Fogadok munkát
Rézműves Miklós
Rézműves Miklós

Kéménybélelés, felújítás · Kéményseprő · Épületgépészet

67
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 21657

Minősített jószaki

Rézműves Miklós

Kéménybélelés, felújítás · Kéményseprő · Épületgépészet

Émi igazolvánnyal rendelkező kéményes vagyok. Budapesti vagy Pest megyei? Kondenzációs kazánt szeretne és ahhoz kéménybélelést az összes átadással ás ügyintézéssel? Akkor mindenképp üzenjen. Az első számú profilunk! Jogosultságom van egyszerűsített készülék csere elvégzésére és átadására is. Kereshet még: Kaszkád rendszerű égéstermék elvezetés kiépítése Füstcsövek cseréje - tisztító idomok beépítése. Hő és áramlás technikai méretezés készítése, Kémény megközelítés - tetőjárda kiépítése Légbevezető, égési levegő utánpótlás kiépítése Kéményseprő hibakódok javítása Fűtési rendszer gépi átmosása Gázterv elkészíttetése Lakossági gázvezeték szerelése préselt csőkötéssel Korrektséggel, gyorsasággal és minőségi munkával jellemeznek meglévő ügyfeleim. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! Kérem ne keressen: -Furán béleléssel kapcsolatban -Kéményfej átépítéssel kapcsolatban -Kötelező kémény vizsgálattal kapcsolatban
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A megbeszelt idopontban megjelent, a munkat elvegezte a megbeszelt aron!
Ajánlatkérő
Abszolut profik es kedvesek is. Megbizhatoan, gyorsan es szakszeruen vegeztek a munkat.
Feri
Precíz, pontos és megbízható
Ajánlatkérő
Miklós fantasztikusan segítőkész és rugalmas volt, hosszan ott volt nálam és mindent megvizsgált, elmagyarázott. Csak ajánlani tudom.
Erika
Rézműves Miklós már az első kiszállásakor pontosan érkezett.Egy régen használt kémény állapota érdekelt egy fatüzeléses kályha beüzemeléséhez. Alapos vizsgálat után átlátható ajánlatot tett,miután elfogadtam,mindent megtett,h.mielőbb beüzemeljük a kályhát. Munkája során tapasztalhattam magas szintű hozzáértését. Jó volt a brigád jóízű,összehangolt munkáját látni. Csak ajánlani tudom másnak is!
Ajánlatkérő
nem válaszolt a megkeresésre
Istvan
Minden rendben volt.
Tamás
gyorsan válaszolt, hamar kijött, szépen megcsinálta a kéményajtót
Bal
Hozzáértő és korrekt.
Lajos
Preciz
Laci
Udvarias, felkészült, segítőkész
Olga
5/A hibakóddal kerestem meg Miklóst mint sok más szakít. Masnap válaszolt e-mailben nagyon részletesen hogy villanyszerelőhöz kell fordulnom, mit kell beszereznem és mi a menete. Nem tudtunk így együtt dolgozni, de szánt időt arra hogy válaszoljon, segítsen. Nagyon kedves ember, és latszik hogy hozzáértő!
Ádám Szabó-Jilek
Senkinek nem ajánlom!!!! Több mint 2 hete beszéltem vele telefonon, emailban hogy egy kéménykialakításhoz adjon árajánlatot, jelezze mikor jön helyszíni felmérésre. Azóta nem veszi fel a telefont, sms-re nem válaszol. Maximálisan megbízhatatlan, inkorrekt ember !!! Ilyet kerülni kell
Szaki válasza:
Tisztelt Ádám! Olvastam a hozzá szólását, kértem a kollégámat, hogy küldje el Önnek a fotókat, amin látható, hogy karambolóztam. Elnézését, akartam kérni, de a válasz e-mailet és az üzenetét nézve (amit a fotók elküldése után írt) nyugodt szívvel és tiszta lelki ismerettel nem teszem meg :) Két dologért vagyok hálás a tavalyi évben: 1 Hogy túl élte a családom, és a karambol után is sikerült teljesíteni az elvállalt munkákat. Magával még egy időpontot sem fixáltam le.. így Ön piorítás szemszögéből nem volt magas helyen! 2 Hogy magával nem hozott össze a sors. Ilyen remek ember ismerővel és jó akaróval Szabó-Jilek Ádám még nem találkoztam és nem is akarok. (ezért a véleményemért viszont elnézést) Egy apró tanács tőlem: " a rossz akarás egy negatív érzelem, ami eltiporja az ember lelkét, egy mélyről jövő érzelem, ami idővel szembesíteni fogja használóját" javaslom, hogy ha nem segít az embereknek ne próbálja hátráltatni őket, legyen célorientált és segítsen tettekkel másokon tiszta szívvel, ne úgy álcázza rossz akarását. Üdv.: Rézműves Miklós
Kis Kata Linda
Miklos nagyon rendes, nagyon korultekinto volt es keszsegesen valaszolt minden kerdesemre. Munka gyors volt es minden a megbeszeltek alapjan zajlott.
Hallai László
Megbízható és jó szakember, ajánlani tudom.
Klára
Rézműves úr munkájával maximálisan elégedettek vagyunk, precízen, pontosan, megbízhatóan dolgozik, aminek színvonalát növeli kifogástalan modora, szavahihetősége, kellemes egyénisége. Köszönjük, hogy megismerhettük.
Ajánlatkérő
Kiváló munkát végzett, alapos és körültekintő volt. Ellátott tanácsokkal a jövőre tekintettel, szakértelme naprakész, szükséges eszközökkel rendelkezik. Bátran ajánlom nem csak hozzáértése, de rugalmassága miatt is. Hozzánk szombaton jött, mert nekünk akkor volt megfelelőbb. Biró M.
Berta Gergely
Miklóst meleg szívvel ajánlom mindenkinek. Hozzáértő, pontos, lelkiismeretes és szakszerűen, értelmesen tud válaszolni a kérdésekre.
Vazinayné Kiss Zsuzsanna
Nagyon lelkiismeretes, szorgalmas. Gyors, precíz munkát végez. Nagyon megvagyunk elégedve. Köszönjük szépen☺
Belán Róbert
Pontos, gyors, felkészült. Minden rendben ment!
Ottó
Megbízható, precíz, pontos Szaki, nagyon meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Mindenkinek ajánlom nagyon megbizható szakember
Gábor
Nagyon elégedett vagyok Rézműves úr munkájával. Azon kevés szakemberek egyike, akik nem csak pontosak, precízek, naprakész tudással rendelkeznek, de megfelelő körültekintéssel, környezetükre is figyelve végzik munkájukat. Mindent megtett, hogy a lehető legkevesebb kárt okozzon a kémény javításakor, beleértve a gondos, előzetes takarást, és az összes helyiség falának megóvását is. Maga után tökéletesen működő kéményt és hibátlan rendet, tisztaságot hagyott. Munkavégzés közben ráadásul felbecsülhetetlen szakmai tanácsokat kaptam, nem csak kémény, hanem egyéb épületgépészeti témákban is. Bátran ajánlom. Köszönettel, Lantos Gábor.
Ajánlatkérő
Csak a legjobbakat mondhatóm.nagyon jó munkát végez.A lehetetlennek tűnő problémákat is megoldja kitartó pontos munkát végez mindenkinek bátran ajánlom.Némethné
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett voltam a szakember munkájával.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kéménybélelés, felújítás 33 megbízás Kéményseprő 31 megbízás Épületgépészet 2 megbízás Gázvezeték szerelő 1 megbízás