Váradi Thomas
Váradi Thomas

Térkövezés · Kertépítés · Öntözéstechnika

10
Megbízás

14 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Váradi Thomas

Térkövezés · Kertépítés · Öntözéstechnika

Tisztelt leendő ügyfeleink! Cégünk vállal minden aszfaltozással és építő ipari munkákkal kapcsolatos tevékenységet. Üzletpolitikánk arra épül, hogy az elsődleges szempont nem a gyorsan szerzett legmagasabb profit elérése, hanem hogy minél több elégedett ügyféllel rendelkezzünk, természetesen az I. osztályú minőséget szem előtt tartva! Vállalkozásunknál ez a nézet hosszútávon biztosan megtérül, bátran merem ajánlani az általunk elvégzett munkákat referenciaként. Továbbá a meglévő ügyfeleink a jövőben is minket választanak. Szlogenünk : Ha aszfaltozás, térkövezés, kertépítés akkor a legjobb helyen van. Minőség, elérhető áron! Ingyenes helyszíni felmérés, árkalkuláció,tanácsadás.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Semmit sem szerettem az egész tevékenysége során, pl:sötédedéskor nem hagyta félbe a munkát, véleményem ,azért, hogy ne lehessen leellenőrizni a munka minőségét. Véleményem szerint az megrendelők átverésére szakosodott.
Ajánlatkérő
Megbízhatatlan, erőszakos személy, aki csak az elvállalt munka egy részét végezte el. A kialkudott és egy megrendelő lapon leírt összeg nagy részét felvette, azóta elérhetetlen, a telefonja napok óta ki van kapcsolva (minden bizonnyal meg is szűnt a szám). A részteljesítésről kapott számlát nem jelentette a NAV felé, az ÁFA összegét így nem tudom visszaigényelni. Valószínűleg egy stróman neve alatt fut a cég, amely égisze alatt ő számláz. Kis értékű eszközeinket magukkal vitték, szemetet, selejtes eszközüket itt hagyták, igénytelenek a munkájukra. Semmiképpen sem ajánlom sem őt, sem a szintén a JÓSZAKIN hirdető rokonát, aki szintén részt vett a részben teljesített munkában.
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő! Ön az erőszakos, és megkérem legyenszíves másnak a vállalkozását ne becsmérelje illetve ne találjon ki mindenféle alaptalan vádat, hisz hivatalosan dolgozunk, hivatalosan jártunk el! Nem lehet Önnel együtt dolgozni mert erőszakos a csúnyán beszél és a szakmai hozzászolást nem tudja elfogadni a szakembertől ! Az elvégzett munkára kaptuk meg a kifizetést! Amit nem végeztünk el (lépcső építést ) nem is kértünk és nem is kaptuk fizetést! Megkérem tisztelettel a megrendelőt ne akarjon rossz színben feltüntetni hisz amit megbeszéltünk meg is kapta !
Ajánlatkérő
A megigert napon es oraban erkezett. Igyekezett a munkat minnel elobb kivitelezni
Patrícia
50nm térkövet raktak le és abszolút elégedett vagyok a végeredménnyel. Mindenki tudta a feladatát, becsületes és megbízható csapat ! Ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönjük.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Megéri térkő tisztító gépet kölcsönöznöm egy 20 nm-es területre? A fugák közül is kiszedi a dzsuvát? És a kicsi gazokkal elbánik? Van olyan márka, amit javasolnátok bérlésre? Vagy jobban járok, ha kézzel sikálom át, és gazolom ki?

Az én válaszom:

„Igen minden szempontból érdemes és költség hatékony ”

0

2024. 03. 06.

Járdabeton esetén mi a megfelelő vastagság? Csak gyalogos forgalom lesz rajta, de jó lenne, ha nem repedne fel hamar.

Az én válaszom:

„Tisztelt Szepesi Úr! Minimum 10 cm vasalt betont ajánlok C25 betonból. ”

0

2024. 02. 01.

Szakmáim

Térkövezés 5 megbízás Kertépítés 3 megbízás Öntözéstechnika 1 megbízás Kertész 1 megbízás Betonozás 0 megbízás Földmunka 0 megbízás