Vidro-Water Center kft
Vidro-Water Center kft

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Fűtésszerelés

8
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Fonyód és 100 km-es körzetében kiszállok.

Vidro-Water Center kft

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Fűtésszerelés

Víz-Gáz-Kp. fűtés szerelés, és Gázkészülékek javítása új szerelése Víz-gáz- kp. fűtés szerelő Mester szakmunkások és Gépész mérnök valamint magas építő mérnöki gárdával dolgozunk cégben gépész szakember gárda 12-fő és 6-fő kőműves és hideg meleg burkolók dolgoznak komoly referenciákkal rendelkezik cégünk , cég vezetése 42-éve dolgozik Víz-Gáz-Kp. Fűtés szerelésben és több komoly generál kivitelezésben, leellenőrizhető referenciákkal rendelkezik cégünk, pénz tárca barát árakkal és megfizethető árak kiszállási költségeink nincsenek.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gál Zsoltné
Június 11.-én megjelent Vida Miklós, mint Jószaki szakember a Vidro Water Center Kft számlájával, képviseletevèvel, felmérte a problémát, mely szerint Savio gázkazànnâl nincs melegvìz. Felvett tőlem 70 000 Ft-t hőcserélő panel anyagár előleget. Azóta nem jelentkezett, és azóta sincs meleg vizem...Szeretném visszakapni a pénzemet.
Szaki válasza:
Nem panel hőcserélő ,hanem komplett hőcserélő és gáz vezérlő elektronika és Bp- ről utaztam a hölgy címére az meg 320-km csak oda út de a hőcserélő mai napig megvan rendelve de az nem fogja teljesen megoldani a problémát mivel mivel 25-30 éves a készülék de még nincs befejezve és mikor eljöttem működött a készülék
Ajánlatkérő
A munkát nem tudta elvégezni, mert a helyszínen derült ki, hogy nincs hozzá alkatrésze. A megbízás feltöltésekor küldtem fotókat a munkáról. Ha nem volt egyértelmű, akkor miért nem kérdez vagy kér még több fotót. 15 percig volt és 25e Ft-ot fizettem - ami szerinte "csak" az üza költsége. Én nem kételkedem a SZAKI szakértelmében, de neki kellett volna felmérnie, hogy a kapott információk alapján el tudja-e végezni a feladatot. Nem ajánlom!
Szaki válasza:
Nem a kapott info volt kevés hanem hogy a kazán fixen van bekötve és a vezetékek levágásához szétvágásra nem járult hozzá aki csinálta a kazán felszerelést dilettáns volt hogy lehet kazánt fixen bekötni a vezetékbe forrasztott kötéssel. Szétvágáshoz meg a kedves megrendelő nem járult hozzá , hogy oldható kötés legyen benne.
Krisztina Stranszky
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 5 megbízás Gázvezeték szerelő 2 megbízás Fűtésszerelés 1 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás