svéd frissítő masszázs

svéd frissítő masszázs árak 2023

Akár

Akár 6000 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Svéd frissítő masszázs

A svéd frissítő masszázs egy olyan terápiás masszázstechnika, amelynek célja a test és az elme ellazítása, a feszültség csökkentése és a frissesség visszaállítása. Ez az egyik legismertebb és leggyakrabban alkalmazott masszázsfajta. A svéd frissítő masszázs során a masszőr az egész testet átölelő masszázsmozdulatokkal dolgozik, fókuszálva a nagyobb izomcsoportokra és a feszültséggel terhelt területekre. A masszázs hatására a vérkeringés fokozódik, a izmok ellazulnak, a szövetek oxigénellátása javul, és a testben felgyülemlett toxinok kiürülése elkezdődik. Ezáltal a svéd frissítő masszázs segít csökkenteni a stresszt, enyhíti a fájdalmat, javítja az alvást és fokozza az általános közérzetet.

A svéd frissítő masszázs általában olaj vagy krém segítségével történik. A masszázs általában a teljes testre kiterjed, de az egyéni igények és preferenciák alapján a masszőr alkalmazhatja a megfelelő nyomást és technikákat csak egy adott problémás területre is.

A svéd frissítő masszázs általában 60-90 percig tart. Az árat általában alkalomban adják meg, ami termézetesen az időkeret függvényében változik.

Szakemberek

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Jelenleg nem található olyan Masszázs szakember az országban, aki felvette ezt a tevékenységet és árat adott meg, azonban lehet, hogy tudunk ajánlani olyat, aki el tudja végezni a feladatot. Nézd meg az összes Masszázs szakembert, aki vállal kiszállást a környékeden, és hívd őket bátran!
<<< Vissza: Masszázs lista

Nem találod, akit keresel?

Az országban nincs szaki, aki árat adott meg! Nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Masszázs lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Masszázs szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!