Fogadok munkát
Nagy Tamás
Nagy Tamás

Statikus

125
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 36900

Minősített jószaki

Nagy Tamás

Statikus

Kedves Érdeklődő! Ingatlanvásárlás előtti teljes műszaki állapotfelméréssel foglalkozom! Mérnökként több mint 10 éves az épületek műszaki világában szerzett tapasztalattal, több száz általam átvizsgált ingatlannal, várom jelentkezését, hogy önnek is segíthessek álmai othonának felmérésében. Várom szíves jelentkezését! Nagy Tamás Ingatlanvizsgáló
Mutass többet

Áraim

Ingatlanvásárlás előtti teljes műszaki állapotfelmérés

40 000 Ft - 100 000 Ft / egység
Családi házak, lakások teljes műszaki felmérése, hogy ön a ráfordítások ismeretében jó döntést hozhasson!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kedves, segítőkész, türelmes
Bri
Megbizhato, korrekt. Lebeszelt idoben ott volt a haznal az ingatlanossal talakozott. Szemelyesen nem talalkoztunk, de minden kerdesemre valaszolt es reszletes irasos jelentest kuldott. Csak ajanlani tudom.
Meme
A megbeszélt időpontban pontosan érkezett, alapos, mindenre kiterjedő felmérést végzett. Az írásos szakvéleményt gyorsan elkészítette. Nagyon szimpatikus, megbízható ember, bátran ajánljuk mindenkinek!
Ajánlatkérő
Korrekt tájékoztatást,segítséget adott.
Oliver
minden rendben volt, nagyon alapos
Feri
Korrekt, gyors, őszinte és rugalmas szakember, mindenben azonnal meg tudtunk egyezni.
Ajánlatkérő
A munkára pontosan érkezett. És az elvártak szerint elvégezte. Pontos és mindenre kitérö jelentést adott.
Imi
Gyorsan kaptam időpontot, precíz, rendes, alapos szakember. Ajánlani tudom.
Laci
Megbeszéltek szerint időben érkezett korrekten elvégezte a munkát, mindent időben pontosan megküldött.
Anna
Korrekten átnézett mindent, választási lehetőségeket vázolt fel. Mindent megtudtunk beszélni. Írásban is elküldte a fontosabb dolgokat.
Márk
Megbízható, kedves, segítőkész, alapos és precíz szakember. Messziről kellett kiszállnia, de vállalta, időben érkezett, alaposan felmérte a kérdéses ház állapotát, minden kérdésre készséggel válaszolt. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Alapos, őszinte, felkészült szakember. Erre volt szükségem.
Ajánlatkérő
+++
Kata
Minden rendben volt. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni, és nagyon alaposan megvizsgálta az épületet azokból a szempontokból, amikre szükségünk volt.
Tamás
Mihállyal már többször dolgoztunk együtt, munkájáról csak jókat tudunk mondani, mellé korrekt árakon dolgozik. Ha a készülék javítható javítja, ha netán nem akkor megmondja és ennyivel előrébb van az ember :)
Szaki válasza:
Kedves Tamás! Köszönöm a jó értékelést, de ezt nem nekem szerette volna elküldeni. Szép napot! Tamás
Ajánlatkérő
Kompetens, empatikus, támogató, rugalmas, pontos
Ajánlatkérő
Tamás nagyon közvetlen volt végig. Egy korrekten felújított házat mért fel. Elmondta az észrevételeit és javaslatait.
Szilvi
Abszolút pontos és precíz munkavégzés. Megbízható. Körültekintő mindenre kiterjedő szakvéleményt kaptunk. Emailre, kérdésre szinte azonnal választ kaptunk. Rugalmasság. Semmi negatívot nem tudok mondani a szakemberről. Az ár is korrekt megfizethető.
Ajánlatkérő
Pontos volt, szakvéleményét jónak tartottuk, rejtett hibákat fedezett fel
Kati
Teljesen meg voltunk elégedve a szolgáltatással! Alapos munkát végzett, mindent korrektül el mondott és meg mutatott. Kedves volt és lényegre törő. Legközelebb is igénybe vesszük a szolgáltatásait, ha újabb házat találunk amit meg szeretnénk venni.
Éva
Nagyon meg voltam elégedve, kommunikatív, meghallgatta, mi a tervem a házzal, hozzászólt, hogy az megvalósítható-e stb. Rászánta az időt a tanácsadásra.
Horváth Szabolcs
Pontos és alapos, ajánlom.
Nika
Gyors volt a kapcsolatfelvétel, hamar találtunk megfelelő időpontot a felméréshez, pontos volt. Mindent alaposan átnézett, majd szóban és írásban is felsorolt minden problémát, amit talált, külön kiemelve azokat, amiket leghamarabb javítani kell. Az összes kérdésünkre korrekten és érthetően válaszolt, sok tippet is kaptunk tőle! Több ingatlant is megvizsgált, minden esetben ugyanazt a színvonalat hozta. A szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, emelett pedig kedves, rugalmas és segítőkész. :)
Tamás
Pontos, hamar válaszolt. A ház minden centijét végignézte, olyan helyeken talált penészfoltokat, amiket mi talán beköltözés után se vettünk volna észre. A vizsgálat után elbeszélgettünk, felsorolt minden problémát, amit talált, külön kiemelve azokat, amiket leghamarabb javítani kell. Plusz pont azokért a tippekért, amiket adott fűtésrendszerrel és vízmelegítéssel kapcsolatban. Az írásos véleményezése részletes, jól érthető, javítási/fejlesztési javaslatokkal megtámogatott.
Ajánlatkérő
Alapos, sok mindent kiszúr, gyors, pontos.
Judit
Megbeszélt időre megérkezett és a szakértői véleményét szóban és írásban is megkaptam.Csak ajánlani tudom.
Jozsef
Gyors, pontos, megbízható
Anna
Mindent alaposan megvizsgált.
Ajánlatkérő
Azonnal jelentkezett,emailben,telefonon.Minden kérdésemre korrekten válaszolt.Nagyon meg vagyok elégedve.Mindenre felhívta a figyelmemet,tanácsot adott.Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Ajánlatkérő
Részletes és érthető magyarázatot kaptunk.
András
Minden rendben zajlott
Ajánlatkérő
Korrekt és alapos tájékoztatást kaptunk, a kommunikáció flottul ment. Bátran ajánlom.
Edit
Viszonylag gyorsan kaptam időpontot. A szakvéleményt is hamar megkaptam. Precíz és pontos munka, az előre megbeszélt korrekt áron. Bátran ajánlanám másoknak.
Vivien
Én elégedett voltam a munkájával. Sok jó tanácsot is adott.
Ajánlatkérő
Korrekt
Pista
Korrekt, alapos, szakszerű, tisztelettudó és minden kérdésre segítőkészen válaszolt.
Márti
Hamar találtunk megfelelő időpontot a felméréshez, pontos volt. A teljes ingatlant átvizsgálta, ahogy kértük. Előre megmondta az ingatlan mérete alapján, hogy mennyibe fog kerülni a felmérés. Válaszolt a kérdéseinkre, ötleteket adott lehetséges átalakításra, a felmérés után írásos dokumentumban az egyes munkákhoz ajánlott szakembereket is.
Kati
Kedves, közvetlen, alapos, tanácsokkal ellát
Ajánlatkérő
Pontosan jött,ahogy ígérte.Szimpatikus,mindent megnézett.