, vagy a begörcsölt izmot fellazítani. A sérülések gyógyulási ideje is drasztikusan lecsökken, energia kezelések hatására. MÁGIKUS LÉLEKSIMOGATÁSSAL (Idegregeneráló kezelés) Rossz emlékek sulya csökkenthető, illetve megszüntethető. Felszínre kerülnek és feloldódnak, egy részük teljesen eltűnik, és a kezelés végére egy végtelen nyugalom, és kipihent érzést tapasztalunk meg. Szeretettel várok mindenkit aki szeretne természetes módszerekkel meggyógyulni, majd egészségesen élni. Testben, lélekben, szellemben megemelkedve, érzéseit, kapcsolatait rendbe téve, nyugodtan, harmonikusan, energikusan élni. Keressenek, s Én segítek! MÁTRIX DROPS COMPUTERES MÉRÉS - MÁTRIX DROPS CSEPPEK AJÁNLÁSA: Mindenki, aki hisz a természet erejében, próbálja ki a Matrix Drops valamelyikét, keresse meg a neki szóló üzeneteket, melyek a Matrix Dropsok-ba vannak bekódolva. Válassza ki a kínálatunkból, mit szeretne visszarendezni, védeni a lelki-, szellemi-, fizikai állapotában. NYIROKMASSZÁZS: A MÉREGTELENÍTÉS királya, vagy királynője. Ha szeretne meggyógyulni, akkor ezt nem szabad kihagyni. Feleségem Heflerné Bényi Mária tanítványom a legjobban alkalmazza hatalmas szakértelemmel, és gyakorlattal. A Matrix Drops-ot külsőleg és belsőleg is lehet használni. Tanácsos a fogyasztást megelőzően és azt követően kerülni a dohányzást, a fogmosást, élelmiszer-, valamint a folyadékfogyasztást 15-20 percig. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy önállóan rezonálhasson a benne lévő információ. Tudásom nagy részét Kovács Magyar András, és Kovács Magyar Ildikótól szereztem, és még tanulok tőlük folyamatosan, mert mindig van mit. jöjjenek és tegyenek magukért, mert ha Te nem teszel Önmagadért, akkor miért várod el másoktól??? Tájékozódjon honlapomon! A nevem a honlap címe! Köszönöm a figyelmét!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 36027
TalpmasszázsManuálterápiaCsontkovács
Kecskemét
Megbízás |
18 vélemény

8 000 Ft / alkalom

$

$

$

Berkiné Fehér Éva
Berkiné Fehér Éva
Berkiné Fehér Éva gyógytornász- fizioterapeuta vagyok. Pilisborosjenői magánrendelőmben egyéni-csoportos rehabilitációs és egészségmegőrző foglalkozásokat tartok. Kezeléseim: gyógytorna/sérülés-műtét utáni rehabilitáció/, orvosi masszázs, gerincterápia/Dorn-,Schroth gerincterápia,Breuss masszázs,gerincnyújtópados terápia/ manualis technikák /FDM terápia,Trigger és tenderpont terápia,manualterápia/ kiegészítő kezelések /fiziko-,magneto-,lézer és fényterápia,Bach virágterápia, gyógynövények, alternatív terápiák,kinesiotape,Hlbs termékek/ Csoportos kondicionáló gerinctorna felnőtteknek és gyerekeknek/Pilates-, jóga-,fittball-,teraband ..gyakorlatok kombinációjával/ Mini tanfolyamok / testsúly normalizálásra,gerincproblémák megelőzésére,kismamajóga / Lazítás craniosacralis terápiával,oszteopátiás technikákkal,alternatív gyógymódok kombinációjával BÉRLETES-NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNYEK,AKCIÓK !! A karantén ideje alatt védőfelszerelésben biztosítom a komplex rehabilitációt a rendelőben illetve igény esetén a beteg otthonában. Kérem,hogy Ön is maszkban érkezzen a rendelőmbe és otthonában is maszkban fogadjon. A kezelésre csak egészségesen jelentkezzen!(nyilatkozat aláírása után kezdjük a kezelést) A kezelés alatt kérem,hogy ne használja a mobiltelefonját ( sürgős esetben a rendelő előtt)!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 55921
TalpmasszázsNyirokmasszázsGyógymasszázs
Pilisborosjenő

5 000 Ft / alkalom

$

$

$

Bíró Nikoletta
Bíró Nikoletta
Mikor minden tagod sajog, ne felejtsd, hogy masszőr vagyok! 😉 Sziasztok! Bíró Nikolettának hívnak. 41 éves vagyok, masszőrként dolgozok Móron. Elég széles, a kezelések repertoárja. Akár lazulni,feltöltődni, felfrissüni jön valaki, akár sérüléssel, fájdalommal, mindenre találunk megoldást. Ez számomra, nem munka, inkább hivatás.♥️ Keressetek meg bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 84764
TalpmasszázsMasszázsNyirokmasszázs
Mór
Megbízás |
1 vélemény

6 000 Ft / alkalom

$

$

$

Diósyné Klári
Diósyné Klári
Könnyű léptek, jó közérzet... Igen nagy lelkesedéssel, és szeretettel nyújtom a tudásom legjavát mindenkinek, aki igényli, hogy a segítségemmel jobban érezze magát a bőrében. Egy óra kikapcsolódás, pihenés, ellazulás és felfrissülés. Lábápolás, pedikűr, benőtt köröm, tyúkszem, bőrkeményedés kezelése. Reflexzónák elvén alapuló frissítő talpmasszázs szolgáltatás. Söjtörön, vagy igény esetén kényelmesen, a saját otthonában. Zalaegerszegen, és Söjtör 35 km-es körzetében vállalom, hogy házhoz megyek. Így ki sem kell mozdulnia megszokott környezetéből.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 12907
TalpmasszázsPedikűr
Söjtör
Megbízás |
1 vélemény

2 000 Ft / alkalom

$

$

$

Gyetvai Bettina
Gyetvai Bettina
Gyetvai Bettina vagyok, diplomás terápiás Jóga oktató.Diplomámat a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán szereztem.Tanárom és vizsgabiztosom Medvegy Gergely volt, akinek precíz tanításai a mai napig oktatási tematikám alapját képezik. Surányi Kornéliánál szereztem meg Pilátesz oktatói végzettségemet. S mivel ezen a szakterületen nincs megállás, így továbbképzéseimet a Bene Gerincakadémián végzem. Itt sikeresen Gerinc és Fitness terapeuta és NMPT oktató lettem.Mindezek mellett nem régiben részt vettem egy Mozgásneurológiai továbbképzésen, továbbá elsajátítottam a kinezio sporttapeing technikát is. Főállású terapeutaként sikeresen dolgozom ezen a szakterületen már több mint 10 éve. Személyre szabott óráimat a 11.kerületben tartom magán stúdiómban, ha úgy érzi,szaktudásommal tudnék segíteni,Időpontot foglalás előre egy héttel lehetséges. Szakterületeim: gerincproblémák, porckorongsérv, spondylosis, gerincferdülés, Scheuermann-kór - nyak, váll, derék és csípőtáji fájdalmak, meszesedés, ízületi gyulladások - testtartás javítás, munkahelyi problémák (ülőmunka, egyoldalú terhelés) kompenzációja - időskori mozgásbeszűkülés kezelése - sportsérülések, sportrehabilitáció -szülés utáni regeneráló torna-posztnatális tréning(Almásy Csilla Fitmummy) Kezelési technikák Svéd masszázs, Talpmasszázs reflexzónák masszírozása, Kinezio Sporttape, Nyirok ragasztás,Holisztikus Jóga módszerek, Pilates, Gerinc Jóga, Erősítés,Salyát testsúlyos erősítés, Nyújtás, SMR henger Eszközök:Gumiszalag, Gimnasztika labda, Emelvények, Súlyzók, Henger Keressen bizalommal Tisztelettel Betti
Bővebben
+36 1 443 3777 / 58745
TalpmasszázsSzemélyi edzőMasszázs
Budapest - XI. kerület
Megbízás |
9 vélemény

5 000 Ft - 7 000 Ft / alkalom

$

$

$

Sipos Dávid
Sipos Dávid
2020-ban szereztem meg a gyógymasszőri képzés Nyíregyházán. Célom az, hogy segítsen azokat az embereket, akik benne vannak a mókus kerékben, és rendszeresen sportolnak, mert aerobic edzőként tudom, hogy nagyon fontos az edzés utáni masszázs. Több technikában jártassággal rendelkezem: svédmasszázs, relax masszázs, sportmasszázs. Szeretettel várlak benneteket Budapesten 5 kerületen. Bejeletkezés: , viber is.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 70444
TalpmasszázsGyógymasszázsMasszázs
Budapest

3 500 Ft / alkalom

$

$

$

Osváth Attila
Osváth Attila
Üdvözlök mindenkit. Talpmasszázsal, kézreflexologiával, bioptron lámpás kezeléssel, kristály gyógyászattal, aroma terápia 100% eszenciális doterra ilóolajakkal, reiki energia kezeléssel várok minden kedves érdeklödőt de Budapesten szívesen házhoz is megyek. De most már tudom a vendégimet fogadni a magnet házban, előre megbeszélt időpontban. Amennyiben szertnék a magnet házban azt kérem előre jelezzék és legyenek türelemmel mert bérlem a termet alkalmanként és csak e-mail kapcsolatom van velük. Számlaképes vagyok.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 24291
Talpmasszázs
Budapest

3 000 Ft - 15 000 Ft / alkalom

$

$

$

Szörényi Tamás
Szörényi Tamás
Szeretettel várok mindenkit, aki gyógyulni szeretne, vagy épp megelőzne számos masszázs és mozgásterápia alkalmazásával elkerülhető problémát, de aki egy frissítő, vagy relaxácós masszázst szeretne, szintén jó helyen jár. :) Többnyire beteg emberekkel foglalkozom, akiknek már elvislehetetlen egy próbléma, és mindenképpen változtatni szeretnének. Egy-két példa: Jelenleg is kezelek több hónapja egy tólószékes, gerinctörött Urat, aki szépen javul, már járókerettel egyedül jár. Számos betegen segítettem akiknek gerincsérvből kifolyólag zsibbadt a keze, lába, és mára tünetmentesek. Gyakori még a csökkent mozgástartomány a vállízületben, melynek kezelésében is sok tapasztalatom van. Irodai masszázzsal is foglalkozom, melynek keretében kimegyek irodákhoz az általam vitt masszázsszékkel, vagy ággyal.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 91073
TalpmasszázsGyógymasszázsMasszázs
Budapest
Megbízás |
1 vélemény

8 500 Ft / alkalom

$

$

$

Pataki Diána
Pataki Diána
Őszinte, emberszerető, alapos masszázsokat végzek, tetőtől talpig. Természetgyógyász is vagyok - Reflexológiát végeztem. Olajos masszázsokat végzek. Telefonos egyeztetés szükséges.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 62438
TalpmasszázsSvédmasszázsNyirokmasszázs
Nyíregyháza

3 500 Ft / alkalom

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Györffy Zsuzsanna
Györffy Zsuzsanna
Tradicionális kínai masszázzsal, - valamint egy ezeken nyugvó, - saját fejlesztésű, egyedi, - kínai alapokon nyugvó SHU-RHO technikával foglalkozom. Stresszes életmód, monoton, kényszeres izom használat okozta hátproblémákra, valamint izomlazításra tökéletes megoldást nyújthat. Foglalkozom továbbá lávaköves masszázzsal is. Izomfájdalmak csillapítására különböző KIEZIO TAPE ragasztási technikákat is alkalmazok. Hívj időpontért a: , vagy a 7- as számokon.
Bővebben
TalpmasszázsMasszázs
Sopron
Megbízás |
1 vélemény
Time is Money First Group Kft. - Táncos Mihály
Time is Money First Group Kft. - Táncos Mihály
Reflexológus és akupresszőr végzettséggel természetgyógyászként dolgozom. A jó közérzet biztosításaként tevékenységemet masszázzsal is kiegészítettem. Akár az Ön otthonában, vagy akár a Kőbányán lévő rendelőben is szívesen segítek, hogy megfáradt teste felfrissüljön, ellazuljon. Külön specialitásként pároknak páros masszázst is végzünk. Próbálja ki, nem fogja megbánni.
Bővebben
TalpmasszázsMasszázsAkupunktúra
Budapest - XI. kerület
Aromaterápiás Masszázs Szalon
Aromaterápiás Masszázs Szalon
Szépségszalonban a Kálvin téren várom régi és új vendégeim. Házhoz vagy lakásra nem megyek masszírozni, kérem ezzel ne zavarjanak. Választható masszázs fajták : Aromaterápiás, frissítő, olajos masszázs. Svéd masszázs, lávaköves masszázs. Masszázs kizárólag intim területek érintése nélkül történik. Női szépségszalonban fogadom vendégeim csak előre egyeztetett időpontba. A masszázs kizárólag, intim területek érintése nélkül történik. 20 perc Arc masszázs + radír 2200 Ft. 30 perc 4900 Ft. 60 perc 7900 Ft 90 perc 9500 Ft. 120 perc 12900 Ft. Üdvözlettel, Králik Ildikó
Bővebben
TalpmasszázsMasszázs
Budapest - IX. kerület
Nagyné Szűcs Andrea
Nagyné Szűcs Andrea
Becsípődött a dereka, fáj a háta? A derékprotokollal akár egy kezeléssel megszüntethető a fájdalom akár 75%a. Gyermekkorom óta masszírozok hobbi szinten.A következő tanfolyamokat végeztem: svéd, talp, wellness, manager, derékprotokoll, metamorf és kineziotape ragasztás. Hívjon bizalommal.
Bővebben
TalpmasszázsSvédmasszázsPedikűr
Budapest - XIII. kerület
Vigh Albert
Vigh Albert
Sok éves szakmai tapasztalattal széles választékkal várom ķedves vendégeim !
Bővebben
TalpmasszázsCsontkovácsFogyasztó masszázs
Debrecen
Elek Zsolt
Elek Zsolt
Üdvözlöm. Zsolt vagyok, keressen bizalommal!
Bővebben
TalpmasszázsBabysitterMasszázs
Budapest - XIV. kerület
Ajándék Családsegítő kh. Alapítvány
Ajándék Családsegítő kh. Alapítvány
Okleveles svéd- Relax- és Talpmasszőrként szeretettel várom kedves vendégeimet. Érdi stúdiómban fogadni tudom akár az esti órákban, akár a hétvégén. Megegyezés szerint házhoz is megyek Érden és vonzáskörzetében, így Buda déli kerületeiben is kiszállási díj felszámítása nélkül.
Bővebben
TalpmasszázsSvédmasszázs
Érd

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Talpmasszázs lista

Vagy kérj ajánlatot az összes talpmasszázs szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!