Fogadok munkát
Nagy István Csaba
Nagy István Csaba

Vízszerelő · Szobafestő, tapétázó · Generálkivitelezés

35
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 89879

Nagy István Csaba

Vízszerelő · Szobafestő, tapétázó · Generálkivitelezés

Vállalunk mindent ami egy lakásfelújítás kapcsán szóba jöhet garanciálisan , szerződéssel , számlával . Az árajánlatot ingyen készítem el önnek. Hívjon bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nagy Gábor
Pontos, megbízható, hozzáértő és becsületes szakembernek ismertem meg.
Orka Zsolt
Lakás felújítás kőműves-burkoló-festő-vizes munkái voltak Csabára bízva. Azt mondják,aki mindenhez ért az semmihez, ő erre rácáfolt, nagyon kevés döccenéssel, flottul és ütemesen megoldott és megcsinált mindent. Abszolut ajánljuk. Köszönjük Csaba!
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint végezte el amit kértem. Precíz munkát végzett.
Ajánlatkérő
Csabával jól meg lehetett egyezni, minden részletet és költséget előtte szóban egyeztet. Lehet támaszkodni a javaslataira, tapasztalatára. Beszerezte és szállította az anyagokat is. A munkát rövid határidőre elvégezte, mindenről számlát hozott, minden fillérrel elszámolt. Nálam festési és vizes munkákat csinált. Bátran ajánlom mindenkinek.
Bocskai Ádám
Még a felmérés fázisában vagyunk, de korrekt rugalmas, segítőkész szakembernek tűnik.
Laci
A munka elkezdődött. Eddig mindig a megbeszélt időben, pontosan. Amennyire én értek hozzá, azt látom, hogy profi módon. Kifejezetten szeretem, ahogy a problémákat megoldja. Agyal, gondolkodik kicsit, elmondja nekem, mire jutott, mit javasol, és csak utána végzi el az adott munkafázist, amikor megértettem és rábólintottam. Persze nem mindig, sok mindenhez nem kellek. Tudja, hogy mindez nekem fontos. Köszönöm az eddigieket és előre azt, ami még hátra van a munkából. :)
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Eddig csak a felmeres es a megegyezes tortent meg, de ez alapjan nagyon preciz, pontos, kommunikativ, a valos munka pedig majd szeptember/oktoberben kezdodik.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Nagyon precíz, rugalmas szakember. Időben érkezett a helyszínre, ingyenes árajánlatot biztosított és tartotta is magát a megbeszéltekhez. Alapos, tiszta munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Nóra
Vízszerelési munkát végzett nálunk István, nagyon kedves, szorgalmas fiatalember. Pontosan érkezik a megbeszélt időpontra, precíz és lelkiismeretes. Csak ajánlati tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Máté
Vízszerelést csinált István, minden rendben és gyorsan elkészült
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Amennyiben szükséges a jövőben is szívesen állok rendelkezésére.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mi a kád beépítésének a menete? Ki jön előbb, a kőműves, vagy a vízszerelő? Ki mit csinál?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Nagy István Csaba vagyok. Házak, lakások teljeskorű felújításával foglalkozom . A kádbeépítés egy olyan folyamat aminél érdemes a kőműves és vízvezeték szerelői munkálatokat egy ütemben kivitelezni . Véleményem szerint szükséges a kádnak megfelelően aládolgozni. Nem csak elől hanem oldalt és hátul is aláfalazni , úgy hogy a fürdőkád alulról is meg legyen támasztva. Ezt a legjobban úgy lehet kivitelezni, hogy az említett tampontokra nyers habarcs anyagot helyezünk és ebbe ültetjük bele a kádat . Eközben történik a szintezés és megfelelő mennyiségű vízzel való lesúlyozás. Az anyagok kötése után ( 1 nap ) már nem mozdul ki a helyéről és a burkolatok elkészülte után rendeltetésszerűen , hosszútávon használható. Amennyiben még nem talált kivitelező kérem vegye fel velem a kapcsolatot , szívesen elkészítem önnek természetesen egy helyszíni szemle után. Ha már van kivitelezője remélem az irományom akkor is támpontul és segítségül szolgál . További szép napot!”

2021. júl. 5.

Szakmáim

Vízszerelő 21 megbízás Szobafestő, tapétázó 6 megbízás Generálkivitelezés 5 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Épületgépészet 1 megbízás Öntözéstechnika 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Ezermester 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás