teljes testmasszázs árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a teljes testmasszázs árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 6250 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Farkas Viktor gyógymasszőr-természetgyógyász

Masszázs

Csontkovács

Gyógymasszázs

Üdvözlöm! 1992 óta foglalkozom masszázzsal, 1998 óta főállásban. Panaszok, amelyekkel kereshet: izom- és izületi fájdalmak, húzódások, izommerevség, feszes izületek, gerincferdülés, gerincsérv kezdeti állapota, stressz, krónikus fáradtság, alvászavar, mozgáshiány, autoimmun betegségek okozta mozgásszervi panaszok, megerőltető fizikai munka, vagy épp ülőmunka okozta panaszok. Hasznos a masszázs az alábbi esetekben: méregtelenítés segítése, rugalmasság, hajlékonyság növelése, állóképesség fokozása. Amivel segítek: Mély gerinc gyógymasszázs, egyben LÁGY csontkovácsolás, életmód-tanácsadás. !!! Karba, lábba lesugárzó, ún. gyöki jellegű fájdalom, zsibbadás esetén előzetes szakorvosi vizsgálat (idegsebész) szükséges! Gerinc elváltozás esetén 5 évnél frissebb röntgen megléte célszerű. Kezelést kizáró okok: Gyulladás, akut lumbágó ("becsípődés"), ilyenkor néhány nap fekvés, gyulladáscsökkentés, izomlazítás kell, utána lehet - és kell - hozzányúlni, lazítani. A kezelés időtartamát elsősorban a páciens állapota és testalkata határozza meg. Átlagosan 75 perc szükséges. Fizikailag és/vagy szellemileg megerőltető munkakör és/vagy mozgáshiány esetén a legjobb eredményt úgy érhetjük el, hogy valamilyen rendszerességgel a kezeléseket az életmód részévé tesszük (heti, kétheti, havi). Kedvezményes bérlet váltásával akár több tízezer forintot is megtakaríthat. Rendszeresen hozzám járó vendégeim kiemelt hűségkedvezménnyel juthatnak a kezelésekhez! Kérem, ajánlatkérését szíveskedjék a lényeget összefoglaló rövid levél formájában, névvel ellátva megfogalmazni! Ha úgy gondolja, hogy én vagyok az, aki segíthet, keressen bizalommal! Farkas Viktor gyógymasszőr-természetgyógyász
Bővebben
Győr
Minősített jószaki
24 megbízás
18 vélemény
Fogadok munkát
Márta Bakonyi

Masszázs

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Bakonyi Márta természetgyógyász, gyógymasszőz vagyok. Kényelem házhoz megy. Több éve foglalkozom masszázzsal. Alternativ gyógymódok mozgásszervi és egyéb panaszokra, mint pl: - Craniosacralis therapia, szervezet öngyógyító tevékenységének serkentése, beindítása. - Moxa kezelés -Nyirokmasszázs CSAK Budapest és vonzás körzetében dolgozom. Várom szeretettel érdeklődését. Szolgáltatásom EROTIKA MENTES!!!!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki
Jószaki
94 megbízás
41 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Váczi Pál

Svédmasszázs

Nyirokmasszázs

Gyógymasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Budapest - III. kerület
Jószaki
48 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Czorn Mátyás

Masszázs

Gyógytornász

2020-ban gyógytornászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Egészen kisgyermek korom óta életem fontos részét képezte a sport és az egészség, hiszen ezt láttam mintaként szüleimtől, nagyszüleimtől és az egész családtól. Mélyebben középiskolás koromban kerültem közelebb a gyógyászati részhez, amikor sportkarrieremből adódó rendszeres sérülések miatt magam is segítségre szorultam. Ekkor döntöttem el, hogy én is segíteni szeretnék másokon. Célom minőségi kezelést biztosítani a mozgásszervi problémákkal küzdők, és a testük egészségét megőrizni vágyók számára. Meghatározó, hogy ne csak a problémát nézzem, hanem az egyént. Prioritásnak gondolom egy megfelelő bizalmi viszony kialakítását a leendő klienseimmel, hiszen kettőnk együttes munkája vezet a gyógyuláshoz. Igyekszem konzisztensen új technikákat, módszereket tanulni és a rendszeresen használt koncepciókat legjobb tudásom szerint elmélyíteni. Jelenleg leghatékonyabb kezelési módszeremnek az FDM-et tartom, illetve korábbi munkahelyemből kifolyólag rutinosnak mondhatom magam a gerinc eredetű problémák, és ezek funkcionális tréninggel való kezelésében.
Bővebben
Budapest - VII. kerület
7 megbízás
3 vélemény

Tartalomjegyzék

Teljes testmasszázs

A teljes testmasszázs egy olyan kezelés, amely során a test egészét átmasszírozzák, beleértve a nyakat, a vállakat, a hátat, a karokat, a lábakat és a fejet is.

A teljes testmasszázs célja a test és az elme egészének ellazítása, a feszültség oldása és a stressz csökkentése. A masszázs során a masszőr különböző technikákat - például gyúrást, ütögetést alkalmaz a test különböző területein. A teljes testmasszázs javíthatja a vérkeringést, lazítja az izmokat, csökkenti a fájdalmat és növeli az energiaszintet. A kezelés során használt masszázsolajok és krémek segítenek megkönnyíteni a masszázs folyamatát, hidratálják a bőrt és hozzájárulnak az élmény teljességéhez.

A teljes testmasszázs időtartama általában 60 perc és 90 perc között változik, attól függően, hogy milyen mélyreható és alapos kezelést szeretne a kliens. A rendszeres teljes testmasszázs segíthet fenntartani az egészséget, javítja a test rugalmasságát és hozzájárul a kiegyensúlyozott testi és lelki állapothoz. Fontos, hogy a teljes testmasszázst képzett és tapasztalt masszőr végezze, aki ismeri az anatómiát és a megfelelő technikákat alkalmazza az egyéni igényeknek megfelelően. A teljes test masszázs ára általában egy alkalomra vonatkozik, és az időtartam függvényében változó lehet.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!