FOGADOK MUNKÁT
Vizsnyai Informatika - Vizsnyai Zsolt
Vizsnyai Informatika - Vizsnyai Zsolt
13
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Dunakeszi és 35 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Vizsnyai Informatika - Vizsnyai Zsolt

A VIZSNYAI Informatika fő tevékenysége a Dunakeszi és Budapest környékén lévő magánszemélyek, valamint kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének a tervezése, bevezetése, valamint a már meglévő, vagy az újonnan kialakításra kerülő informatikai rendszer üzemeltetése. Mindez a rendszer tervezésétől, annak kiépítésétől indulva a munkaállomások és szerverek telepítésén át a különböző igények szerinti konfigurációkon keresztül, egészen a teljes rendszermonitoring infrastruktúra kialakításáig mindent magában foglalhat. Magánszemélyek részére vállaljuk a számítógép, notebook karbantartását, újratelepítését, adatmentését, virusírtását. Emellett okos eszközök (telefon, tablet), valamint hálózati eszközök beüzemelésében is segítünk. Igény esetén az eszközbeszerzésben is állunk rendelkezésükre. Rendszerüzemeltetés, rendszergazda szolgáltatásunk mellett vállaljuk a vállalkozásának teljes körű informatikai rendszerének a tervezését, komplex monitoring rendszer kiépítését, hardver- és szoftverbeszerzését, kamerarendszer kiépítését, valamint az informatikai szaktanácsadást is. Emellett weboldal és egyedi szoftver készítést is vállalunk.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors, precíz, felkészült
Mari
Maximális szakmai hozzá értés. Pontosság, udvariassá
Gizi
Telefonon felvettem Zsolttal a kapcsolatot, igaz effektív munkavégzés nem történt, de érthető szakmai útmutatásával sikerült megoldanom a problémámat,. amit ezúton is köszönök Biztosan őt fogom választani, ha újabb számítástechnikai gondom lesz.
Jendrusák Melinda
Több kisebb feladattal bíztam meg Zsoltot. A közös munkát hosszútávra tervezem vele, mert jó szakember, korrekt a hozzáállása és - ami nekem fontos - gyors is. Az első közös munkánk után úgy döntöttem, hogy komolyabb feladatokat is neki fogok adni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Honlapkészítés 4 megbízás Rendszergazda, informatikus 4 megbízás Számítógép szervíz 4 megbízás Laptop szervíz 1 megbízás Online marketing 0 megbízás Programozó 0 megbízás