kézi nyirokmasszázs árak 2023

Akár

Akár 6000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Tartalomjegyzék

Kézi nyirokmasszázs

A kézi nyirokmasszázs egy speciális masszázstechnika, amely célzottan a nyirokrendszer stimulálására és a méreganyagok eltávolítására összpontosít. Ez a masszázstípus enyhítheti az ödémát (duzzanatot), fokozhatja az immunrendszer működését és segíthet a méreganyagok kiürítésében a testből. A kézi nyirokmasszázs célja a nyirokutakban megrekedt folyadék nyitott nyirokerek területére terelése, illetve az elakadt nyirok vérkeringésbe történő eljuttatása. A nyirokrendszer az immunrendszer része, és a test folyadék- és anyagcseréjének szabályozásában játszik szerepet. A nyirokerek és nyirokcsomók hálózata segíti a nyirokfolyadék áramlását a testben.

A kézi nyirokmasszázs stimulálja és támogatja ezt a nyirokáramlást.A kézi nyirokmasszázst lassú, simító és ritmikus mozdulatok jellemzik. Az áramlás irányát figyelembe véve a masszőr könnyedén nyomást gyakorol a bőr felé, hogy serkentse a nyirokáramlást.

A kézi nyirokmasszázs lehet teljes testre kiterjedő vagy csak specifikus területekre összpontosító kezelés. A masszőr a betegség vagy tünetek alapján dönti el, hogy mely területeket kell kezelni. Fontos megjegyezni, hogy a kézi nyirokmasszázs szakértelmet és megfelelő képzést igényel.

Érdemes képzett masszőrt vagy terapeutát választani, aki megfelelően ismeri és alkalmazza a masszázstechnikát. A nyirok masszázs ára általában egy alkalomra vonatkozóan kerül meghatározásra, de függhet a kezelés idejétől és a masszőr szakmai felkészültségétől is.

Szakemberek

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Jelenleg nem található olyan Nyirokmasszázs szakember az országban, aki felvette ezt a tevékenységet és árat adott meg, azonban lehet, hogy tudunk ajánlani olyat, aki el tudja végezni a feladatot. Nézd meg az összes Nyirokmasszázs szakembert, aki vállal kiszállást a környékeden, és hívd őket bátran!
<<< Vissza: Nyirokmasszázs lista

Nem találod, akit keresel?

Az országban nincs szaki, aki árat adott meg! Nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Nyirokmasszázs lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Nyirokmasszázs szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!