FOGADOK MUNKÁT
Szondi Béla
Szondi Béla
36
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Kecskemét és 1010 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 80229

Rólam

Szondi Béci vagyok kis csapatommal vállaljuk a leírásomban szereplő munkák közül bármelyik szakmabeli kivitelezéssel kapcsolatos munkákat! Több mint 10éves múltra tekint vissza csapatunk szakértelme! Keressen bizalommal!
Mutass többet

Értékeléseim

Attila
Precíz
Noémi
.
Szilvi
A leg gyorsabb volt aki elfogadta a gyülekezet ajánlatát,ráadásul a festéket is ő hozta. Nagyon szuper munkát végeztek a vártnál hamarabb tudjuk használni a termünket! Minden olyan lett amilyet szerettem volna. Köszönjük a Béciék munkáját,áldás rá és csapatára!
Kolos
Szondi Úr még az nap folyamán azonnal bele kezdett a munkába,mivel nekem sürgős volt! Ez az ember és kis csapata nem ismernek lehetetlent...560m2 felületet átgurítottak 0-24 órában másfél nap alatt,⏰⏰⭐⭐⭐⭐⭐ Pontosan azt kaptam amit kértem gyors szép tisztasági festést! Maximálisan elégedett vagyok Szondiék csapatával én mindenkinek ilyen csapatot kívánok az ünnepekre!!
Robi
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Nagyon örülök hogy Béciékkel végeztettem el a munkát!Nagyon szépen alaposan dolgoznak teljesen korrekt becsületes szakember én csak ajánlani tudom mindenkinek aki jó munkàt szeretne megfizethető áron! Ami nagyon tetszett még hogy Béci nem számolt fel plussz költséget egy kis plussz munkáért ami nem volt benne a megállapodásunkban. A jövőben is őket választom
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 6 megbízás Ezermester 4 megbízás Kertész 3 megbízás Hegesztés 1 megbízás Földmunka 0 megbízás Betonozás 1 megbízás Kertépítés 1 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Burkoló 5 megbízás Kőműves 11 megbízás