Budapesti masszőrök

Ajánlatkérés díjmentesen - Masszőr, Budapest

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából masszőrt!

Fogadok munkát
Váczi Pál

Masszázs

Svédmasszázs

Gyógymasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
47 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Márta Bakonyi

Masszázs

Nyirokmasszázs

Gyógymasszázs

Bakonyi Márta természetgyógyász, gyógymasszőz vagyok. Kényelem házhoz megy. Több éve foglalkozom masszázzsal. Alternativ gyógymódok mozgásszervi és egyéb panaszokra, mint pl: - Craniosacralis therapia, szervezet öngyógyító tevékenységének serkentése, beindítása. - Moxa kezelés -Nyirokmasszázs CSAK Budapest és vonzás körzetében dolgozom. Várom szeretettel érdeklődését. Szolgáltatásom EROTIKA MENTES!!!!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
Jószaki
80 megbízás
34 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Czorn Mátyás

Masszázs

Gyógytornász

Manuálterápia

2020-ban gyógytornászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Egészen kisgyermek korom óta életem fontos részét képezte a sport és az egészség, hiszen ezt láttam mintaként szüleimtől, nagyszüleimtől és az egész családtól. Mélyebben középiskolás koromban kerültem közelebb a gyógyászati részhez, amikor sportkarrieremből adódó rendszeres sérülések miatt magam is segítségre szorultam. Ekkor döntöttem el, hogy én is segíteni szeretnék másokon. Célom minőségi kezelést biztosítani a mozgásszervi problémákkal küzdők, és a testük egészségét megőrizni vágyók számára. Meghatározó, hogy ne csak a problémát nézzem, hanem az egyént. Prioritásnak gondolom egy megfelelő bizalmi viszony kialakítását a leendő klienseimmel, hiszen kettőnk együttes munkája vezet a gyógyuláshoz. Igyekszem konzisztensen új technikákat, módszereket tanulni és a rendszeresen használt koncepciókat legjobb tudásom szerint elmélyíteni. Jelenleg leghatékonyabb kezelési módszeremnek az FDM-et tartom, illetve korábbi munkahelyemből kifolyólag rutinosnak mondhatom magam a gerinc eredetű problémák, és ezek funkcionális tréninggel való kezelésében.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
6 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Lakatos Adrienn

Masszázs

Svédmasszázs

Gyógymasszázs

Lakatos Adrienn vagyok. 37 éves. 15 éves korom óta hobbym is a masszázs. 2015 óta van róla végzettségem. Gyakorlat 22 év van az erős ,nagy kezeimben. Nagyon szeretek masszírozni. A vendégeim szerint különös tehetségem van a problémás területek kitapintására és kezelésére is. Sok éve működöm házhoz járó masszőrként. Szalonban is megtalálható vagyok a József körúton,keddenként és vasárnaponként. Próbáld ki a testi-lelki töltődést a kezeim által! Relax és erősebb masszázsokat is tudok nyújtani. Sajátos technikám is kialakult az évek során. Több fajta masszázs elemek fellelhetőek, olyan masszázsnál, amikor rám bízod magadat, hogy tüntessem el az izomgörcsödeit, amik fájdalmat is okoznak.Svéd, Sport,Nyirok és Cellulit masszàzs és Trigger Terápia is igényelhető,az utóbbi kettő,minimum 1,5 óràs kezelések.Budapest belvárosi kerületeibe házhoz is megyek. Erotikus szolgáltatást nem nyújtok! Kérem, ne fáradjon senki ilyen jellegű megkereséssel! Házhoz Budapest belvárosi kerületeibe megyek a vendégeimhez. Állandó vendégeim esetében kezelek sportolók feszes izmait, gerincsérvek által okozott izom feszüléseket, ülés és nehéz fizikai munka által keletkezett problémákat is.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
16 fotó
Fogadok munkát
Szőke Dávid

Masszázs

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Gyógymasszőr végzettséggel várom kedves ügyfeleim a 18. kerületben a Halomi úthoz közeli címemen. 1 óra: 10000 Ft 1 óra 15 perc: 12500 Ft 1 óra 30 perc: 15000 Ft nyugdíjas kedvezmény: -1000 Ft/kezelés Kiszállást is vállalok az alábbiak helyszínekre: 18. és 19. kerület, valamint Gyál és Vecsés, kiszállás díja: 4000 Ft 10-, 11-, 20- és 23. kerületben 5000 Ft a kiszállási díj plusz költsége. Munkámat mindig személyre szabottan, professzionálisan látom el, legyen szó erőteljes kezelő masszázsról vagy lágy frissítő átmozgatásról. Sok éves tapasztalatom alatt számos páciensem rehabilitációjában segítettem és életminőségének javításában hoztam jelentős változást. A szolgáltatás erotika mentes. Keressen bizalommal itt, telefonon vagy írjon üzenetet Facebookon a "Szőke Dávid masszőr" oldalamon.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
21 megbízás
12 vélemény
Fogadok munkát
Pap Ildikó

Masszázs

Svédmasszázs

Talpmasszázs

Pap Ildikó vagyok, egészségmegőrző , regeneráló masszőr. 11 éve foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal. Masszázs akadémián végeztem , s az évek alatt folyamatosan képeztem, s jelenleg is képzem magam. Jelenleg S.I terapeutának tanulok. Általános massszőrként, sportolók, fizikai munkások , irodai dolgozók, kismamák, babák, szakszerű masszázsát végzem . Állandó hellyel rendelkezem Budapesten a X. kerületben, ahol denevérpad, hullám masszázs gép , ceragem matrac és impulzer mágneses matrac is kedves vendégeim rendelkezésére áll! Nem áll módomban kiszállással munkát vállalni !
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
2 megbízás
2 fotó
Fogadok munkát
Sipos Dávid

Masszázs

Talpmasszázs

Gyógymasszázs

Sipos Dávid gyógymasszőr vagyok. Budapesten élek. Fitness-wellness instruktorként hamar rájöttem a masszázs fontosságára. Ezért 2020-ban gyógymasszőri képesítést szereztem Nyíregyházán. Mindenkinek szüksége lehet egy pihentető, regeneráló masszázsra. És mindenki megérdemli, hogy akár a fizikai megterheléstől, akár a stressztől megfeszülő izmai kilazításra kerüljenek. Vagy pihenésként egy frissítő masszázsban legyen része. Hogy minél szélesebb szolgáltatást tudjak biztosítani sportmasszőri és talpmasszőri képesítést is szereztem. Visszafogott, csendes ember vagyok, de nagyon empatikus. Nagyon odafigyelek a munkámra. Szeretettel várlak benneteket!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Mohai Tibor György

Masszázs

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
29 megbízás
20 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Lantosi István

Masszázs

Gyógymasszázs

Lantosi István Svéd Gyógy irodai masszőr vagyok ! 2015 óta dolgozom a szakmában ! Szakmai gyakorlatomat a honvéd kórház mozgásszervi rehabilitációs és stroke osztályán végeztem 4 évet dolgoztam a Ferencvárosi rendelőintézetben reumatológiai osztályon.Jelenleg házhoz járó masszőrkênt tevékenykedem csak Budapesten(11.kerület ,9.kerület 8.kerület 13.kerület ) zömében de más kerületekben is vállalok masszázst előzetes megbeszélés esetén).Manager Irodai masszőrként cégeknél is vállalok masszázst.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
2 fotó
Fogadok munkát
Lázár Mihály

Masszázs

Gyógymasszázs

Térburkolat tisztítás

Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
F. Csilla

Masszázs

Nyirokmasszázs

Thai masszázs

Masszázs Neked Masszázs a 12. kerületben, kellemes környezetben, stúdióban fogadom a kedves vendégeket. A szalonban történő masszázst preferálom, mert ott minden körülmény megfelelő. Kiszállás is megbeszélhető egyes masszázstípusok esetén, és indokolt esetben, kizárólag előre egyeztetés alapján, a helytől , időponttól függően, kiszállási díj is előfordulhat, mert az utazás időkiesést jelent. Ha nagyon közel van a stúdióhoz, az az ideális, valamint ha indokolt az otthoni kezelés, akkor nem lesz külön díja.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Nagy Ágnes

Masszázs

Takarítás

Biztosítási ügynök

A masszázs gyógyító ereje🌈 Az egészség megtartására és a testi-lelki betegségek megelőzésére a legtermészetesebb módszer a masszázs, melynek lényege a kézzel történő érintésben, simogatásban rejlik. KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT Luxus Énidő csomag: 2: 1 ben, 2 x 60 percben bármelyik masszázsból választhat egy frissítő ital vagy tea mellett 18000 Ft Árlista: ÚJDONSÁG: 💯LÉLEKMASSZÁZS" aromaillatban egy kötetlen beszélgetés - finom teával vagy kávéval 90 perc 8000 Ft 💯Ajurvédikus indiai arc- és fejmasszázs - ősi indiai gyógyító művészet varázsa 60 percben 12000 Ft. 💯Frissítő, narancs aromaolajos luxus masszázs: teljes test 9000 Ft 60 perc, 13000 Ft 90 perc 💯Relaxáló, levendulaolajos aromaolajos luxus masszázs: teljes test 9000 Ft 60 perc, 13000 Ft 90 perc 💯csak hát 5000 Ft 30 perc, 💆 Fedezd fel a Belső Harmóniát és legyél gazdagabb egy Különleges Élménnyel 🌸 Várlak Benneteket! 💥💯 Helyszín: Dunaharaszti vagy házhoz is megyek, amennyiben van elegendő hely a masszázságy felállításához. A házhoz m. plusz költsége 40 km en belül 5000 Ft.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Seres Tamás

Masszázs

Svédmasszázs

Üdvözöllek! Seres Tamás vagyok. Azért kezdtem el masszírozni, hogy segíthessek az embereknek, legyen az fájdalomcsillapítás, vagy feltöltődés. Gondoskodj magadról és élj a masszázs nyújtotta lehetőségekkel!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Fogadok munkát
Szörényi Tamás

Masszázs

Svédmasszázs

Nyirokmasszázs

Kedves Érdeklődő! A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció, életmód- és egészségfejlesztés szakon (+rekreációszervező), majd gyógymasszőrként. Elvégeztem a Shiatsu gyógymasszázs alaptanfolyamot, valamint mézes-masszázs tanfolyamot is. Több manuálterápiás továbbképzést is végeztem: Stecco féle fascia manipuláció, Manuális triggerpont terápia, Mulligan féle manuálterápia. 12 éve rendszeresen masszírozok embereket, relaxáló, stressz oldó, és manuálterápiás módszerekkel egybekötve Egyetemi végzettségemet tekintve rekreációszervező, életmód-, és egészségfejlesztő vagyok, melynek feladata a helyes életvitel kialakítása prevenció, és utókezelés céljából, a megfelelő táplálkozás, életmód megvalósítása, és mozgásos programok összeállítása, levezetése által, különböző életkorra, és egészségügyi állapotra való tekintettel, rekreációs, és rehabilitációs eszközökön keresztül. facebook.com/sztgyogymasszor Üdvözlettel, Szörényi Tamás Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
13 megbízás
3 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Csécs Viktor

Masszázs

Csontkovács

Újpest Városkapunál gyógymasszőr, csontkovács, Evminov terapeuta, gerincgyógyászat!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Fogadok munkát
Nagy Zsuzsanna

Masszázs

Svédmasszázs

Pedikűr

Nagy Zsuzsanna vagyok Gyógypedikűrős, Körmös, Masszőr, Irodai masszőr. Azért választottam a fent nevezett szakmákat, mert szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a harmóniát, valamint szeretnék az emberek egészségének a megőrzéséhez, valamint esztétikai szépségéhez hozzájárulni, hogy a hozzám fordulok nem csak testileg, lelkileg, hanem külsőleg is részesülhessenek olyan szolgáltatásban, amelyben érzik, hogy harmóniában önmagukkal, kipihenten, felfrissülten folytassák napjukat. Pesten és környékén házhoz járok, valamint a 15. kerületben az alábbi szolgáltatásokkal várok mindenkit szeretettel: - Gyógypedikűr, - Köröm - Manikűr, - Svéd masszázs, - Wellness masszázs, - Irodai székmasszázs, Véleményem szerint a szeretet, a törődés, az odafigyelés a mai világban nagyon fontos értéket képvisel, így a szolgáltatásaimat ennek megfelelően végzem.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
38 megbízás
19 vélemény
14 fotó
Békési Gabriella

Masszázs

Svédmasszázs

Svéd masszázzsal várom vendégeimet!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Kiss Krisztina
Kedves Vendégek! Házhoz jön a masszőr! Szolgáltatásaim: Hawaii Lomilomi masszázs, streccsingel, mozgás terápiás. Relax masszázs,thai elemekkel kombinálva. Kismama masszázs Tűz, víz ,levegő, föld elemekkel ,spirituális lélek felemelő , a test ,szellem, lélek harmónizálása. 70 perc Lávaköves masszázs Talp reflex masszázs Arc masszázs
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
3 vélemény
16 fotó
Fogadok munkát
Szabó László
Tevékenységi köreim: Több éves gyakorlattal, nyak,- váll,-hátmasszázs, talpmasszázs, teljes testmasszázst köpölyözéssel, csípőizület kimaszírozása géppel. Telefonon bejelentkezés:
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
21 megbízás
7 vélemény
Fogadok munkát
Olàh ildiko

Masszázs

Svédmasszázs

Teherfuvarozás

Svéd masszázs , fejmasszàzs Talp masszázs, köpölyözés Költöztöztetés- lomtalanítás. Áruszállítás pakolás összeszerelés Kedves rugalmasok több éves tapasztalattal 😊 [email protected]
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
20 fotó
Fogadok munkát
Sándor Csaba

Masszázs

Csontkovács

Üdvözlöm Tradicionális japán masszázzsal foglalkozom, ami masszázs, akupresszúra és csontkovács elemek kombinációja. Hatékonyan kezelhető nyak-, váll- és hátfájdalmak, gerincferdülés, banyapúp okozta fájdalom és kezek zsibbadása, gerincsérv, beszűkült ízületi mozgás, izommerevség stb. Teljes testkezelés és célzott, problémás terület kezelése is kérhető. Csendes relaxálásra is kiválóan alkalmas. Próbálja ki, megéri, mert az egészség a legnagyobb kincsünk! Kezelések Székesfehérváron előre egyeztetett időpontokban!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
16 megbízás
4 vélemény
5 fotó
Fogadok munkát
Diamond kozmetika és masszázs szalon

Masszázs

Szempilla hosszabbítás

Svédmasszázs

Személyre szabott kezelésekkel, 15 éves tapasztalattal várlak kozmetikámban. Ha írtózól a plasztikai beavatkozásoktól, de mégis látványos eredményre vágysz, keress bizalommal! Ismerj meg és légy részese egy modern újjászületésnek. Kezeléseim során prémium alapanyagokból, megnyugtató, kellemes környezettel és feltöltődéssel várom kedves vendégeimet. Szalonomban elsődleges szempont a bőr egészségének helyreállítása és fenntartása, mert ha egy bőr egészséges, akkor szép is!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Fogadok munkát
Szil Ervin

Masszázs

Svédmasszázs

Talpmasszázs

A masszázs terápiás célú, kizárólag erotikamentes munkát vállalok. Ortopédiai lábbetétekkel, emelések készítésével, kineziotape ragasztással is foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
5 megbízás
Fogadok munkát
Szatmárinè Kovács Gabriella

Masszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Gyógymasszőr, rehabilitációs terapeuta vállalja mozgásszervi panaszok enyhítèsèt, illetve alakformálással, fogyasztással is foglalkozom . Több èves tapasztalattal,munkámat orvosok,gyógytornászok segítik.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Vén Júlia

Masszázs

Csontkovács

Manuálterápia

18 éves szakmai tapasztalattal várom hívását,ha fájdalmai vannak,,házhoz is megyek,akár rendezvényeken is. Manuálterápia,lágy és kemény csontkovácsolás,Shi-atsu,Svéd -és tradicionális Thai masszázs,Kimozgatások,Babalú-ayé(Brazil rituális csontkovácsolás),energetikai kezelések.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
38 megbízás
17 vélemény
16 fotó
Scheftsik Tamás
5 éve masszőrként dolgozom budapesten. Lazító és frissítő masszázsokkal foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
7 vélemény
Szabó Judit

Masszázs

Pedikűr

Talpmasszázs

Több éves tapasztalattal pedikűr, gyógypedikűr,francia, illetve klasszikus manikűr, reflexológiai ismeretekkel talpmasszázs.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Fejes Ildikó

Masszázs

Pszichológus

Tradicionális Tibeti Hangtál masszázzsal foglalkozom, a Visegrádi Termal Hotellel is van szerződésem.Ez a hangtálas masszázs gongatással fejti ki hatásást a több mint 100 billióra becsült sejtjeink mindegyikére szervezetünben,melynek főbb hatásai:napi stressz oldása,immunerősítő,keringés helyreállító, emésztés és mozgásszerv. javító, alvászavarok és koncentráció javító stb.Ezen kívűl még foglalkozom önismereti és párkapcsolati problémák megoldásával,és tréningel.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
1 megbízás
4 vélemény
Rálisch Gergely
Tíz éve foglalkozom masszázzsal; módszerem egy olyan komplex, izületkimozgató és energetikai elemeket egyaránt tartalmazó egésztest-gyúrás, melynek célja a test statikai, energetikai, izomzati egyensúly-elváltozásainak kezelése, az elváltozások okainak feltárása, a test öngyógyító erőinek aktivizálása. Vendégeim a legkülönbözőbb problémákkal keresnek meg; a komplex masszázs segít az ülőmunka és a stressz okozta panaszok esetén, de eredményeket értem el többek között agyvérzés utáni bénulás, gerincsérv, izomsorvadás, izom- és belsőszervi-gondok kezelésében is. Alkalmazási területek: megelőzés, mozgásszervi problémák, tartáshiba, gerincbetegségek, sportsérülések, izomfájdalmak, belsőszervi problémák, műtétek utáni rehabilitáció.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
4 fotó
Fenyvesi Péter [flegma], Dr
20 éve dolgozom egy szingapuri gyógyszergyártó cég orvosaként .Most Magyarországon élek és tevékenykedek.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Lantos Bálint

Masszázs

Svédmasszázs

Relaxáló, svéd, aromaterápiás vagy szeretet masszázsaimat ajánlom mindenkinek aki egy kis pihenésre, ellazulásra, érintésre, simogatásra, beszélgetésre, törődésre vágyik. Nálam minden adott hozzá, egy hangulatos kis masszázs kuckó gyertyafénnyel, halk zenével, egy csésze teával. Igény esetén házhoz is megyek.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Andrea Krisztina Szabó

Masszázs

Kineziológus

Természetgyógyász

2003. óta főállású segítőként dolgozom, az üzleti világot cseréltem fel az emberek lelkével való foglalkozással, úgy érzem jól döntöttem! A munkám a hobbim, és mindig hálás szívvel fogadom a hozzám fordulókat, akár fizikai -testi vagy lelki - érzelmi, életviteli problámáik vannak,segítő szándékkal invitálom be őket a szobámba.... Együtt munkálkodás, illetve együtt működés szükséges, de az igazi nagy dolgot a kliens lépi meg, amikor tanul a régi tapasztalatokból, elengedvén a múltat lehajol önmagához és felemeli a boldog, egészséges, sikeres életminőség szintjére: saját magát, belső gyermekét! Tevékenységeim: 4 féle kineziológiát tanultam, "MET"-érintés terápia, /mely az izmokkal dolgozik és finom érintéssel oldja a stresszt, a negatív emlékeket, nagyon hatásos gyógyítási technika a testnek és a léleknek is!!!/ aura tisztítás, fény-adás, meditáció, spirituális gyógyítás, belső gyermek tanfolyam, várandós- meditáció -kismamáknak és kispapáknak... Aki önmagát keresi, szeretettel ajánlom belső gyermek tanfolyamomat.......... kineziológia illetve a spirituális gyógyitás oldás ára: 10.000.- időtartam kb. másfél óra........ MET érintés terápia első kipróbálása: 3.000.- ez egy órás időtartamú, a további kezelés: 6.000.-ba kerül, továbbá ajánlom a metamorf sámán masszázst, mely a lábon, kezen és a fejen dolgozik egy kiváló stressz oldó felemelő technika................. többi tevékenységem árait a honlapomon találja............. rendelési helyek: hétfő: IX.,Üllői u. 115/a Napfényház kreatív műhely kedd: VI.,Bajcsy Zs. u. 62. Luan Forma és Lélek st. szerda: XIV., Kőszeg u. 2/a Yantra Centrum csütörtök: I.,Jégverem u. 5. Mystic stúdió
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
9 megbízás
8 vélemény
Bereczki Szilvia

Masszázs

Svédmasszázs

Svéd, frissítő masszázzsal foglalkozok. Házhoz megyek! Hívjanak bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
2 megbízás
5 vélemény
Magyar Erika Mira

Masszázs

Coach

Cellulit masszázs

Ép testben, ép lélek A fentiek tükrében a problémákat mindkét terület kezelésével segítek korrigálni Coach kineziológia (c): * konfliktus kezelés * stressz kezelés * párkapcsolati problémák * tanulási problémák Masszázs stresszoldó és relaxáló
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
1 fotó
Sziráki Katalin [Macs]

Masszázs

Talpmasszázs

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr vagyok, vállalok talpmasszázst és BIOPTRON lámpás kezelést is.A hét bármely napján, telefonos egyeztetés után, Áporkán és környékén. Igény szerint Budapesten is.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Mohácsi Lexi

Masszázs

Takarítás

26 éves, megbízható, munkájára és környezetére igényes hölgy, bejárónői munkát, illetve takarítást vállal Budapest bármelyik kerületében és Pest környékén. Szívesen vállalok gyermek felügyeletet ( gyermek és csecsemő ápoló végzettségem miatt).
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Lengyel Sára, gyógyító,anya,kedves

Masszázs

Asztrológus

Házi betegápolás

Hosszú évek óta segítek az embereknek spirituális tanácsadásban. Okleveles Rreiki Tifár mester, angyal-tanár;kő-tanár;szellemgyógyász és prána nadii-s vagyok, ezenkívül foglalkozom asztrológiával, Feng-shui-val, energetizáló kép ( mandala;ngyal;névjegy stb ) készítéssel, Fény-adással; auradiagnosztikával.Mindezek alapjául szolgál médiumi képességem. Végzettségem szerint is gyógyítással foglalkoznék, ugyanis egészségügyi érettségivel is rendelkezem. Jelenleg végzős pszichlógiai asszisztens vagyok, olyan tanárok égisze alatt, mint pl Dr. Csernus Imre. A Maszajouki és a különleges Merkába masszázst is gyakorlom. A Kardos Szent Jakab Egyesület alelnöke és jegyzője vagyok. Ha bárminemű olyan problémája lenne amiről úgy gondolja, hogy Én tudok segíteni a megoldásban, keresen bizalommal! Autóm nincsen.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Farnady István ODIN

Masszázs

Coach

Zenész

Jó Napot Tisztelettel Tisztelt Hölgyem. Uram! Életvidám mókás őszinte jó lelkű kelekotya amolyan MR BEAN. Rend tisztaság párti. Nincs káros szenvedélyem. Mindig mosolygó vagyok. Örök opti-PISTA. Rendszeresen járok szakácsversenyekre. Számos díjat nyertem már. De csak hobby szinten szeretek főzni. Kertipartykon baráti össze jöveteleken. Valamiért mindig ÉN kapom eme kedves feladatot. Nem is tudom miért? Szeretem az extrém sportokat. Golf tenisz vitorlázás szinkron úszást. Az USA focit. Csináltam is . Szeretném még kiprobálni a hőlégballonozást. Még nem volt benne részem. Mindent kiprobáltam amit lehetséges. Kivétel az ejtőernyözést. Kedves Leendő Tisztelt Megrendelő! Köszönöm bizalmát,, megtisztel vele. Célom a profi tiszta korrekt munka az ön részére. Azért,, hogy legközelebb is engem válaszon. Tisztelettel. Istvan ODIN Farnady
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
6 fotó
Szeleczki László EV

Masszázs

Svédmasszázs

Házhoz járó masszőr vagyok! 8000Ft/óra Amikor abba hagytam az aktív sportot, több ok vezetett ahhoz, hogy masszőrnek álljak. Elsődlegesen az egészség és a testi jóllét iránti érdeklődésem volt az egyik meghatározó tényező. A sport múltam során megtapasztaltam, hogy mennyire fontos a testünk megfelelő karbantartása és regenerálódása, a teljesítmény és az egészség szempontjából. Amikor abbahagytam a sportot, még mindig szerettem volna valamilyen módon kapcsolódni ehhez az életmódhoz, és a masszázs terápia lehetőséget nyújtott arra, hogy segítsek másoknak javítani a fizikai állapotukat és egészségüket. Másrészről, a masszázs terápia számomra egy olyan munkakör volt, amely lehetővé tette az emberi kapcsolatok építését és az embereknek való segítségnyújtást. A masszázs során olyan közvetlen kapcsolat alakul ki a klienssel, amely lehetővé teszi számomra, hogy segítsek nekik enyhíteni a stresszt, csökkenteni a fájdalmat és fokozni az általános jóllétüket. Továbbá, a masszőri pálya lehetőséget nyújtott a folyamatos tanulásra és fejlődésre. A test anatómiája és a terápiás technikák területén való szakmai fejlődés mindig is izgalmasnak tűnt számomra, és úgy éreztem, hogy ez a terület folyamatosan kihívások elé állít, ami lehetővé teszi számomra, hogy fejlődjek és bővítsem a tudásomat.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén