talpmasszázs árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a talpmasszázs árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 3750 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Farkas Viktor gyógymasszőr-természetgyógyász

Masszázs

Csontkovács

Gyógymasszázs

Üdvözlöm! 1992 óta foglalkozom masszázzsal, 1998 óta főállásban. Panaszok, amelyekkel kereshet: izom- és izületi fájdalmak, húzódások, izommerevség, feszes izületek, gerincferdülés, gerincsérv kezdeti állapota, stressz, krónikus fáradtság, alvászavar, mozgáshiány, autoimmun betegségek okozta mozgásszervi panaszok, megerőltető fizikai munka, vagy épp ülőmunka okozta panaszok. Hasznos a masszázs az alábbi esetekben: méregtelenítés segítése, rugalmasság, hajlékonyság növelése, állóképesség fokozása. Amivel segítek: Mély gerinc gyógymasszázs, egyben LÁGY csontkovácsolás, életmód-tanácsadás. !!! Karba, lábba lesugárzó, ún. gyöki jellegű fájdalom, zsibbadás esetén előzetes szakorvosi vizsgálat (idegsebész) szükséges! Gerinc elváltozás esetén 5 évnél frissebb röntgen megléte célszerű. Kezelést kizáró okok: Gyulladás, akut lumbágó ("becsípődés"), ilyenkor néhány nap fekvés, gyulladáscsökkentés, izomlazítás kell, utána lehet - és kell - hozzányúlni, lazítani. A kezelés időtartamát elsősorban a páciens állapota és testalkata határozza meg. Átlagosan 75 perc szükséges. Fizikailag és/vagy szellemileg megerőltető munkakör és/vagy mozgáshiány esetén a legjobb eredményt úgy érhetjük el, hogy valamilyen rendszerességgel a kezeléseket az életmód részévé tesszük (heti, kétheti, havi). Kedvezményes bérlet váltásával akár több tízezer forintot is megtakaríthat. Rendszeresen hozzám járó vendégeim kiemelt hűségkedvezménnyel juthatnak a kezelésekhez! Kérem, ajánlatkérését szíveskedjék a lényeget összefoglaló rövid levél formájában, névvel ellátva megfogalmazni! Ha úgy gondolja, hogy én vagyok az, aki segíthet, keressen bizalommal! Farkas Viktor gyógymasszőr-természetgyógyász
Bővebben
Győr
Minősített jószaki
24 megbízás
17 vélemény
Fogadok munkát
Márta Bakonyi

Masszázs

Nyirokmasszázs

Gyógymasszázs

Bakonyi Márta természetgyógyász, gyógymasszőz vagyok. Kényelem házhoz megy. Több éve foglalkozom masszázzsal. Alternativ gyógymódok mozgásszervi és egyéb panaszokra, mint pl: - Craniosacralis therapia, szervezet öngyógyító tevékenységének serkentése, beindítása. - Moxa kezelés -Nyirokmasszázs CSAK Budapest és vonzás körzetében dolgozom. Várom szeretettel érdeklődését. Szolgáltatásom EROTIKA MENTES!!!!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
Jószaki
80 megbízás
34 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Hefler István Gyógyító-Segítő Kezek Kft

Talpmasszázs

Homeopátia

Csontkovács

ÜDVÖZLÖM, BÁRMILYEN ÍZÜLETI VALAMINT, A LELKI PROBLÉMÁKBAN IS TUDOK SEGÍTENI. A LEGJOBB HELYEN JÁR! Bővebben nézze meg a honlapomat. Minden információt megtalál! -Köszönöm! CSONTRAKÁSSAL: Csökkenteni, illetve megszüntetni tudok minden fajta ízületi fájdalmat. Gerincsérv-teljesen tünetmentessé tehető. megszűnnek a fájdalmak, - NEM KELL MŰTENI! Van megoldásom gerincferdülésre is. Legyen Ön a következő vendégem! Tájékozódjon honlapomon! ENERGIA KEZELÉSSEL: Minden fájdalmat tudok csökkenteni, illetve megszüntetni, ugyanakkor az energia hiányos területet, testrészt belső szervet, tudom kezelni, vagy a begörcsölt izmot fellazítani. A sérülések gyógyulási ideje is drasztikusan lecsökken, energia kezelések hatására. MÁGIKUS LÉLEKSIMOGATÁSSAL (Idegregeneráló kezelés) Rossz emlékek sulya csökkenthető, illetve megszüntethető. Felszínre kerülnek és feloldódnak, egy részük teljesen eltűnik, és a kezelés végére egy végtelen nyugalom, és kipihent érzést tapasztalunk meg. Szeretettel várok mindenkit aki szeretne természetes módszerekkel meggyógyulni, majd egészségesen élni. Testben, lélekben, szellemben megemelkedve, érzéseit, kapcsolatait rendbe téve, nyugodtan, harmonikusan, energikusan élni. Keressenek, s Én segítek! MÁTRIX DROPS COMPUTERES MÉRÉS - MÁTRIX DROPS CSEPPEK AJÁNLÁSA: Mindenki, aki hisz a természet erejében, próbálja ki a Matrix Drops valamelyikét, keresse meg a neki szóló üzeneteket, melyek a Matrix Dropsok-ba vannak bekódolva. Válassza ki a kínálatunkból, mit szeretne visszarendezni, védeni a lelki-, szellemi-, fizikai állapotában. NYIROKMASSZÁZS: A MÉREGTELENÍTÉS királya, vagy királynője. Ha szeretne meggyógyulni, akkor ezt nem szabad kihagyni. Feleségem Heflerné Bényi Mária tanítványom a legjobban alkalmazza hatalmas szakértelemmel, és gyakorlattal. A Matrix Drops-ot külsőleg és belsőleg is lehet használni. Tanácsos a fogyasztást megelőzően és azt követően kerülni a dohányzást, a fogmosást, élelmiszer-, valamint a folyadékfogyasztást 15-20 percig. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy önállóan rezonálhasson a benne lévő információ. Tudásom nagy részét Kovács Magyar András, és Kovács Magyar Ildikótól szereztem, és még tanulok tőlük folyamatosan, mert mindig van mit. jöjjenek és tegyenek magukért, mert ha Te nem teszel Önmagadért, akkor miért várod el másoktól??? Tájékozódjon honlapomon! A nevem a honlap címe! Köszönöm a figyelmét!
Bővebben
Kecskemét
Tanácsadó
Minősített jószaki

talpmasszázs

10 000 Ft

ár / alkalom

70 megbízás
18 vélemény
39 fotó
Fogadok munkát
Váczi Pál

Masszázs

Svédmasszázs

Gyógymasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Budapest - III. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.
Jószaki
47 megbízás
8 vélemény
Pintér Éva

Masszázs

Házi betegápolás

Jósnő

Sok lábon állok,az emberek Szolgálatára tettem fel az életem.Amit idáig elértem sok munka,tapasztalat és le mondással járt.Megérte.Korrekt árakkal,gyors,megbízható munkával szolgálhatok.Várom bizalommal.
Bővebben
Veszprém
10 megbízás
5 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Larens Kozmetika Révész Zsófia

Masszázs

Pedikűr

Ingatlanfotózás

Hagyományos kozmetikai kezelésekkel, pedikűrrel, géllakkozassal,test és talp masszázzsal várom kedves vendégeimet. Továbbá várom ingatlközvetítéssel és ingatlanfotózással kapcsolatos megkereséseiket
Bővebben
Nyíregyháza
1 megbízás
1 vélemény
2 fotó

Tartalomjegyzék

Talpmasszázs

A talpmasszázs egy olyan masszázstechnika, amely a lábakat és a talpakat célozza meg, ám jótékony hatása az egész testre kiterjed. A talpmasszázs a reflexológia elveire épül, amely szerint a lábakon található pontok kapcsolatban állnak a test más részeivel és szerveivel. A talpmasszázs során a masszőr nyomást gyakorol a lábak és a talpak különböző területeire, hogy serkentse a vérkeringést, oldja a feszültséget és javítsa a test egészének állapotát.

A talpmasszázs relaxáló és stresszoldó hatással rendelkezik, segít ellazítani a fáradt lábakat és enyhíti a fájdalmat. A talpmasszázs segíthet csökkenteni a szorongást és a szorongás okozta tüneteket, mint például az alvászavarok vagy az emésztési problémák. A talpmasszázs a test energiakeringésének javítására és a vitalitás növelésére törekszik. A talpmasszázs során alkalmazott mozdulatok és technikák lehetnek gyúró, dörzsölő, simító vagy ütögető jellegűek, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. A talpmasszázs általában kényelmesen kialakított székben vagy fekvő helyzetben történik, ahol a kliens ellazulhat és élvezheti a kezelés nyugtató hatásait.

A talpmasszázs időtartama változó lehet, általában 30 perc és 60 perc közötti időtartamot vesz igénybe. A rendszeres talpmasszázs segíthet fenntartani az egészséget és a jó közérzetet, valamint hozzájárulhat a test és az elme harmonizálásához.

A talpmasszázs árát általában egy alkalomra vonatkoztatva adják meg, ami függ a kezelés hosszától, a helyszíntől és a szakember presztízsétől.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!