FOGADOK MUNKÁT
Profi Dekor Bt.
Profi Dekor Bt.
105
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - I. kerület és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 15642

Minősített jószaki

Rólam

Gipszkarton szerelés - Szobafestés - Tapétázás - Stukkók Szobafestés, tisztasági festés, ajtó-ablak mázolás. Tapétázás: fűrészporos tapéta, üvegszövet tapéta, dekortapéta ragasztása. Gipszstukkó felhelyezés, dekor felületek készítése Profi minőségben. Gipszkarton - válaszfalak, álmennyezetek, csőtakarások, gipszkarton polcok-szekrények, egyedi elképzelések kivitelezése.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Judit
Ádám nagyon pontos, megbízható, szépen dolgozott nálam. Mindenképp, jó szívvel ajánlom bárkinek. :)
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával. Kiváló szakember, segítőkész, pontos, precíz. Még folynak a festési munkálatok, de tudom, hogy jól döntöttem, amikor őt választottam.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett abban az időben, amikorra megígérte, gyorsan és precízen elvégezte a feladatot. Elégedettek vagyunk a munkájával. Köszönjük.
András
Pontos, minőségi munka
Ajánlatkérő
Ádám precízen, szépen megoldotta a panellakásban az előszobai szellőzőcsövek gipszkarton takarását és festését. Később több szobát tapétázott és festett nálunk, szép lett az eredmény. Szimpatikus, pontos, igényes szakember, én is jó szívvel ajánlom.
Tamás Nyerges
Gyors de preciz munka
Gábor Miseta
Kiváló szakember, maximálisan segítőkész, pontos, precíz és tiszta munkát végzett! 3 szobában kellett egyedi igényeink szerint kialakítani a gipszkarton álmennyezetet a rejtett LED-es világításhoz és kifesteni a helyiségeket, gletteléssel együtt. Elsőre megértette mit szerettünk volna !!! és azt is kaptuk amit kértünk :) . Feltétel nélkül tudom ajánlani őket, legközelebb is Őket fogom megbízni a gipszkarton és festés munkákkal!
Megyeri Melinda
Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával, gyors és profi szakember. Nála nincs kis és nagy munka, csak munka. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Vassy Dzsi
Csőtörés miatt szétbarmolt wc-gipszkarton hátfalamat Ádámék percízen, gyorsan, igényesen megjavították. Köszönöm, és ajánlom őt mindenkinek!
Görög Zoltán
Kiss Ádám nem először dolgozott nálunk. Mindig meg voltunk elégedve munkájával és emberi hozzáállásával. Most is. F él szoba festésért, és WC gipsz karton-hátrál festésért végezte tökéletesen. Köszönjük Ádám!
Grecz Aron
Lakas teljes ujrafestesevel biztam meg Adamot. Gyorsan es megbizhatoan dolgozo szakember. Mindent elore lebeszeltunk, nem voltak "meglepetesek" es meg a lakast is tisztan kaptam vissza. Mindenkinek nyugodt szivvel tudom ajanlani.
Orosz Andras
Kiss Ádám 2000 óta többször is dolgozott nekünk, velencei stukkót készített ill. javított. 18 évre visszamenőleg megvan az elkészített stukkó színkódja, így tökéletes minőségben tud javítani. Mindig korrekt, pontos, tiszta és kiváló minőségű munkát végzett. Jó szívvel tudom ajánlani a Profi Dekor Bt-t.
Kiss Edit
Profi munka, egyedi ötletek, gyors és minőségi munka jellemzi. Problémamegoldás és rugalmasság jellemzi.
Alacsony Adam
Csak a legjobbat tudom róla mondani. Precíz, udvarias, gyors. Tiszta munka. Abszolút ajánlott!!
Kovács Szabolcs
Meg volt elégedve
Holló Attila
Igényes, gyors, pontos, megbízható. Az elvégzett munkával nagyon elégedett vagyunk. Ajánlani tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Minden rendben ment. A végeredmény nagyon szép lett. A lehető legnagyobb tisztaságot hagytak maguk után.
WOLF ÉP-BAU Kft.
Hibátlanul dolgozik ! Precíz! Megbízható
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Ezt a munkát nem én végeztem el, valaki másra esett a választásuk.
Komlósiné Kiss Andrea
Nagyon elégedett voltam a szakember munkájával.
Endre
Nagyon meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Segítőkész, és nagyon szép munkát végzett. Ajánlom!
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, gyors és nem utolsósorban munkájára igényes szakember! Jó szívvel ajánljuk! Köszönjük szépen a munkáját és azt, hogy elvállalta a "kis" munkát amit más nem...
Papp Attila
Panel lakásban WC hátfal felújításra volt szükségünk és Ádám weboldalán láttuk a korábbi munkáiról a képeket, leírásokat. A látottak elnyerték a tetszésünket és azok alapján kértük fel a munkára. Nagyon szép gipszkarton falat húztak fel és festettek le. Azóta megszűnt a korábban átszűrődő cigaretta szag. Nagyon elégedettek vagyunk és csak ajánlani tudjuk őket.
Ajánlatkérő
WC hátfal gipszkartonozást és festést kértünk. A megbeszélt időben érkeztek és végeztek, hozta a munkaanyagokat, vigyázott az előtte dolgozó szakemberek munkáira. Tökéletesen elégedettek vagyunk, legközelebb is őket választjuk.
Marczis Petra
Festést és egy ajtó gipszkartonozását kértük. Pontos tájékoztatást adott előre, pontosan érkezett és dolgozott. Az időközben fellépő változtatásokat is rugalmasan kezelte, majd egy kis festéket is hagyott a munka végén, hogy javíthassuk, ha valahol véletlenül megsérül a fal a későbbiekben. Köszönjük a munkáját!
Ajánlatkérő
Preciz, pontos es megbizhato. Amiben megegyeztünk szepen lelkiismeretesen megcsinalta. Csak igy tovabb. Melinda
Bagi Attila
Maximálisan elégedett vagyok. Gyors, pontos és megbízható szakember. Csak ajánlani tudom.
Péter
Nagyon elégedett vagyok.
Horváth Károly
Maximálisan meg vagyok elégedve a szakember munkájával. Kiváló stílusérzékével is sokat segített a lakásfelújítás során. Munkaminősége tényleg nem hagy kívánnivalót maga után, saját magát többször is visszaellenőrzi. Pontosan érkezik, a megadott időre be is fejezi a vállalt munkát. A vállalási árban is korrekt, a menet közbeni kisebb kéréseket is megoldotta és nem számolt fel érte extra felárat. Mindenkinek ajánlom. Csillagos ötös.
Dombi Hajni
A munkát kifogástalan minőségben elvégezte. Meg vagyok vele elégedve, jó szívvel tudom Őt ajánlani!
Szabó Balázs
Meg vagyok elégedve.
Szabó Balázs
Nagyon elégedettek vagyunk, gyors és szép munka, igen kedvező áron!
Haraszti Zsolt
6 csillag. Maximálisan meg vagyok elégedve.
Szabó Zsolt
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Egy ajtot falaztunk be gipszkartonnal. Gyors, preciz, szep munkat vegzett Adam. Tokeletes lett a hangszigegeteles is. Koszonjuk.
Richter-Nagykaldi Kinga
Egy gipszkarton válaszfal építésével, és festésével kerestük meg Ádámot. Mind a munka megbeszélése, mind pedig a kivitelezése során maximális korrekt hozzáállásról tett tanúbizonyságot. Pár napon belül elkészítette a vállat munkát szépen, gondosan, precízen dolgozott. Ezúton is még egyszer köszönjük Neki.:)
Zoltán Szurkos
Szobafalak festésével bíztam meg. Pontos, munkájára igényes, jó szakembert ismertem meg benne. Legközelebb is valószínűleg őt keresem. Ajánlom mindenkinek.
Lívia Végh-Oláh
Ádámot csak ajánlani tudjuk! Megbízható, korrekt, együttműködő szakember, aki nagyon szépen és tisztán dolgozik! Teljes mértékig elégedettek vagyunk a munkájával!
Dóra Drótos
Abszolút megbízható, mindenben az elvárásaink szerint, nagyon szépen, precízen, korrekt áron dolgozott, és az előre megadott határidőre be is fejezte a munkát.Maximálisan meg vagyunk elégedve, legközelebb is őt fogjuk választani, csak ajánlani tudjuk!:)
Rózsa Anna
Alapos, megbízható, szép munkát végzett nálunk, szívből tudjuk ajánlani Ádámot!
Gábor Rosta
Megbízható, becsületes, korrekt! Csak ajánlani tudom!
Khoór Bence
Nagyon szép munkát végzett!
Róka Zoltán [rokaz]
Gipszkarton szerelőajtó utólagos beépítését kértem. Gyors, pontos, precíz munkát végzett. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
Baljer Tünde
Panellakásba kértem gipszkarton falat a WC mögötti területre. Megbízható, segítőkész szakember. Pontos, precíz, tiszta munkát kaptam reális árért. Köszönöm! Mindenkinek szívesen ajánlom!
Vojuczki Péter
Percre pontos volt. Szépen dolgozott.
Hátsági-Halász Rita
Árajánlatkérés után másnap visszahívott, megbeszéltük a munkát és az időpontot. Maximálisan tartotta magát minden megbeszélt dologhoz. Pontos volt, remekül dolgozott, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Megbízható, lelkiismeretes és korrekt mesterember. Meg kell becsülni az ilyet. Ha bármikor ilyen jellegű munkánk adódik, őt fogjuk megkeresni. Ajánlom mindenkinek, természetesen jár az 5 csillag :)
Sárközy Fanni
Munkájára igényes, nagyon jó szakember. Megbízható, visszahív és maximális odafigyeléssel dolgozik. Nálam egy bonyolult előszoba tapétázást készített, azóta az a lakás egyik legszebb pontja! Most másodszorra is elhívtam tapétázni, az eredmény ugyanolyan szép! Számomra ez bizonyíték! :) Ezenfelül egy roppant kedves ember is, ajánlom azoknak akiknek fontos hogy megtalálják a közös hangot is a mesterekkel!
Keszey Krisztian
Profi szakember. Munkájára igényes, gyors, pontos, megbízható. Minden a megbeszéltek szerint alakult, az elvégzett munkával nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Klicsu Nikolett [Niki]
Panel lakásba kértem gipszkarton falat a WC mögötti területre. Nagyon szép, igényes munkát kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Matrai Tibor
Az előzetes megegyezés szerint, jó munka, jó árért, megrendeléskor én felejtettem el jelezni, hogy a szerelvények, zárcímkék, zárak eltávolítása jó lenne. Határidő csúszást csak a később felmerült kisebb feladatok okoztak. Az elszámolás pontos, korrekt módon megtörtént. Szorgalmas Mester!
Lipa Gábor [LipaG]
Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!
Vida Erzsébet
Ádámmal nagyon jó volt együtt dolgozni, nyugodt, magabiztos és profi! Aggódtam, hogy időben elkészülünk-e a festéssel, de minden a megígértek szerint, pontosan és szépen ment, ugyhogy köszönöm!
Szabó Zsanett Csilla [Zsan, Zsanka]
A teljes lakásfelújításom során tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy megbízható szakemberrel állunk szemben, aki nem csak szépen dolgozik, hanem a sok éves szakmai munkája során összegyűjtött tapasztalataival és javaslataival segítette döntésünket, mint laikus, számomra sokat jelentett az együtt gondolkodás. Maximális együttműködéssel nagyon szép lakot varázsolt a lakásomból, ajánlom figyelmükbe!
Hegedűs Mariann
Elegedettek voltunk a munkajaval, korrekt,preciz, megbizhato szakember, akit nyugodt szivvel ajanlok mindenkinek.
Kóré Ferenc
Munkájára igényes, precíz, pontos szakember. A munka kezdetén fóliával, és hullámpapírral takarták le a bútorokat és a parkettát. Tisztán kaptuk vissza a lakásunkat az elvégzett munka után.
Tusán Zoltán
Teljesen meg vagyok elégedve a munkájával. WC-hátfalat kértem tőle panel lakásban, és maximálisan az elvárásaimnak megfelelően készítette el az apró részletekre való figyelemmel együtt. Röviden: tisztán, gyorsan és precízen dolgozik. Ajánlom mindenkinek!
Kiss Edit [edutkam, kokóci, edkó]
Megbízható, becsületes és igazán lelkiismeretes szakember - és ami fontos: szépen és tisztán dolgozik.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 57 megbízás Gipszkarton szerelés 46 megbízás Dekoráció 2 megbízás