FOGADOK MUNKÁT
Nagy Ferenc
Nagy Ferenc
318
Megbízás

12 nappal ezelőtt volt itt.

Vecsés és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 55724

Minősített jószaki Tanácsadó

Rólam

Sziasztok. Nagy Feren relaxferi vagyok.VECSÉSEN illetve JÁSZBERÉNYBEN IS RENDELEK!!! A XVIII kerületben a Lőrinci Piacon most nyitom meg rendeléseimet November közepén. 26 Év tapasztalata áll már mögöttem. CSAK AZOK HÍVJANAK, VAGY ÍRJANAK AKIK TÉNYLEGESEN EL SZERETNÉNEK JÖNNI! Itt egy Youtube videó a kezeléseimről. v=Ouh1suX2Aos&fbclid=IwAR1a3K1oMJqk1L4iAOaHIgt2kMS-Wd6MVV9YO9r_YJHUl4j4sHzRv4LjMno Elsősorban gyógyító jellegű ERŐS masszázst végzek, melynek végén helyreteszem a csigolyákat, ízületeket. Kezelések időtartama izomzattól- igénytől függően eltérő lehet. perc, de lehet csak egy sima csontkovácsolás is ha valaki nem kéri a masszázst. A kezelések ára -15000Ft/ alkalom. Babamasszázst 3 hónapos kortól vállalok. Orvosi Piócás kezelések időtartama kb 3 óra. Ezek ára alapból 20 ezer Ft, függ a felhelyezett piócák mennyiségétől. Sokan keresnek meg Lumbágó, porckorong sérv, ízületi kopás, merev izomzat, váll - térd panaszokkal melyek kezelésével jó eredményeket érek el. Ezekről a helyekről jönnek hozzám rendszeresen. Budapest bármely területéről jöhettek hozzám, de a legközelebb eső helyek a XIX. kerület XVI ker, XVII. ker. Vecsés. . Üllő, Gyál, Monor, Gomba, Pakony, Albertirsa, Pilis. Amennyiben valaki nem tud eljönni a kezelésre, azt szépen kérem, jelezze legalább 12 órával előtte. Ellenkező esetben a kezelés teljes árát ki kell fizetnie. FONTOS: MINDEN ÉRDEKLŐDŐT MEGKÉREK, ADJON MEG TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGET, MERT CSAK AZOKRA TUDOK REAGÁLNI!!! Üdvözlet Relaxferi.
Mutass többet

Áraim

Teljes testkezelés

12 500 Ft / alkalom
A beteget a bokájától a tarkójáig átmasszírozom, majd az elmozdult csigolyákat, ízületeket helyre mozgatom. A helyre mozgatás (csontkovácsolás) bár ropogással jár nem fájdalmas. A kezelés időtartama 50 perc.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Poroszkai János
Ügyes
Garami Jánosné Emma
Nem irok rola meg semmit mert egyszer voltam nala
Liza
Profin megoldotta a problémám, amiért odamentem!! Nagyon jó szakember!
Ajánlatkérő
Rendkívül nyugodt, kedves és segítőkész. Kínzó isiásszal, sérvvel szenvedtem, csípőizületgyulladás, csigolyacsúszás és bokaszalag szakadás után 3 kezeléssel már annyira rendbe tett, hogy 4 nap múlva hegyi túrára tudtam menni, így azt gondolom, szakmailag is kifogástalan!
Ildikó
Kimagasló tudással rendelkezik. Nagyon oda figyel a betegére.Munkájában nagyon precíz lelkiismeretes. Csak pozitív tapasztalataim vannak feléje. Kiváló szakember mindenkinek bátran ajánlom.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves, szakmailag kiváló. Az első kezelés után sokat javult a próbálnám.
Adam
Természetesen minden embernek nem lehet megfelelni ezt tudom, ezek az én tapasztalataim. Mint ember nagyszerűen áll az ügyfeléhez, ezzel nem volt semmi probléma. Azért őt választottam, mert úgy volt a jellemzésben, hogy bokától a tarkóig végigmasszíroz mielőtt az izületeket a helyére teszi, én nekem a fő pont az izmok kilazítása lett volna, hogy ne "hideg" csontkovácsolás legyen. Jelentkezésnél és személyesen is elmondtam a kezelés előtt, hogy főleg a nyakamnál és a csuklyánál van a problémám, ott még hozzátettem, hogy a könyökömön is kellene segíteni. A negatív rész itt kezdődik nálam, mert a jellemzéshez képest csalódás volt nagyon: A masszázs rész annyiból állt, hogy a vádlim volt átmasszírozva rendesen (elhiszem, hogy kemény volt az izom de nem ezért mentem oda), a hátamat összesen pár percig nyomkodta meg, a nyakamat és környékét szinte semennyire. A csontkovácsolás rész nagyon gyors és felületes volt szerintem (korábbi élményeimhez képest) A nyakam és a fejem azóta fáj sajnos, mert nem lettek kilazítva az izmok és úgy lett megrántva a nyakam!!! (ez nem utóhatás, biztos hogy amiatt van - voltam már más csontkovácsoknál is korábban) - miután megkértem, hogy a nyak körüli izmokat még masszírozza át.. 2-3 percig (szintén felületesen) átnyomkodta, az egy kicsit segített. A végén kértem még, hogy a könyököm környékén is az alkar izmokat lazítsuk ki egy kicsit, az körülbelül 1-2 perces művelet volt (szintén nagyon felületes). Összegzésként: 12.500 forintért én sokkal minőségibb és alaposabb munkát vártam volna (néhány korábbi komment panaszkodott rá, hogy erősen masszíroz - én pont azt szerettem volna ha így történik), ehelyett nagyjából egy vádli masszázst kaptam meg egy nyak és fejfájást. Sajnálom a negatív kommentet, biztos sok embernek segített már, nálam lehet hogy korán volt (7:30-ra mentem).Egy ilyen kezelés után az embernek felszabadultan és könnyebben kellene távoznia, nálam ez egyáltalán nem így volt sajnos. Én kidobott pénznek érzem, ez volt az első és utolsó alkalom is, hogy felkerestem. Azért köszönöm a lehetőséget és a kezelést Ferenc.
Szaki válasza:
A kezelés elején jeleztem, hogy valószínůleg teniszkönyöke van, amivel nem tudok mit kezdeni. Gyulladásos területet nem masszírozunk! A nyaka maximum 13 cm, természetes hogy a két vádlija tovább tartott. Sajnálom, hogy csalódott. Tudja mi a jó? Hogy 100 kuncsaftból csak 2 nincs megelégedve.
Kati
Nem volt jó érzés, hogy a masszírozást a keze helyett a könyökével végezte, de a csigolyák és az ízületek helyrerakását fájdalom mentesen és jól csinálta.
Szaki válasza:
Kedves Kati. Sajnálom. Mindenkinek nem tudok megfelelni, de olyan szakember nincs is talán. Javaslom a Wellness Hotelek masszőreit. Ők kellemesen át fogják simogatni. Én masszírozok, nem simogatok.
Erika
.
Cami
Amerikai típusú kiropraktika kezelést vártam, de bem az volt.
Szaki válasza:
Kedves Cami! No és hol láttál ilyet kiírva az adatlapomon??? Egyértelműen csontkovács-gyógymasszőrként vagyok feltüntetve. Amit ígértem, megkaptad. Itt van 200 pozitív vélemény. Azért csak ennyi, mert sajnos ezen az oldalon elég kacifántos beírni, és sokaknak nem sikerül. Te és Tállas János adtatok csak 3 csillagot. Mindenkinek nem tudok megfelelni. Sajnálom, hogy te voltál az egyik ilyen. Remélem megtalálod a te emberedet :)
Tállas János
Üdvözlet mindenkinek.Sokat gondolkodtam,hogy írja-e ide valamit de aztàn csak szànzam rà pàr percet.. Örülök,hogy mindenkinek tudott segíteni az úr ès csak jó vèlemènyeket olvasók de sajnos rajtam nem tudott segíteni pedig nem egyszer voltam nála. Èn màr nagyon sok csontkovàcson ès kezelèsen vagyok túl ès màr nagyon el vagyok keseredve,hogy màr èvek óta bújom a netet csontkovàcsot keresve de egyik sem tudott mèg csak javàst sem elèrni nem ,hogy gyógyulàst.Ez számokban kifejezve kb. 1 millió forint amit 6 èv alatt csontkovàcsokra ,masszőrökre költöttem ès mint utólag kiderült kidobott pènz volt. Ennyi pènzből màr úk gerincen lehetne 😎🤣. Mèg egyszer hangsúlyoznàm,hogy ezek tènyek ès nem vagyok hipohonder nyugger aki szeret szenvedni ès dokihoz jàrni de sajna nekem így nem sikerült rendberakja ők a derekamat 🙄 u.i,pedig mèg csak sèrvem sincsen de nem is akarom megvàrni amíg lesz 😎 ès mèg egyszer elnèzèst hogy belerondítottam a sok 5 csillagos kommentben de ez az igazsàg.
Szaki válasza:
Tisztelt János! Soha az életemben nem voltam olyan nagyképű, hogy azt mondtam volna, "MINDENKIN tudok segíteni,,. Mindenkinek annyit ígérek, hogy megteszem ami tőlem telik. Ön volt nálam 2 alkalommal valóban, de semmiféle leletet orvosi diagnózist nem hozott magával. Így én nem állíthatom, hogy nincs kiszakadt porckorong sérve, kopása, vagy bármi olyan problémája, amit esetleg nem lehet Csontkovácsolással hejrehozni. Elképzelhető, hogy valami belső szervi problémája van, ami előidézi a panaszait. Egy ilyen esetben nyílván nem a csontkovács az aki segíteni tud. Ön ezzel az értékeléssel nem engem minősített, hanem kiadta magából az elkeseredettségét amit rajtam akart leverni. Rengeteg emberen segítettem már, és fogok is amíg élek, de sajnos nem vagyok isten, sőt még csak a földi helytartója sem. Így bizonyára lesznek olyanok is akiken nem tudok segíteni. Egy viszont biztos. Minden alkalommal mindent elkövetek hogy segíteni tudjak! Önnek azt kívánom, hogy találja meg azt ami a panaszait okozza, és találja meg a megfelelő szakembert a problémájának kezelésére-megszüntetésére. Üdv. Ferenc.
Torma Katalin
Szuper munkát végzett. Gerincsérv gyanúval és erős deréktáji fájdalommal kerestem fel. Az első kezelés után az állapotom rengeteget javult. Újra tudok ülni:-)) Ajánlom mindenkinek!!!
Horváth Sándor
Kedves Ferenc! Nyár óta jártam a reumára és semmi haszna nem volt a kenőcsöknek és a gyógyszereknek. Önhöz ősz végén kerültem és 4 alkalom után 90%-os a javulásom. Ajánlom mindenkinek! Köszönettel: Horváth Ferenc
Lőrincz Dóra
Nagyon jó szakember, ajánlom mindenkinek!!!!
Rita Zs
Nagyon fájt a hátam,nyakam és nagyon kellemetlen zsibbadás volt mindkét karomban.Eleinte azt hittem hogy egy komolyabb ínhüvely gyulladás,de miután kezelgettem,pihentettem és nem múlt,kezdtem gyanakodni,hogy valami más.Néha már elviselhetetlen fájdalom sugárzott egészen az ujjaim végéig.Ekkor találtam ki hogy elmegyek csontkovácshoz,mondván baj nem lehet belőle...Neten keresgéltem,mert ismerős nem volt,és így találtam meg Ferit.Sok jó kommentet olvastam,így foglaltam időpontot hozzá.Nem csalódtam!!!Már az első kezelésnél körülírta hogy mi a problémám forrása és hogy lehet ezt orvosolni.Az első kezelés után nem éreztem nagyon különleges változást,de másnap reggel,kevesebb fájdalommal,szabadabban mozogtam.Mára már 4x1 órás kezelésen vagyok túl és teljesen elmúltak a panaszaim!Nem csak remek szakember aki érti a dolgát,de egy nagyon kedves embert ismertem meg személyében.Köszönöm szépen :)
Fodor Gabor És Olivia
Alsóháti két csigolyám össze volt szorulva. Mindent megpróbáltam, de egyre rosszabb lett, és miután már emelni sem tudtam a bal lábamat, ismeretlenül felhívtam Ferit, hogy bocsesz, de segítsen rajtam azonnal, ha nem lehetetlen! Pár órával később úgy ültem autóba, hogy fájdalommentesen kuplungoltam! Azóta a párom is kuncsaft, és nem kevésbé hálás. Köszönjük Ferikém! Nagy vagy!
Bennárik Tibor József
Első alkalommal rögtön azt kaptam, amit szerettem volna: kőkemény kezek kőkemény munkáját... Nem finomkodott (én meg káromkodtam is még :-) ), de ugyanakkor lehetett érezni, hogy megfelelően végzi a dolgát. Néhány napig óriási izomlázam volt, ám végre le tudtam hajolni, éreztem azt, amit rég nem éreztem: a szabadabb mozgást, amit sajnos a 'modern' rohanó világban és irodai munka mellett rég tapasztaltam. Második alkalommal finomabb kezelést kaptam, de pont úgy volt jó, legközelebb erőset kérek ismét... :-) Nálam amit a természet már anatómiailag nem úgy alakított ahogy ideális lenne, és ami még a 43 év alatt elromlott, azt nyilván nem lehet azonnal helyrehozni, de próbáljuk meg... megyek még hozzá... Ajánlom.
András
Tökéletes volt.
Eszter Fekete
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerű masszőr, csontkovács! Amióta Hozzá járok, olyan, mintha kicserélték volna a hátamat :-) Köszönöm!
Viktorné Takács Zsuzsanna
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem nyakcsigolya medzesedés miatt szédülés én volt, és a kezelésektől elmúltak a tünetek.
Ajánlatkérő
Egy nagyon stresszes idoszakban úgy keltem, hogy beallt a vallam es a nyakam. Voltam három masszazson, semmi eredmennyel. Ferit ketsegbe esve hivtam, még aznap fogadott. A feloras melyizom masszazs után úgy megropogtatott, hogy újja szulettem. Nagyon Köszönöm a segítséget es mindenkinek szeretettel javasolni tudom.
Roland Csáki
Profi. Kevesen értenek úgy az anatómiához Mint Relax Feri. Nekem íjászverseny közben (csapattársak voltunk) rakta helyre az izomhúzódásomat.
Paál Mónika
Nagyon profi, gyors és hatékony kezelés, egy nagyon pozitív érzésű környezetben. Újjászületve távoztam Feritől. Csak ajánlani tudom ! :)
Brigitta Békefi
Szuper !Merem ajánlani!
Reményik Anita
Mióta az eszemet tudom lovagolok, 33 vagyok. 18 éve térdproblémáim vannak, pontosabban porckopás ami rendkívül nehezíti a sportban nyújtott teljesítményem és az általa nyújtott élvezetet. Nem beszélve a fájó, recsegő, kattogó izületeimről. Megse tudom számolni mennyi orvosnál jártam, hogy ha a kopást nem is de legalább a folyamatos fájdalmak megszünjenek. Már ott tartottam, hogy steroid injekciot kapok. Végső elkeseredésben google lett a megoldásom kulcsa, Feri személyében! Fantasztikus amit tett már az első alkalom után! Lovagolok! Élvezem! Ééés nem fáj! Ha fáj is csak az izomláz miatt :). Köszönöm, hogy rád találtam!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Helyre rakta a gyerekem gerincét. Nagyon meg voltunk elégedve.
Márton
Nagyon meg vagyok elégedve. Azóta is visszajáró vendég vagyok.
Meszes Sándor
Nagyon örülök,hogy Ferire találtam a neten. Nagyon kedves és nagyon érti a dolgát. Voltam már pár masszőrnél de Feri a legjobb. Most voltam nála először de mostantól heti egyszer megyek hozzá és csak hozzá. Feri nem csak simogat hanem tényleg megmasszíroz. Helyretette a csigolyákat és azóta szuperül érzem magamat. És legközelebb már családostul fogunk menni :) Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zoltán
Meg voltam elégedve.
Ákos
Nagyon meg voltam elégedve.
Anikó
Abszolút meg voltam elégedve.
Tóth Éva
Megbízható, nagyon szuper szakember.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Árpád
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Judit
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Köszönöm, Sokat segített.
Szilvia
Meg voltam elégedve.
István
Nagyon meg vagyok elégedve.
Krisztián
Tökéletesen meg voltam elégedve.
Henrik
Nagyon elégedett voltam.
István
Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatással.
Ajánlatkérő
Nagyon meg vagyok elégedve a szakember munkájával.
Serr Zita
Havonta egyszeri kezelést veszünk igénybe. Nagyon jót tesz, egyre jobban érzem magam. Mindig pontosan érkezik, megbízható, jó fej. Ajánlom mindenkinek, sportolóknak is hasznos!!!
Bakos Dániel
Pár hónapja voltunk Nála először feleségemmel és az első kezelés után már éreztük a jótékony hatását a "ropogtatásnak". :-) Azóta rendszeresen járunk hozzá, akár családostul a gyerekekkel is. Csak ajánlani tudom, azonnali fájdalmak kezelésére és hosszabb távra is.
Szabó Tünde
Nagyon jó szakembernek tartom, és ami nagyon fontos, emberségesen áll a dolgokhoz minden tekintetben. Emellett laza, közvetlen, kedves egyéniség és segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Andrea
Teljes mértékben elégedett voltam.
Bodogán Sándor
Csak jót tudok róla mondani, nagyon érti a szakmát, nem egy tucatmasszőr!!!!!!!
Csikós Norbert
Több alkalommal volt szerencsém megtapasztalni Feri szakértelmét.Egy teljes mértékben hozzáértő,munkáját odaadással végző embert ismertem meg benne.Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Balázs Gyuri
Igazi profi szakember !!! Pokoli fájdalmaimra Ö volt a megoldás műtét helyett !!! Mindenkinek csak ajánlani tudom és ezt jó szivvel teszem !!!
Szendreiné Haár Veronika
Csakis a maximális 5 pont! Férjem évek óta szenvedett hát, derék, gerinc és vállfájdalmakkal. Majdnem fél évbe telt, mire sikerült rávennem, hogy menjünk el Ferihez. Csak szuper dolgokat tudok mondani róla. Nagyszerű szakember, aki a munkáját nem csak egy munkának tekinti, hanem hivatásnak. Saját szememmel láthattam, hogy igen komoly erőkifejtésébe került neki, hogy a nem túl kis háttal megáldott férjem hátát, gerincét helyre rakja, kimasszírozza... s persze mindezt nem 10 perc alatt, mint egyesek .... Férjem már az első alkalom után, amikor kijöttünk azt mondta, nézd, ki tudom húzni magam ... olyan mintha pille könnyű lennék ... és szinte kilibbent az autóig a maga 2 méterével. Ezt követően heti rendszerességgel járt hozzá, hogy teljesen rendbe rakja a "testét". S azóta is kisebb nagyobb kihagyásokkal, de rendszeresen jár hozzá! Feriről még annyit, hogy egy nagyszerű embert, mint magánembert ismerhettünk meg ma már, csodás kis családjával együtt! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, és maximális bizalommal forduljanak hozzá, önzetlen segítőkészsége, és tudása mindenek felett áll.
Ajánlatkérő
2 hetes hát és gerinc fájdalmamat már az első kezelés is enyhítette, szinte meg is szünt. Csodás szakember, aki odafigyel vendégeire, kultúrált környezetben, jó áron végzi mesterségét. Csak ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Rendben volt.
Zsanett
Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Dani
Nagyon meg vagyok elégedve.
Norbert
10 csillag.
Dóra
Nagyon meg voltam elégedve.
József
Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Szuperjó masszőr, mindenkinek ajánlom, nagyon ügyes!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett voltam.
Zoltán
Maximálisan meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Lajos
Köszönöm szépen, minden rendben ment.
Katalin
Nagyon meg voltam elégedve.
József
Maximálisan elégedett voltam.
Szegedi Béla
Fantasztikus szakember.
Géza
Tökéletesen meg voltam elégedve.
Hidvégi József
Köszönöm ez eddigi segítséget!
Nagy Lóránd
Ajánlom mindenkinek, azonnal javult az állapotom. Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember, mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Minden rendben, ment nagyon köszönöm a gyors és hatékony segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon köszönöm a segítséget.
Hajdú Attila
Nagyon elégedett vagyok, szakmai háttérrel rendelkező masszőr. Köszönöm
Takács Zsuzsanna
Maximálisan meg voltam elégedve.
Tünde
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Köszönöm a segítséget.
Sipos Jenő
Augusztus közepén elkezdett fájni a derekam egy rossz mozdulat hatására becsípődött egy ideg amellyel eljutottam odáig hogy 18-án már nem tudtam mozogni se ülni se állni csak feküdni. 18-án mentővel bevitték a sürgősségi osztályra majd reumatológiára és megállapították hogy valószínű lumbágóm van, de kell egy MR vizsgálat hozzá. Az orvosok nem javasolták a manuálterápiát. Kaptam a sürgősségi osztályon egy fájdalomcsillapító koktélt amellyel este egész jól aludtam de másnap délelőttre elmúlt a fájdalomcsillapító hatása és ugyan olyan nyomorult állapotba kerültem mint az előző nap. 20-án, újból bementem a sürgősségi osztályra most már két adag fájdalomcsillapítót kaptam. Úgy gondoltam hogy most már tennem kell valamit, ezért felhívtam Nagy Ferenc gyógymasszőr-csontkovácsot hogy tud-e fogadni másnap vasárnap reggel és tud-e segíteni a problémámon. Ferenc vasárnap reggel korán fogadott és az első kezelés csodával ér föl, ha nehezen is de tudtam járni, kis ideig ülni a fájdalom ellenben nagy mértékben csökkent. Ferencben egy nagyon jó szakembert ismertem meg aki tanácsokkal látott el hogy hogyan tudom ezeket a nehéz napokat átvészelni. A következő három nap egy egy kezelésre mentem el és a negyedik nap után újból tudtam fájdalommentesen ülni, vezetni és dolgozni. Ferit mindenkinek ajánlom nagyon kedves, segítőkész és nagyon jó szakember. Már családtagjaimat is odaviszem masszírozásra és a csigolyák, ízületek rendberakására. A sportolói múltamból szerzett sérüléseket, gerincbántalmakat úgy tudom karbantartani, hogy legalább hetente kéthetente megkeresem Ferit, hogy masszázzsal és csontkovácsolással helyretegye kusza csigolyáimat. Feri, köszönöm a jó szakmai munkádat és a gyors javulást.
Bálint Péter
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Várszegi Levente
Hétvégén is egyből fogadta kisfiamat, egy órán belül "el is láttaj a baját". Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Palotás György
Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
16 éves focista leányom 2 éve térdfájdalmakkal kűzd..egy éve már focizni sem tud a panaszai miatt,Ez év februárban megoperálták az egyik lábát,most jött volna a másik is!..a fájdalmai csak fokozódtak a műtét után,ezért le állítottam a sebészi beavatkozásokat és más utat kerestem.Ma találkoztunk egy csodálatos emberrel,aki a majd egy éve guggolni sem tudó kislányomat kezelte és az első alkalom után szó szerint könnyedén és fájdalmak nélkül megtette azokat a mozdulatokat amikre hosszú ideje nem volt lépes!..simán guggol,akár békaügetésbe is haza jöhetett volna! Ma szó szerint megéltük a csodát! Nagyon hálásak vagyunk kedves Ferenc,köszönjük szépen!!
Kovács Attila
Ajánlom mindenkinek, Nagyon profi szakember. Köszönöm
Solymosi Gabriella
Maximálisan elégedett voltam.
Eszter
Maximálisan meg voltam elégedve a szakemberrel, jó szívvel ajánlom másnak is.
Horváth Ildikó
Nagyon elégedettek voltunk.
Dobos János
Maximálisan meg voltam elégedve.
Samuné
Meg voltunk elégedve.
Viktor
Tökéletesen elégedett voltam.
Barbara
Nagyon elégedett voltam.
Lencsés Miklós
Teljes mértékben elégedett vagyok vele.
Ajánlatkérő
11 éves fiú fejmigrén problémájával kerestük meg Ferit. A gond erős szem-fejfájással kezdődött, ami rendszerint hányással végződött. Eleinte ritkábban, az elmúlt 2-3 hónapban viszont már heti kétszeri-háromszori rendszerességgel előfordult. Megjártuk a háziorvost, a neurológust, CT vizsgálatot, eredménytelenül, mindenhol azt az információt kaptuk, hogy ez egy migrén, ha szerencséje van, később kinövi.. Eddig négy alkalommal voltunk Ferinél, azóta -egy hónapja- egyáltalán nem volt hányás, két alkalommal volt az elején gyengébb szemfájás. Régóta keressük a megoldást, úgy tűnik, megtaláltuk... Nagyon szépen köszönjük a segítséget, a barátságos, kedves hozzáállást! Mindenkinek ajánljuk!
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam. Másnak is ajánlom.
Senitz Ferenc
Nagyon elégedett vagyok.
Karsai Olivér
Nagyon sokat segített nekem derékfájással szenvedtem. Már az első alkalom után is érezhető volt a különbség. Azóta már voltam párszor,de most már nem fáj a derekam. Akinek hasonló fájdalmai vannak bátran merem ajánlani nekem nagyon bevált Köszönet érte Feri.
Ajánlatkérő
Már az első alkalommal megoldódott a prombémám amivel lassan 2 hete küzdöttem. Nagyon köszönöm! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Schuller Ferenc
Elégedett vagyok a szakemberrel. Nagyon kedves, segítőkész. Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett vagyok!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett vagyok, megszűnt a panasz.
Csorba Mónika
Minden rendben volt.
Seb Róbert
Kiváló szakember! Csak ajánlani tudom! Maximálisan meg vagyok elégedve vele. Róbert
Bíró Roland
Maximálisan meg voltam elégedve.
Sikora László
Szimpatikus szakember. Köszönöm a segítséget.
Mezei Zsuzsanna
Kedves, szimpatikus szakember, minden rendben ment. Köszönöm szépen
Vécsei Tiborné
Nagyon meg voltam elégedve. Másnak is ajánlom.
Ajánlatkérő
Nagyon meg vagyok elégedve! Plusz pont, hogy hétvégén tudott fogadni, akkor is azonnal. Hihetetlen, hogy nem görcsöl a lábam egy hét non-stop görcs után! Ajánlani fogok az ismerősöknek is! :)
Szabó Péter
Minden a megbeszéltek szerint történt. Szimpatikus szakember. Köszönöm
Ajánlatkérő
Jó szakember .Apukámhoz amikor idejött nem nagyon tudott menni.Pár kezelés után felállt és menni tudott.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Nagyon érti amit csinál.
Majzikné Németh Marianna
Mindenkinek ajánlom. Mintha kicseréltek volna. Köszönöm.
Aradine Sas Erika
Kedves, szimpatikus szakember. Megfogom még látogatni. Köszönöm az eddigi segítséget.
Kőszegi János
Meg voltam elégedve. Másnak is ajánlom.
Nagyon Lajos
Szimpatikus, szakember. Első alkalommal jelentős javulást észleltem, de még várható végleges javuláshoz több kezelés szükséges. Köszönöm szépen
Szaki válasza:
Köszönöm hogy hozzám fordultál. Örülök, hogy segíthettem.
Ákos
Elégedett vagyok, szimpatikus szakember Köszönöm
Csóti László
Minden rendben volt.
Osvát Szidónia
Látom a délelőtti hozzászólásom nem jelent meg, túl pozitív lett :-). Értékelés csak 5*. Ferinél tényleg SZAK szerű helyreállítás van, nem hókuszpókusz. Mindenkinek ajánlom aki ilyen olyan derék, csigolya, lapocka csomók stb problémákkal küzd. Már első alkalommal mozgásképes az ember.
Vincze Judit
Odaadó, lelkiismeretes ember. Az igényeimhez alkalmazkodik profi módon. Szakmailag kifogástalan, már fél óra masszázsa is nagyon frissítő. Vagány csávó, de tudja, mikor kell csendben lennie, és mikor igénylem, h beszélgessen velem. Csak ajánlani tudom! :)
Balogh László
Tavaly Karácsony tájékán olyan fájdalmam volt, hogy nem tudtam felemelni a jobb kezem. Egy íjász barátom ajánlotta Ferit-ő is íjász-és néhány kezelés után panaszmentes lettem. Azóta voltam már nála párszor és mindig segített a panaszaimon. Nagyon jó ember, kiváló masszőr-csontkovács. Mindenkinek ajánlom
Soós József
Nemes egyszerűséggel: amihez hozzányúl, az rendbe jön, nem tehet mást. Én is így jártam. Legutóbb egy óvatos rántás a nyakon, lés már nem is zsibbadnak az ujjaim.
Demel Edit
Szeretek a Ferihez járni. Utoljára már vittem a Családomat is. :) Ügyesen, keményen és főleg lelkiismeretesen dolgozik. Az első alkalom után elmondta a konkrét problémát. Nagyon tetszett hogy nem kertelt, megmondta mi a bajom de megnyugtatott hogy tud segíteni. Ha valaki jó gyógymasszázsra, vagy csontkovácsra vágyik, csakis Ferit tudom ajánlani. Sok esetben az orvosok műtétet ajánlanak. Érdemes elvinni Ferihez a leleteket és ha lehet, inkább az Ő "kínzóasztalát" válasszuk, ne a műtőasztalt! Ferinek kívánom, hogy művelje ezt a csodás embersegítő szakmát amíg csak tudja!
Gáspár Tímea
Nagyon kedves, segítőkész szakember. Ellátott tanácsokkal, ezúton is köszönöm a segítséget.
Bokros Lászlóné
Elégedettek vagyunk a szakemberrel. Kedves, szimpatikus úr. Köszönjük a segítséget.
Kun András
Nagyon meg voltam elégedve.
Csaba Attila
Teljes mértékben elégedett vagyok!
Varga Levente
Azt csinálta amit kellett. Személyisége is fantasztikus. Csak ajánlani tudom.
Hámori Dániel
Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Szimpatikus szakember, elégedett vagyok vele!
Fazekas István
Nagyon jó szakember. Meg voltunk elégedve. Másnak is ajánlom.
Czizmadia Zoltán
Nagyon meg voltam elégedve. Ajánlom másnak is.
Hetey Tamás
Professzionális szakemberre találtam, nagyon köszönöm a segítségét. Mindenkinek ajánlom.
Polgár Zsuzsa
100%-osan elégedettek voltunk!
Tállas János
Elégedett vagyok, szimpatikus szakember. Köszönöm a segítséget.
Szabó Nagy Anita
Nagyon meg voltam elégedve. Remek szakember.
Horváth Péter
Korrekt ember, nagyon meg voltam a munkájával elégedve.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Gólya Jenő
Tökéletesen elégedett vagyok a szakember munkájával. Másoknak is ajánlom.
Ajánlatkérő
Nagyon jó és hasznos volt.
Ajánlatkérő
Udvarias, kedves, meg vagyok vele elégedve. Köszönöm, ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést. Örülök,hogy segíthettem.
Bika Al
Az én történetem. 4 hónapig derék fàjàssal szenvedtem. Az orvosok félre kezeltek minden nap fájdalmam volt fel kelestöl le fekvésig. Elmentem Ferihez akihez 4x mentem el hét alatt és azota fájdalom mentesen élem az életem. Elvittem Ferihez édesapámat aki 62 éves. Azt kérdezte a kezelés után tőlem hogy -Láttad hogy mit csináltam? -Nem. -Letudtam hajolni a cipőmèrt. Szóval Ajánlom mindenkinek Ferit aki hasonló problémákkal küszködik. Köszönöm Feri! !
Simon Robert
Kiváló szakember, soron kívül fogadott hétvégén. Szakmailag és emberileg is nagyon felkészült, nyugodt szívvel ajánlom!
György Pálfy
Gyakorlatilag mozgásképtelen voltam amikor hozzá fordultam. Kimagasló minőségű a munkája. Megmentette az egészségemet. Azóta már nem csak szakmai kapcsolatban vagyunk, hanem kölcsönösen segítjük egymást. Köszönöm.
Kövesi Ágota
A lányomnak egy sportsérülésből fakkadóan nagyon fájt a háta, nem tudott ülni sem. Ferit kb. egy hónappal ezelőtt kerestük fel és azóta hetente többször is jár kezelésre hozzá a lányom. A mai napra elértük, hogy nincsenek fájdalmai és elkezdhette az alapozó edzést is. Köszönöm a lehetőséget, ha nem találkoztunk volna sokkal hosszabb gyógyulási időre számíthattunk volna!
Ajánlatkérő
Feri nagyon jó szakember.Az én csontjaimat helyre tette,azóta nem fáj a hátam.A férjem már nem tudott felülni és felállni egyedül ,csak segítséggel.Feri egy hónapja minden héten 1 órát masszírozza,és már önállóan felül,feláll és járókerettel,de tud menni.Rendkívül udvarias-barátságos.Mindenkinek ajánlani tudom.
Tófalvi Lajos
Ügyes érti a munkáját. Laza jól lehet beszélgetni vele. Ő az első csontkovács akinél jártam de vissza járó vendége leszek.Remélem sokáig fogod még űzni a mesterségedet és sok gyógyult ember fog kikerülni a kezeid közül. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Szia Lajos
Tősér Andrea
Gyermekem születése után nagyon sokszor fájt a derekam. Feri kezelésbe vett, azóta panaszmentes vagyok. Nem csak a fájdalmam múlt el, hanem a közérzetem is javult, hisz nem csak a fájdalmas területet kezelte, hanem az egész hátamon fellazította a letapadt izmokat. Köszi Feri :)
Attila Venczel
Amit Feri csinál, az nem semmi! Pár kezelés után maximálisan érezhető a hatás, elmúlik az ülő munkával járó hát- és váll fájás. A legjobb a végén a csontok ropogtatása! Ne hagyd ki! Feri, csak így tovább!!!
PetiCatering Föncsi
Häzmester vagyok, a kontenerek mozgatäsätol szetcsusztak a csigolyäim. Erös derekfäjdalmaim voltak. Ferit egy ismerösöm ajänlotta, nem veletlenül, mert nagyon ert a derekfäjdalmak kezelesehez. 4 kezelesen voltam näla, visszarakta a derekamat a helyere. Összel ujra talälkozunk. Köszönöm Feri.
Dégi János
Ülő munkát végzek és a rossz tartás miatt fáj a hátam. Feri egy nagyon jó szakember, szeretek hozzá járni, mert nem csak megoldja a problémát, hanem a kezelés alatt jókat beszélgetünk is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Gönczi Katalin
Páratlan segítőkészsége példaértékű! Amikor más a kikapcsolja a telefont és a vasárnapi húslevesébe meríti a kanalat , Ő akkor is segít !!! Mindenkinek csak ajánlani tudom !
Sz Gabriella
A Feri nagyon jól végzi a munkáját nekünk a babánkat masszírozta mert az ízületei kötöttek,voltak és 5 alkalommal voltunk nála de már az első alkalommal láttuk a javulást.
dr-d'Elhougne Győző
Derékfájás miatt kerestem fel Ferit, azt vettem észre, ha rendszeresen járok nem fáj, ha kihagyok egy hetet újra elkezdi, nyilván lehet összefüggés. :-) Jó szakembernek tartom és masszázs közben jókat lehet Vele beszélgetni, ami szintén nem mellékes. A magam részéről csak ajánlani tudom Őt.
Csajbók Klári
Feri nagyon profi megbízható jó szakember. Öt havi erős fájdalmaimra egyetlen kezelés után következett egy fájdalommentes nap. Kész csoda volt hisz már nem is tudtam milyen csodálatos érzés fájdalom nélkül élni. Mindenkinek ajánlani tudom Ferit. Köszi-köszi: Csajbókné Klári
Keszthelyi Péter
Csak ajánlani tudom Ferit, abszolút profi. Előtte még nem voltam masszőrnél/csontkovácsnál, de az első alkalommal rájöttem, hogy időnként muszáj helyre tenni az alkatrészeket.
Márton Zsolt Krisztián
Sajnos,csak ritkán jutok el hozzá,de akkor rendbe teszi a derekamat.Mindig precíz,nincs vàrakozás és mindenkek megtalálja a problémàjàt és segít.Lelkiekben is.Köszönöm.
Agócs László
Végleges elkeseredésemben kerestem meg Ferit, mert, már kb. egy éve, nem tudtam aludni a gerincfájdalmaimtól. A magam 130kg-val nem mehettem, holmi "pehelysúlyú" szakihoz, illetve voltam, de nem sok semmit ért. Jó munkát végzett, de a 25 kg-os kisfiamat is, meg a család többi tagját is kezelte. A masszázs kilazította a gerincemet, de még mindig vissza-vissza jött a fájdalom. Vettünk egy rázógépet, akkor épen nem fájt. Rá sem mertem állni! Majd ismét jelentkezett a fájdalom, de nem volt időm Ferihez menni, rá álltam, s elmúlt! Vissza sem jött azóta! Ehhez biztosan kellet a masszázs, amiben a Feri nagyon jó, csak ajánlani tudom! Kedves Feri! Ne haragudj, hogy vissza sem jeleztem, de az év végi hajcihő, teljesen elvette az időmet! Mindig reménykedtem, hogy el tudok jutni hozzád személyesen. Remélem idén sikerül! Már rám férne, némi renoválás, annak ellenére, hogy az akkori problémám nem jött vissza. Köszönök mindent! BÚÉK! 2014 Hát persze, hogy jóóószaki!
Marlok Károly
Ferit régóta ismerem! Mint Íjászt, mint Egyesületvezetőt, mint Barátot! Mindenben remek! Egyszer volt szükségem szakmai tudására, de arról is csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni!
Buzás Szabolcs
Feri rendbe hozta a gerincferdülésem. Kiváló csontkovács. Csak ajánlani tudom.
Dávid Jáger
Én nagyon szívesen járok ha éppen tehetem kezelésre mert miútan végzünk teljesen máshogy érzem magam teljes a felfrissüllés és a mozgás se fáj utánna ,én mindenkinek csak ajánlani tudom ! :)
Nagy Sándor
Igazából nem kenyerem az ömlengés és most sem fogom ezt tenni. Tényeket írok. Kezelésen voltam Ferinél. Meg kell, hogy mondjam, hosszú, közel 3 éves szenvedésem végére tett pontot. Nem orvos, nem varázsló, egyszerűen ért ahhoz, amit csinál. A kezelésnek hála a fájdalmaim megszűntek. Köszönöm.
Anikó Tolnainé
Több éve szenvedek már nyaki és gerincfájdalmakkal,de még senkinek sem sikerült csak felszínesen ""megjavítania"" De hála az én ügyes odafigyelő és hozzáértő masszőrömnek, akinek sikerült.Jól lehet vele beszélgetni, odafigyel a munkájára és nagyon ügyes.ajánlom mindenkinek . Ő NEM A MEKK MESTER- HANEM A JÓ SZAKI!!!
Nagy Mónika [eby]
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert érti a dolgát és jól is végzi azt! Mindemellett egy hihetetlen kedes, barátságos és segítőkész ember! Utólag is köszönök mindent! Nagy Mónika
Schtrausz András
Nagyon tapasztalt, voltam már pár masszőr keze alatt és Feri igen érti a dolgát. Nagyon köszönöm neki, hogy megjavította hátamat. :) Ajánlom azoknak akinek probléma van a hátukkal. Így tovább Feri.
Branstetter Alíz
Mindenkinek ajánlom, remek szakember, és remek társaság egyben! Minden szempontból tökéletes, hozzánk már több mint 2 éve jár hetente egyszer, és nagyon elégedettek vagyunk vele! Szóval jár az 5 csillag. Puszillak: Alíz:)
Cegi Piactéri Kávézó
A LÉNYEG, PROFI VAGY HAVER :)MINDENKINEK AJÁNLOM !!!!!!!!
Kossuth Ágnes
Régóta szenvedem a derékfájástól és én is egy egy jó szakembert kerestem.Megtaláltam!Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Brigitta Völgyesiné
Hitetlenek figyeljetek,nekem egy kezelés után rendbe tette a hátam,nyakam,vállam amit az orvosoknak nem sikerült egy hét gyógyszeres kezeléssel.Mindenkinek nagyon ajánlom,főleg annak aki nem hisz benne.Egy próbát miért ne érne meg?Plusz nagyon jófej..:-)
Kiss László
Mit lehet mondani? Szerintem ki kell próbálni.Egy visszatérő vállproblémával mentem Ferihez és továbbra is menni fogok. Neki köszönhetem, hogy nem kell kihagynom a következő EB-t. Próbáld ki érdemes.
Pollák György
Teljes mértékben elégedett vagyok Ferenc munkájával ,akárhányszor vetem igénybe szolgáltatását mindig javulást értünk el . Barátságos környezetben dolgozik és teljesen elhívatott a munkájával kapcsoltban :) Köszi Feri
Dobai Dávid
Közel három éve ismerem és járok hozzá masszázsra. Mindig meg vagyok vele elégedve,masszázs után úgy érzem magam,mintha kicseréltek volna. A testtartásom is javult és a hátam is sokkal kevesebbet fáj. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Akár az én rozoga izmaimról volt szó, akár a kislányom korábban rendszeresen "beállt" nyakáról, ez a jótevő Óriás mindig tudta a legjobb varázslatot. Köszönjük! Isten tartsa ilyen jó erőben, egészségben sokáig!
Tokár Ferenc
A fájós derekammal mentem el Ferihez, aki rögtön tudta mi a probléma. Már 3 masszázson vagyok túl és nagyon sokat javult az állapotom. Csak ajánlani tudom, nagyon ért a szakmájához! Köszönöm Feri!
Tamás Nagy
Fájós derekamat mentem el csontkovácsoltatni. Két kezelés, masszázs, ropogtatás után eltűntek a panaszaim, pedig előtte heteken át fájt. Örülök, hogy rátaláltam. Köszönöm!