FOGADOK MUNKÁT
Szobafestés Lakásfelújítás - Gaál Ferenc
Szobafestés Lakásfelújítás - Gaál Ferenc
24
Megbízás

20 nappal ezelőtt volt itt.

Szigethalom és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 52620

Jószaki

Rólam

Szobafestő, mázoló, tapétázó vézettségű szakember vagyok. Szakmámat már több, mint tíz éve űzöm, így sok tapasztalattal rendelkezem. Festésen, mázoláson, tapétázáson felül vállalok még , lazúrozást, végzek polistirol stukkó ragasztást, kisebb vakolat javítást, nyílászáró berakás utáni javítást.. Korrekt áron, tisztán és pontosan dolgozom.Telefonon reggel 7 től este 19:00 ig elérhető vagyok Kérem hívjon bizalommal.Kisebb munkákat csak Szigethalmon tudok vállalni.elèrhetősègem:06204236188
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Demeter József
Nagyon kicsi volt a munka, mégis hajlandó volt elvállalni. Csak ajánlani tudom.
Benkő Ádám
Teljes mértékben elégedett voltam.
Suto Adrienn
Igazán csak a legpozitívabb értékelést írhatnánk, de felesleges szaporítani a szót. Nagyon-nagyon jó szívvel ajánljuk Ferencet és reméljük, hogy találkozunk még vele házunk körüli teendők kapcsán!
F.Éva
Ferencnek az oldalon található referenciai meggyőztek, így ajánlatot kertem tőle. Eljött hozzam, megnézte a feladatot és annak konkrét ismereteben adott ajánlatot. Mivel szimpatikus volt, rugalmasan állt a munkavégzéshez és az árajánlata is elfogadható volt számomra, ezert rá esett a választásom. Nem csalódtam! Precíz, korrekt, megbízható szakembert ismertem meg Ferenc és munkatársa személyeben. Mindenben segítségemre volt meg a munka megkezdése előtt, pl. mikor tanácsot kertem a megvásárolandó festek mennyiséget illetően. Néhány a munkához szükséges dolgot Ő vásárolt, melyet korrekt módon, szállítólevél alapján rendeztünk. A munkatársavak gyorsan és az előre megbeszéltek alapján haladtak, mégis nagy alapossággal, igényesen végezték a munkájukat. Minden reggel időben, a megbeszéltek szerint megjelentek és távozás előtt felhívtak. A bútorok mozgatásában, polcok leszerelésében is tudtam rajuk számítani, sőt olyan dolgokban is amelyek nem tartoznak szorosan a feladataik köze (égőcsere, feszülő / szoruló ajtó, meglazult konnektor megszerelése). A munka után az elszámolás korrekten, az előzetes megbeszélés szerint megtörtént. Az eredménnyel maximálisan elégedett voltam. Fentiek alapján örömmel ajánlom Ferencet és munkatársát azoknak, akik precíz, korrekt, megbízható és munkájára igényes szakembert keresnek!
Ajánlatkérő
Tapétázással bíztam meg Ferencet, aki egy nagyon szimpatikus és megbízható fiatalember. Megkeresésemre gyorsan reagált, a megbeszélt időpontban érkezett. Pontosan, precízen és nagyon szépen dolgozott. Ha legközelebb lakásfelújítást tervezek, akkor is őt fogom keresni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Magyari Krisztina
Megkeresesemre gyorsan reagalt. 2 szobas lakas festesevel es mazolasaval biztam meg. Pontos, megbizhato, becsuletes szakember. Tartotta a megbeszelt hataridot, korrekt aron dolgozott. Szep lett a lakas, elegedett vagyok az elvegzett munkaval. Batran ajanlom.
György Szilvia
Ügyes szakember és korrekt áron dolgozott. Az munkát pontosan és igényesen végezte el. Saját ötleteimet szakmai tudásával ötvözve remekül, nagy szakértelemmel tudta kivitelezni. Én is csak ajánlani tudom.
Poroszkai János
Hivás napján megnézte a kért munkát. 1 szoba festével, 1 tapétázásával, külső lábazati szigeteléssel annak szinezésével biztam meg Ferencet. Segitett az anyagok, szinek kiválasztásában. Kedvező árajánlatot kaptam, amin nem változtatott. Szépen dolgozik és meglepő tisztaságot hagyott maga után. Megbizható, igazi jó szaki. Ajánlom mindenkinek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 24 megbízás