FOGADOK MUNKÁT
Szalma Zsuzsanna
Szalma Zsuzsanna
12
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Szeged és 1000 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

Kedves Érdeklődő! Asztrológusként és személyiségfejlesztő trénerként dolgozom. Személyesen Szegeden tartom a konzultációkat, de már online /messenger, skype/, illetve telefonon is elérhető vagyok. Amiben segíteni tudok: - Személyes horoszkóp készítése, igény esetén előrejelzéssel. - Személyiség profil készítése. - Asztrológiai előrejelzés 6 hónapra, egy vagy akár több évre is. - Sorselemzés és tanácsadás. (Asztrológia segítségével.) - Párkapcsolat elemzése. (Vajon ő az igazi? Hosszútávon tartós lehet-e a kapcsolat? Mi okozza a felmerülő problémákat? Meg lehet-e menteni a kapcsolatot és ha igen hogyan? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre tudunk választ keresni ezzel az elemzéssel. - Krízis tanácsadás. Váratlan helyzetekben, melyekben egymagunk tanácstalanná válunk, mindenkinek kell a segítség. A miértek és a megoldások szinte minden esetben ott vannak az asztrológiai képletünkben. - Személyiség elemzés, önismeret fejlesztés, erősségeid kibontása az Asztrológia segítségével. - Személyiségfejlesztő trénerként: A kínai asztrológia olyan segítő rendszer, amely megmutatja mi célból vagy itt a földön, milyen problémákkal kell megküzdened, és ezeket hogyan tudod hatékonyan megoldani. Betekintést ad az energia rendszeredbe és megtanít arra, hogy hogyan használd ezt a rendszert a teljesebb, boldogabb és sikeresebb élet eléréséhez, hisz valójában ezért vagy itt. Tapasztalataim azt mutatják, hogy egy konzultáció után sokkal felszabadultabb leszel és megnyugszol picit, oldódik benned a stressz. Több konzultációval kiegyensúlyozottabb, tudatosabb leszel, és megtanulod használni a magaddal hozott eszköztárat, amire a mai rohanó, nyomasztó világban igen nagy szükséged van. Ha szeretnél egy általános megoldást a problémáidra, vagy szeretnéd végre a kezedbe venni az irányítást az életed felett, kérj időpontot az első konzultációra és ismerd meg ezt a rendszert. Időpont egyeztetés emailon keresztül lehetséges. Kérem pontos email cím megadását, hogy el tudjam érni. Rontással és szerelmi kötéssel nem foglalkozom. Megértését előre is köszönöm.
Mutass többet

Áraim

Személyiségfejlesztés, energia egyensúly helyreállítás

9 000 Ft / óra
A hozott energiáid részletes megismerésén túl, segítek használni a benned rejlő erőt problémáid megoldására. Ezzel egy életre szóló eszköz kapsz majd a kezedbe, amivel kezedbe veheted az irányítást a saját életed felett, illetve harmonikusabb emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki. Időpont egyeztetés emailon keresztül lehetséges. Megértését előre is köszönöm.

Asztrológiai előrejelzés

12 500 Ft / darab
6 hónapra, egy vagy több évre előrejelzés készítése írásban.

Párkapcsolat elemzése

12 000 Ft / óra
Vajon ő az igazi? Hosszútávon tartós lehet-e a kapcsolat? Mi okozza a felmerülő problémákat? Meg lehet-e menteni a kapcsolatot és ha igen hogyan? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre tudunk választ keresni ezzel az elemzéssel.

Asztrológiai elemezés

9 000 Ft / óra
A kínai asztrológia olyan segítő rendszer, amely megmutatja mi célból vagy itt a földön, milyen problémákkal kell megküzdened, és ezeket hogyan tudod hatékonyan megoldani. Betekintést ad az energia rendszeredbe és megtanít arra, hogy hogyan használd ezt a rendszert a teljesebb, boldogabb és sikeresebb élet eléréséhez, hisz valójában ezért vagy itt. Tapasztalataim azt mutatják, hogy egy konzultáció után sokkal felszabadultabb leszel és megnyugszol picit, oldódik benned a stressz. Több konzultációval kiegyensúlyozottabb, tudatosabb leszel, és megtanulod használni a magaddal hozott eszköztárat, amire a mai rohanó, nyomasztó világban igen nagy szükséged van. Ha szeretnél egy általános megoldást a problémáidra, vagy szeretnéd végre a kezedbe venni az irányítást az életed felett, kérj időpontot az első konzultációra és ismerd meg ezt a rendszert. Időpontfoglalás email cím megadásával lehetséges.

Egyéni horoszkóp készítése

9 000 Ft / óra
Megismerni önmagam a legbölcsebb döntés.

Értékeléseim

Szabina Simonyi
Zsuzsanna nagyon precíz, pontos ès szakmàjàban kiemelkedô. Nagyon rèszletes elemzèst kèszített, mindent elmagyaràzott ès minden kèrdèsemre vàlaszt kaptam
Gréta
Pozitív kisugárzású, életvidám hölgy,aki teljes hozzáértéssel adta át az elemzést. Nagyon kedves volt, öröm volt őt hallgatni.
Ajánlatkérő
Nagyon precíz és pontos asztrológus, remek a kommunikációja, kitűnőek a meglátásai és az elemzései.
Erika
Legjobb választás! Kedves és profi
Zsuzsánna
Alapos, körültekintő, segítőkész, kommunikatív
Lau
Nagyon jo koszonjunk
Bodor Mária Magdolna
Éves szinten szerettem volna részletesebben.Viszont több éves globális előrejelzést kaptam,ami azért nagyon értékes. Köszönet érte.
Andrea
Nagyon kedves ès segìtőkèsz volt!
Szilvi
Nagyon pontos precíz átláthatóságot adott a helyzetem körülményeiről . Látszott rajta hogy foglalkozik a helyzetemmel és próbált ellátni hasznos tanácsokkal , információkkal . És látszott rajta , érti a dolgát és az is hogy szereti a munkáját .Közvetlen volt , barátságos volt .
Timcsy
En egy csodalatos,kedves,becsuletes,munkajaban profi/hozzaerto embert ismerhettem meg a személyében! Telitalalat volt minden amit mondott.Mindenkinek ajanlani tudom! Timea
Szaki válasza:
Kedves Tímea! Köszönöm szépen az értékelésed, nagyon jól esik, örülök hogy tudtam segíteni. Legyen szép napod.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztrológus 12 megbízás