masszázs árak 2022

Szakemberek

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Szőke Dávid
Szőke Dávid
Gyógymasszőr végzettséggel kiszállást is válallok az alábbi kerületekbe:10,11,14,16,17,18,20,21, valamint Vecsésre és Gyálra 7000Ft/óra +1000 ft a kiszállási díj. 1óra 15perc:8500ft 1óra 30perc:10000ft Lehetőség van hozzám is jönni a 11.kerületi helységembe. Ebben az esetben természetesen nincs kiszállási díj. Munkámat mindig személyre szabottan, professzionálisan látom el, legyen szó erőteljes kezelő masszázsról vagy lágy frissítő átmozgatásról. Sok éves tapasztalatom alatt számos páciensem rehabilitációjában segítettem és életminőségének javításában hoztam jelentős változást.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 82680
MasszázsGyógymasszázsSvédmasszázs
Budapest - XI. kerület
Megbízás |
11 vélemény

7 000 Ft / óra

$

$

$

Rohonczi Mónika - Gyógymasszázs Zuglóban a Paskal Rose lakótelepen
Rohonczi Mónika - Gyógymasszázs  Zuglóban a Paskal Rose lakótelepen
Üdvözöllek, Rohonczi Móni vagyok. Gyógy- és sportmasszőr végzettséggel, köpölyözéssel, Ayurveda, Cellulit és fogyasztó masszázzsal foglalkozom Zuglóban a Paskal Rose lakótelepen, modern, otthonos légkondicionált környezetben a Fitness Rose edzőteremben. Nagyon elhivatott, szorgalmas, és kitartó vagyok a hivatásommal kapcsolatban, folyamatos tovább képzéseken veszek részt, hogy minél több masszázs technikát tudjak nyújtani pácienseimnek. Bejelentkezés szükséges! Szolgáltatásom teljesen erotika mentes! Mindenkit várok sok szeretettel az edzőteremben, vagy igény esetén nyugdijasokhoz, mozgás korlátozott személyekhez házhoz is megyek Zugló területén. Köszönöm, Üdv, Móni
Bővebben
+36 1 443 3777 / 57924
MasszázsGyógymasszázs
Budapest - XIV. kerület

10 500 Ft / óra

$

$

$

Ravasz Józsefné
Ravasz Józsefné
Minden nap tegyél a magad egészségéét, hogy soha ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe. Bízd magad rám, (Ravasz Katalin) szeretettel várlak, ha mozgásszervi, ízületi, keringési, problémáid vannak, vagy megelőzni szeretnéd ezeket a problémákat. - Reumatikus betegség - Ízületi problémák -Törött csontok gyógyulásának elősegítésében - Sportteljesítmény fokozása - Izomzat karbantartása gyenge, merev, idősödő - Lazítás, stresszoldás, közérzetjavítás A lenti árlistámnál megtalálod milyen masszázsok küzül választhatsz. Biztos vagyok benne, hogy megtalálod az igényednek megfelelőt. (házhoz, csak kivételes esetben megyek, és ha biztosítani tudod a masszázságy felállítását és a megfelelő mozgásteret a masszázshoz, valaimint 4 -5 km belül vagy) Kedves érdeklődő EGYIK MASSZÁZS SEM EROTIKUS, HA EZT KERESED NE ÍRJ, HÍVJ, A NEM, AZ NEM.!!! Nagyon köszönöm, a megértésedet.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 88521
MasszázsNyirokmasszázsFogyasztó masszázs
Budapest - XIX. kerület
Megbízás |
5 vélemény

8 500 Ft - 9 500 Ft / óra

$

$

$

Bíró Nikoletta
Bíró Nikoletta
Mikor minden tagod sajog, ne felejtsd, hogy masszőr vagyok! 😉 Sziasztok! Bíró Nikolettának hívnak. 41 éves vagyok, masszőrként dolgozok Móron. Elég széles, a kezelések repertoárja. Akár lazulni,feltöltődni, felfrissüni jön valaki, akár sérüléssel, fájdalommal, mindenre találunk megoldást. Ez számomra, nem munka, inkább hivatás.♥️ Keressetek meg bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 84764
MasszázsNyirokmasszázsSvédmasszázs
Mór
Megbízás |
1 vélemény

6 000 Ft / óra

$

$

$

Rocskár Ferenc
Rocskár Ferenc
Svéd-, talp-, metamorf-, ringató lélekmasszázzsal, lágy csontkovácsolással, trigger pont, access bars kezeléssel, szívfény (szivárvány fény) kezelésekkel várom a hozzám betérőket.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 80267
Masszázs
Nagymaros

7 500 Ft / óra

$

$

$

Sipos Dávid
Sipos Dávid
2020-ban szereztem meg a gyógymasszőri képzés Nyíregyházán. Célom az, hogy segítsen azokat az embereket, akik benne vannak a mókus kerékben, és rendszeresen sportolnak, mert aerobic edzőként tudom, hogy nagyon fontos az edzés utáni masszázs. Több technikában jártassággal rendelkezem: svédmasszázs, relax masszázs, sportmasszázs. Szeretettel várlak benneteket Budapesten 5 kerületen. Bejeletkezés: , viber is.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 70444
MasszázsTalpmasszázsGyógymasszázs
Budapest

8 000 Ft / óra

$

$

$

Szörényi Tamás
Szörényi Tamás
Szeretettel várok mindenkit, aki gyógyulni szeretne, vagy épp megelőzne számos masszázs és mozgásterápia alkalmazásával elkerülhető problémát, de aki egy frissítő, vagy relaxácós masszázst szeretne, szintén jó helyen jár. :) Többnyire beteg emberekkel foglalkozom, akiknek már elvislehetetlen egy próbléma, és mindenképpen változtatni szeretnének. Egy-két példa: Jelenleg is kezelek több hónapja egy tólószékes, gerinctörött Urat, aki szépen javul, már járókerettel egyedül jár. Számos betegen segítettem akiknek gerincsérvből kifolyólag zsibbadt a keze, lába, és mára tünetmentesek. Gyakori még a csökkent mozgástartomány a vállízületben, melynek kezelésében is sok tapasztalatom van. Irodai masszázzsal is foglalkozom, melynek keretében kimegyek irodákhoz az általam vitt masszázsszékkel, vagy ággyal.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 91073
MasszázsGyógymasszázsNyirokmasszázs
Budapest
Megbízás |
1 vélemény

8 500 Ft / óra

$

$

$

Noémi Masszőrkovács Stúdió
Noémi Masszőrkovács Stúdió
Üdvözlöm! Dobránszky Noémi vagyok, 1990.08.09-én születtem Debrecenben. Már gyermekkoromtól fogva küldetésemnek éreztem, hogy segítsek az embereknek testi-lelki problémájuk megoldásában. A Debreceni Állam-és Jogtudományi karon végeztem, de életfeladatomnak mindig a gyógyító tevékenységet tartottam. Életemet végig kíséri a gyógynövények szeretete és ismerete, az aromaterápia, a szakrális geometria, különféle gyógyítási módszerek, egészséges életmód, energiagyógyászat, a zenélés, a tánc és a művészetek. Az évek alatt számtalan csodálatos gyógyításban és emberi gyógyulásban volt részem. Felemelő érzés látni azt, amikor egy probléma megoldódik és a test-lélek-szellem felszabadul és regenerálódás következik be. A holisztikus látásmódot nagyon fontosnak tartom, hiszen mindig meg kell vizsgálni az adott probléma gyökerét és több szinten kell szemügyre venni. A gyógyítás számomra hivatás és életfeladat. Életfilozófiám, hogy mindennek a szereteten kell alapulnia, és hogy mindenre van megoldás, csak meg kell találni a probléma gyökerét. Minden probléma egy megoldandó feladat, amelyből sokat tanulhatunk, ha felismerjük, miért kaptuk az élettől. A fizikai testünkre is kiemelten oda kell figyelnünk, hiszen benne élünk. Fontos a megfelelő táplálkozás, testmozgás, valamint a prevenció, vagyis hogy megelőzzük a rendellenességek kialakulását. A masszázs és csontkovácsolás egyaránt alkalmas prevencióra, de ha már megvan a baj, akkor hatékony kezelési mód is egyben. Ezért is éreztem azt, hogy el szeretném sajátítani a masszázs és csontkovácsolás rejtelmeit. Évek óta segítem a hozzám fordulókat a gyógyulás útján. Fontos számomra, hogy a lehető legjobbat nyújtsam vendégeim számára, tudásomat folyamatosan bővítem továbbképzésekkel és önfejlesztéssel. Kezeléseim közül eldöntheti,hogy a csontkovácsolást kívánja igénybe venni vagy pedig választ a különféle masszázsok közül. Meggyőződésem, hogy a természet patikájának segítségével és a megfelelő gyógymód kiválasztásával hatékonyan kezelhető a fennálló probléma. A terápiák alkalmával nem csupán a fizikai test problémái oldódnak, hanem a lélek és szellem is megnyugszik, így minden vendégemre kiemelt figyelmet fordítok. Legyen ez az idő a harmónia és a gyógyulás időszaka! Várom szeretettel! Noémi
Bővebben
MasszázsCsontkovácsSvédmasszázs
Debrecen

5 000 Ft - 10 000 Ft / óra

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Györffy Zsuzsanna
Györffy Zsuzsanna
Tradicionális kínai masszázzsal, - valamint egy ezeken nyugvó, - saját fejlesztésű, egyedi, - kínai alapokon nyugvó SHU-RHO technikával foglalkozom. Stresszes életmód, monoton, kényszeres izom használat okozta hátproblémákra, valamint izomlazításra tökéletes megoldást nyújthat. Foglalkozom továbbá lávaköves masszázzsal is. Izomfájdalmak csillapítására különböző KIEZIO TAPE ragasztási technikákat is alkalmazok. Hívj időpontért a: , vagy a 7- as számokon.
Bővebben
Masszázs
Sopron
Megbízás |
1 vélemény
Time is Money First Group Kft. - Táncos Mihály
Time is Money First Group Kft. - Táncos Mihály
Reflexológus és akupresszőr végzettséggel természetgyógyászként dolgozom. A jó közérzet biztosításaként tevékenységemet masszázzsal is kiegészítettem. Akár az Ön otthonában, vagy akár a Kőbányán lévő rendelőben is szívesen segítek, hogy megfáradt teste felfrissüljön, ellazuljon. Külön specialitásként pároknak páros masszázst is végzünk. Próbálja ki, nem fogja megbánni.
Bővebben
MasszázsAkupunktúraFogyasztó masszázs
Budapest - XI. kerület
Murai Márk
Murai Márk
Szüntesd meg a fájdalmad !Jelenleg is aktív élsportoló vagyok, így a mindennapok folyamán van szerencsém tapasztalni a tudatos testérzetet, mind fájdalmak kezelése érdekében vagy éppen a gyorsabb regeneráció elérése céljából. Kezeléseim összetettek és egyénre szabottan vannak kialakítva igényeid szerint . Lehetőség van perces kezelésekre .
Bővebben
MasszázsSvédmasszázs
Budapest - XI. kerület
Nagy Károly
Nagy Károly
#masszőrkarcsi ÜDV a RELAX Masszázs Szalonnál! Gyöngyös és Jászárokszállás leg népszerűbb szalonjaiban kikapcsolódhatsz és magad mögött hagyhatod fájdalmaidat. Masszázs, lágy-csonkovács kezelés, köpölyözés és még sok más. #masszőrkarcsi #masszázs
Bővebben
Masszázs
Gyöngyös
Aromaterápiás Masszázs Szalon
Aromaterápiás Masszázs Szalon
Szépségszalonban a Kálvin téren várom régi és új vendégeim. Házhoz vagy lakásra nem megyek masszírozni, kérem ezzel ne zavarjanak. Választható masszázs fajták : Aromaterápiás, frissítő, olajos masszázs. Svéd masszázs, lávaköves masszázs. Masszázs kizárólag intim területek érintése nélkül történik. Női szépségszalonban fogadom vendégeim csak előre egyeztetett időpontba. A masszázs kizárólag, intim területek érintése nélkül történik. 20 perc Arc masszázs + radír 2200 Ft. 30 perc 4900 Ft. 60 perc 7900 Ft 90 perc 9500 Ft. 120 perc 12900 Ft. Üdvözlettel, Králik Ildikó
Bővebben
Masszázs
Budapest - IX. kerület
Szita Alexandra Cecília
Szita Alexandra Cecília
Mobil masszázs Tatabányán és környékén ingyen kiszállással megfizethető áron gyakorlott okleveles masszőr hölgytől
Bővebben
MasszázsLávaköves masszázs
Tatabánya
Megbízás |
1 vélemény
Elek Zsolt
Elek Zsolt
Üdvözlöm. Zsolt vagyok, keressen bizalommal!
Bővebben
MasszázsBabysitterTalpmasszázs
Budapest - XIV. kerület
Horváth Katalin Barbara
Horváth Katalin Barbara
Kedves leendő vendégeim! Biztosan sokan vannak vagytok hogy nem jut idő lazítani és kikapcsolódni ! Gyulladás letapadás fájdalom fizikai terhelés stressz?A masszázs a megoldás! Szeretettel várlak a XI.kerületben nyugodt környezetben komplex svédmasszázs terápiával mely segít a fájdalmat előidéző állapot megszüntetésében. A masszázs segíti a gyulladás letapadások oldását. Képzett masszőzként a fájó merev letapadt gyulladt izmokat ellazítom a vérbőséget fokozva a kezelt területen. A masszázs erősíti az immunrendszert izmokat növeli a teljesítő koncentrálóképességet jó közérzetet biztosít De ha van időd de nincs kinél szívesen várom jelentkezéseiteket . A következő szolgáltatásaim vannak mint masszázsfajták: -talp -svéd -nyirok -fej -arc -sport masszázsok. ami percben lehet kérni! Elérhető vagyok H-P reggel 8tól- 16:00 ig! Kényelmes kulturált otthonomban fogadlak benneteket! Hívás csak számkijelzéssel!
Bővebben
Masszázs
Budapest

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Masszázs lista

Vagy kérj ajánlatot az összes masszázs szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!