FOGADOK MUNKÁT
Szabó András e.v.
Szabó András e.v.
362
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXII. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 86066

Minősített jószaki

Rólam

Jó napot kívánok! A nevem Szabó András és egyéni vállalkozó vagyok. Folyamatosan bővülő kis csapatommal vállaljuk családi házak,lakások komplett épületgépészeti kivitelezését. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások használatára(hőszivattyú, napkollektor) , valamint az ezekhez tartozó rendszerek telepítésére. Továbbá vállaljuk gázkészülékek cseréjét(javítását nem)egynapos lebonyolítással, az összes szükséges engedély beszerzésével. A fent említett tevékenység a szabad kapacitásuk jelentős részét leköti, így sajnos nem áll módunkban kisebb javítási munkálatokat (wc javítás, csaptelep csere) elvállalni. Köszönöm bizalmát. Szabó András E.V.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kis János
Gyorsan reagált, pár napra rá jött felmérni, megegyeztünk a részletekben. Megbeszélt időpontban jött, megcsinálta amit kellett. 40 éves szerelésbe kellett belenyúlni, nem akadt fennt a felmerülő kihívásokon, volt megoldás. Segédei is normális emberek. pár napja kész a munka, azóta is használom, nincs gond vele utólag se.
Ajánlatkérő
András brigádja 4 nap alatt lecserélte a fűtésrendszerünket (9 db radiátor, teljes átcsövezés) és minden folyamatot leegyeztettek velem, mit és hová, hogyan ajánlanának. Nagyon szépen dolgoztak. Addig nem mentek el a végén, amíg a próbafűtés során az összes radiátor fel nem melegedett. András nem tért el az ajánlatban szereplő összegtől. Összességében profi csapat. Itt is köszönöm a munkájukat.
Gabor
Profi, rugalmas, megbizhato Andras es a csapata is. A jovoben is szamitok a segitsegukre.
Töreki Tamás
az általa ajánlott emberrel végeztetem el munkát
Peter
minden a megbeszéltek szerint
Ajánlatkérő
Teljesen megbízható, amit megbeszéltünk, azt teljesítette, a csapata gyorsan, profin dolgozik. Csak ajánlani tudom. :)
Szafi
Megbízható, korrekt meg vagyok elégedve az elvégzett munkával.
Zsolt
.
Teréz
Gördülèkenyen ment a megegyezès.
Madarász Tamás
Még tart a munka
Sándor
Időhiány miatt másik szakembert javasolt.
Miklós
Hozzáértés
Ajánlatkérő
Később értékelem, még nincs kész a munka
Zsolt
Még nem kezdte el a munkát.
Laci
Még nem kezdődtek el a munkálatok
Bozsics József
Kiváló szakember!
László
Tanácsokat is adott, ami alapján végül más eszközt választottam.
Feri
Erőssége a szerénysége, segítő készsége, gyengeségei lehet, hogy vannak, de azt nem tapasztaltam.
Nándor
Megbízható
Dani
Gyorsan es tisztan dolgozik a csapataval, nagyon rugalmasan kezeli a valtozasokat, utolag felmerult igenyekkel is szivesen segit. Nagyon onalloak, mindent gyorsan megcsinalnak, ha valaki olyan megrendelo, hogy minden aprosagrol tudni akar az inkabb rendszeresen talalkozzon veluk munkavegzes kozben.
Ildikó
együttműködő volt
Zsuzsanna
gyors volt, korrekt, mindent meg lehetett vele beszélni
Zsolt
Korrektség, pontosság, nyílt kommunikáció.
Lajos
Gyors, rugalmas időpontegyeztetés, tiszta, szakszerű munkavégzés.
Szilvia Várnai
Kiváló kis csapat, gyorsak, rugalmasak, korrektek és türelemmel elmagyarázzák, amit kell. Azt cserélik ki, amit szükséges, munkakönyvet vezetnek, garanciát vállalnak és számláznak. Mindenképpen ajánlom őket.
Adri
Gyors visszajelzés, szakértelem és korrektség.
Zsolt
Megkeresés után egy órán belül hívott, már aznap tudott volna jönni, másnap jött is! Sajnos egy héttel később is volt miért jönni, akkor is megoldotta aznap, amikor hívtam. Harmadik alkalommal már távsegítségen keresztül instruált! Megbízható, rugalmas, és korrekt, az árat mindig előre tisztázta, és ahhoz képest, hogy mennyi munkája van, lehetett tőle kérdezni is, türelmes volt. Ajánlom!
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, intelligens. Nagy kosz maradt utánuk.
Imre
Az érajánlatkérés rögzítése után már 3 napon belül kijött, és első alkalommal gyorsan és perecízen megoldotta a hibát.
András
Nagyon korrekt gyors és szakmailag felkészülten pontosan jöttek.A munkát szakszerűen elvégezték. Az ár is elfogadható volt.
Gábor
A megbeszélt időben érkezett a kollégája, gyorsan és alaposan végezte el a munkát.
Péter Szűcs
Kiváló szaktudás udvarias
Péter Szűcs
Az ajánlatkérés után rögtön jelentkezett és két óra múlva már el is kezdődött a munka!
Excalibur
Kértem, hogy egy padlófűtés visszatérő termosztatikus szabályozófejes szelepet cseréljenek ki. Gyorsan jelentkezett, megnézték, a kért napon kicserélték egy jobbnak tűnő megoldásra. A rendszer működik, hasznos információkat is kaptam az üzemeltetéshez.
Excalibur
Gyorsan reagált, ért a segédje is a munkájához. Drágább lett, mint gondoltam.
Zoltán
Pénteken reggel adtam fel egy ajánlatkérést, hogy a padlófűtést szabályzó termofej szivárog. Pár óra múlva már hívott András. Megbeszéltük pontosan miről lenne szó, részletesen elmondta hogy milyen költségekre számíthatok. Már aznap küldte volna egyik kollégáját a hiba kijavítására, de végülis miattam hétfő reggel 8-at beszéltünk meg. Nagyon korrekten hétfőn reggel hívott, hogy kollégája késni fog 15-20 percet, és tényleg kb. 8:15-re ott is volt nálunk. Megnézte a hibát, kicserélte a hibás alkatrészt, gyorsan végzett, és a megbeszélteknek megfelelő összeget fizettem. Ajánlani tudom őket!
Zoltán
Hamar kijöttek megoldani a problémát, részletesen elmondta a költségeket. Korrekt volt.
Kartalik Balazs
Gyors, korrekt, segitokesz
Domi
Update : Andrással megbeszéltem az esetet és kiderült, hogy nem ő delegálta a szakembereket , félre értés történt. Még egyszer elnézést a kellemetlenségért.
Szaki válasza:
Kedves Ismeretlen! (2019.12.05)Amennyiben a munkát valóban mi végeztük el és az a leírtak szerint történt,akkor szíves elnézését kérem a történtek miatt és keressen meg az elérhetőségeimen,hogy a teljes összeget vissza fizethessem.Ehhez kérnék pontos dátumot és címet a munka beazonosításához.Üdv.Szabó András Update(2019.12.07)Egyelőre nem kaptam visszajelzést,továbbra is várom az adatokat! Időközben konzultáltam a munkatársaimmal,de ők sem emlékeznek ilyen jellegű megkeresésre.Az elérhetőségem:06 70 2630445
Elekes Ferenc
Andrassal pontosan a megbeszelt idopontban talalkoztunk es profi modon, rovid ido alatt kijavitotta a hibat. Elore megbeszelt arban, korrekt modon intezodott minden. Csak ajanlani tudom.
Bán Zoltán
Nagyon korrekt és konstruktív hozzáállású. Hétfőn beszéltünk, pénteken pontosan érkezett, gyorsan és tisztán a megbeszéltek alapján végezte el a feladatot. Nagyon köszönöm, nyugodt szívvel ajánlom!
Rádi Zsófia
Nagyon meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom!
Farkas Róbert
Gyors visszahívás, pontos érkezés a megbeszélt időpontban. Precíz, tiszta munkavégzés, fizetés a megegyezés szerint. Köszönöm a munkát! F. Róbert
Tóth Csaba
Rövid határidőn belül segített, minden munkát pontosan elvégzett, korrekt áron dolgozott. A napokkal később felmerülő problémát is pár órán belül orvosolta. Szükség esetén máskor is őt fogom hívni.
Ajánlatkérő
Az ajánlatkérést követően pár órán belül jelentkezett, és további adatok (képek) alapján, szinte perceken belül adott ajánlatot. Bár végül nem fogadtuk el az ajánlatot, ez a fajta gyors és precíz hozzáállás nagyon meggyőző volt. Biztos vagyok benne, hogy fogom még keresni, ha fűtészszerelésre lesz szükségem.
BRÓSZ DESIGN Kft.
Maximálisan meg voltunk elégedve András munkájával. Korrekt, megbízható szakember, ajánljuk másoknak is!
Pinke-Sziva Ivett
András kiváló szakember, precíz és szépen dolgozik! Bármikor újra megbíznánk Őt! Az időmenedzsmenttel voltak problémák, de ez betudható a nyári szabadságolásnak!Meg voltunk vele elégedve!
Ajánlatkérő
András elvállalt a zuglói lakásomban egy fürdőszoba és konyha vízvezeték szerelést 250 ezerért. Korrekt kommunikáció mellett pontosan kezdte a munkát, a jól előkészített helyszínen gyorsan haladt a harmadik napon a alapszerelés átadása előtt már 200 ezer előleget elkért és megkapott. Utána derült ki, hogy a mosógép kiállás nem a megbeszélt helyen van, ezt a burkolás előtt még javította. A burkolás után a végszerelésre is pontosan megjelent, du f4-kor jelezte, hogy gondja van. Az Alföldi WC és öblítőcső bekötés nem készült el, mert a kiállás pontatlan volt, a zuhany csaptelepet 20 cm-es cső kiállással készítette el, ilyen vízszerelvény nem létezik a világon!!! (állítva, hogy én kértem így a megrendeléskor). A mosógép kiállása nem lett pontos, újból meg kellett csinálnia. Csak a zuhanykabin széleket ragasztotta be, a bojlert felfúrta, de nem kötötte be, WC felfúrta, eközben a burkolatot eltörték. Végül közölte velem, hogy egy szerelőpáros teljes napját szánta rá erre, de nem készültek el, így vagy többet fizetek vagy levonulnak. Kértem, hogy fejezze be, de inkább 15 ezret visszaadott az anyagra és elment, az anyag eddig 25 ezer volt! Úgy gondolom, hogy az átadott előleg végül nem fedezte az elvégzett munkákat! Még nem találkoztam ilyen magatartással eddig! Senkinek nem ajánlom az Andrást, összetett feladat végzésre nem alkalmas csapattal rendelkezik.
Szaki válasza:
Kedves Ajánlatkérő! Mint ahogy a korábbi értékeléseimnél,így most sem szerettem volna reagálni az értékelésre,de úgy érzem ebben az esetben mindenképpen kivételt teszek. Valóban átvettem a fent említett előleget,de úgy érzem az alapszerelés 90%-nál ez nem ördögtől való(megjegyzem,a legtöbb szerelő az anyagköltség előfinanszírozása nélkül el sem kezdi a munkát). A mosógép kiállás elkészítése valóban a leírtak szerint történt. A WC kiállás méretei valóban nem jó helyre kerültek mert nem a fent említett típus lett beszerezve,így a csatlakozási méretek sem lehettek megfelelőek! Az Ön külön kérésére nem fúrhattuk fel a kabint csak ragaszthattuk,így természetesen nem lehetett azt készre szerelni a száradási idő miatt! A WC tartály felfúrásánál a burkolás gyenge minősége miatt (üreges és kongó csempék)valóban elpattant a csempe,amit jeleztem is telefonon mint ahogy azt is,hogy a tartály mögött elpattant csempe nem látszódik! A zuhanycsaptelep kiállásának a méretét és helyét VALÓBAN ÖN HATÁROZTA MEG! Amikor Ön megemlítette,hogy ilyet nem kért(majd a következő mondatban véleményét megváltoztatva kért,de jelezte felém,hogy hagyományos csaptelepet szeretne) megkérdeztem a munkatársaimat,hogy milyen méretekre emlékeznek és egybehangzóan engem igazoltak! Természetesen ennek tudatában a csaptelep áthelyezési költségeit nem vállaltam át,mert nem éreztem az én hibámnak. Továbbiakban ezt Ön úgy kezelte,hogy többet szeretnék a munkámért,ami azért sem állja meg a helyét mert a 150 literes fali bojler felrögzítését,a zuhanyülőke felfúrását,a zuhanykabin keretének a rögzítését,a WC tartály felfúrását és öblítőcsövének bekötését,a kerti csap felszerelését térítésmentesen tettük,ezért pénzt nem kértem!!! Mivel úgy láttam,hogy a továbbiakban sem fogunk tudni megállapodni ezért úgy döntöttem,hogy inkább én fizetek,de a közös munkát nem szeretném folytatni Önnel! Úgy gondolom,hogy ez a válasz kellett ahhoz,hogy objektíven lehessen látni a történteket!
Nagy Eszter
András korrekt árajánlatot adott, amit tartott is. Ő hozta a kicserélendő wc-tartályt, amivel sok macerát takarított meg nekem, mert nem értek az ilyen dolgokhoz. Elégedett vagyok a munkájával. A megbeszélt időben jött. A kommunikáció mind emailben mind telefonon rendben volt.
Homolay Gábor
Pontos, precíz, megbízható. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, rendesen dolgozott, tisztán hagyták el a helyszínt. De egy kicsit magas az ár és a WC öblítést nekem kellett utánállítani. Ezzel együtt is ajánlom.
Ajánlatkérő
Andras es csapata nagyon jo szakemberek! Udvariasak, mindent turelmesen elmagyaraznak es ami a legfontosabb kivalo munkat vegeznek. Andras mindig felveszi a telefont, igy konnyu vele kommunikalni. A munkadij nagyjabol megegyezett a tobbi szakember altal kert munkadijjal. Tovabbi lakasfelujitasi munkakat is fogok veluk vegeztetni a kozeljovoben ha elvallaljak.
Naményi Dávid
Késett kb 40 percet, de nagyon szimpatikus, korrekt és segítőkész volt. Legközelebb is őt fogom hívni.
Ajánlatkérő
Minden rendben ment, gyorsak, rugalmasak, megbízható csapat, ajánlom őket, árban is korrekt.
Ajánlatkérő
Korrekt, hozzáértő.
Ajánlatkérő
Kedves és felkészült szakember, minden rendben zajlott. A munkájában nincs kivetni való. Amiért közepesre értékelem, az a díjazás. A 9000Ft-os kiszállási díjat irreálisan soknak találom, a + 6000Ft-os munkadíjat a fél órás munkáért a még elfogadható kategóriába sorolom. A tanulság, hogy a várható költségeket érdemes előre egyeztetni, még a munka elvállalása előtt. Mentségemre legyen mondva, hogy előző héten egy villanyszerelő 1 órás munkáért 3000! forintot kért tőlem.
Ajánlatkérő
Minden ok volt.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Kiss Fruzsina
Korrekt, gyors megbízható, ajánlom másnak is!
Valentinné Fényes Cecília
Nagyon elégedett vagyok a munkájával,precíz,pontos ,udvarias,készséges. A jövőben is Vele szeretném végeztetni a munkákat,az árak is korrektek voltak. Köszönöm a munkáját.
Gazsóné Marica
Udvarias kedves szakember. Árajánlata korrekt volt, kéréseim figyelembe vette. A munkát amikorra ígérte elkezdte ill. befejezte . Csak őt hívom máskor is. Mindenkinek ajánlom.Köszönöm Neki.
István
Korrekt, jó szakember. Köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Beatrix
Nagyon elégedettek voltunk. Máskor is őt fogjuk hívni.
Judit
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Köszönöm a munkáját, minden rendben ment.
Mária
Nagyon aranyosak, kedvesek, sokat dolgoztak. Elégedett vagyok.
Lengyel Diána
Nagyon elégedett voltam András munkájával. Pontos, udvarias. Csak ajánlani tudom én is :-)
Ajánlatkérő
Kedves, pontos, szakember. Elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Légrádi Gabriella
Olyan hibát vett észre, amit évek óta senki. Ezzel küzdöttünk már 4 éve, sokszor javították, cserélték, de a probléma gyökerére csak András jött rá. Gyors volt, udvarias és jó illatú...
Ajánlatkérő
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Tökéletesen meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Minden szuper volt.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Zsolt
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Éva
Teljes mértékben meg voltunk elégedve.
Lojkó Györgyi
Rendkivül szorgalmas és udvarias. Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Landing Service Kft.
Pontos, precíz, megbízható. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Dénes
Nagyon köszönöm a segítséget, minden rendben ment.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Craig David Ben
Korrekt, megbízható, flexibilis szakember, ajánlom másnak is!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 175 megbízás Fűtésszerelés 135 megbízás Gázkészülék javítás 21 megbízás Épületgépészet 13 megbízás Napelem, napkollektor 13 megbízás Gázvezeték szerelő 5 megbízás