FOGADOK MUNKÁT
Szalai Henrik
Szalai Henrik
0
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Szeged és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 45037

Rólam

Tisztelt leendő ügyfelünk! -Épített tusoló teljes körű kivitelezése. -Burkolási munkák (csempézés,járólapok lefektetése,díszkövek felrakása). -Laminált lerakása. -Parketta felújítása (csiszolás,festés,lakkozás). -Festés-mázolás-tapétázás. -Kőműves munkák (teraszok,kerti sütő,kerítések építése) SZERZŐDÉS-SZÁMLA-GARANCIA-ÁRGARANCIA MINDEN MUNKÁRA Nem hagyunk félbe munkát!
Mutass többet

Áraim

��pített mosdópult.

40 000 Ft / darab
Épített mosdópult kialakítása Ytong építő elemekből,méretfüggő.

Kád beépítés komplett.

45 000 Ft / darab
Kádbeépítés kompletten- Ytong falazóelemmel, alátámasztással, PUR-hab kitöltéssel, szifon és túlfolyó bekötéssel.

Kád beépítés.

30 000 Ft / darab
Kád előtétfal építése Ytong falazóelemből-egyenes vonalban

��pített zuhany kialakítása

40 000 Ft / darab
Épített zuhany kialakítása.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ildikó
Pontos, udvarias. Precíz munkát végzett.
Ildikó
Igényes munkát végez, korrekt áron. Udvarias, megbízható. A vállalt határidőt betartja.
Szaki válasza:
Kedves Ildikó!Köszönöm szépen az értékelést!Minden jót!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Milyen festéket ajánlanátok fekete penész ellen? Olyan kell, ami meggátolja, hogy kiújuljon, mert évek óta küzdünk vele. Sajnos az előző két festés alkalmával a "szakik" nem tudták megoldani a penészesedés problémáját, pedig külön penészgátló alapozást meg penészgátló festéket vettek (nem tudom, milyet, mert el is vitték a maradékot)...Nagyon bosszantó, hogy egy éve festettünk ki, aztán megint itt a baj. A feleségem konkrétan elsírta magát tegnap. Ki ért ehhez igazán?

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán! Ahhoz, hogy leszámolj az ellenséggel, nem árt, ha először alaposan kiismered. A penész egy gomba, a gomba pedig spórák útján terjed a levegőben, amik bárhol előfordulhatnak.Ennek elkerüléséhez első és legfontosabb a pára csökkentése: ezt elérhetjük jó szellőztetéssel, és azzal, ha a falakat nem takarod le vagy feded be. Régebbi házaknál gondot jelenthet a szigetelés hiánya is, amit ennek pótlásával tudsz kezelni. Sőt, gombagátló, gombaölő falfestékeket is érdemes bevetni a penész ellen.Ha a penész már megjelent a falakon, fontos a mielőbbi kezelés és eltávolítás, hogy kiküszöböld az egészségromboló hatást. Első lépés lemosni a felületet – ez történjen vizes törléssel, mivel a száraz dörzsöléssel elősegítheted a gombák terjedését. Második lépésként a felületet fertőtlenítsd például JUB – Algicid gomba és algaölő szerrel. Ezt követően érdemes 24 órát várni, aminek elteltével a felület festhetővé válik. Ehhez gombaölő falfesték vagy gombagátló beltéri falfesték javasolt, hogy csírájában fojtsd el a penész terjeszkedési lehetőségét. Kültérre is olyan vakolatot vagy falfestéket szükséges használni, amely extra védelemmel rendelkezik a penészesedéssel és algákkal szemben. Ha nem figyelsz oda, hogy milyen anyagokkal újítják fel falaidat, újra penészedni és algásodni fognak, amivel kárba megy a munka és az anyagi ráfordítás! Ha azonban szakszerű a kivitelezés, a falak és felületek hosszú évekig is ellenállók lehetnek.Ha ilyen kezelést önállóan még nem végeztél, érdemes gyakorlott szakember segítségét kérni, de a kisebb beltéri falfelületek felújításának akár magad is nekiállhatsz. Ebben az esetben kérj tanácsot a kivitelezéshez a szakkereskedésekben vagy a festékboltokban.Végül néhány profi tipp az otthoni megoldásokhoz: -A fa nyílászárók – a műanyag, szellőzőrács nélküli ablakokkal szemben – általában megfelelő szellőzést, lélegzést nyújtanak a lakás belterének. -Alkalmazz párátlanító, páramentesítő berendezéseket. Ezek akár napi több liter vizet is ki tudnak vonni a légtér levegőjéből, csökkentve a penészedés esélyét. -A folyamatos temperáló fűtés is sokat segíthet, így kevésbé alakulhat ki páralecsapódással járó hőingadozás. -Nagyobb felújítás esetén fontos a megfelelő szigetelések kialakítása. Ezzel párhuzamosan szükség van megfelelő és rendszeres szellőztetésre is, ami szellőztető rendszer segítségével is történhet. Dióhéjban ennyi lenne a probléma és a kézenfekvő-költségkímélő megoldás....remélem tudtam segíteni.Minden jót!”

4

2023. 02. 08.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás!A két technológia közt lényeges eltérés van anyag és munkadíj árban is,ahoz hogy mikor melyik lesz célravezető és egyben gazdaságos is,mindenféleképpen meg kell vizsgálni hogy milyen a falak eltérése az elvárt síkoktól (girbegurba mértéke)...részemről szívesen segítek ingyenes felméréssel Szegeden és közvetlen vonzáskörzetében!Üdvözlettel Szalai Henrik ”

0

2022. 10. 31.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Kőműves 0 megbízás