FOGADOK MUNKÁT
Mező Dóra
Mező Dóra
42
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Gárdony és 90 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Mező Dóra bemutatkozása

Célom: A Fotókat megtölteni Lélekkel ....a fotóim a "lelkemből szólnak"...mert néha kevés a szó.. Egy ismerősöm egyszer azt mondta nekem: „Dorka téged nem jó helyre dobott le a gólya” gyakran éreztem már ezt életemben, azonban amikor fényképezőt ragadok, azt érzem „ez az én helyem a világban”. Fotózok, mert MásKép(p) szemlélem az engem körülvevő színes, illatos, zajos, napos, felhős, vidám,apró csodákból álló Világot! Örülök, hogy itt vagy és remélem többel távozol majd, mint amennyivel jöttél. “Amit fejből csinálsz az az emberek fejéhez szól, amit szívből csinálsz, az az emberek szívét érinti meg! ” Remélem sok szép fotóval ajándékozhatlak meg benneteket, a mindennapjaitokat! -Az Esküvői fotózás a Portré és a Női Glamour, illetve családok, valamint Egyedi portrék a fő profiljaim. Az alábbi szolgáltatásokban nem tudok segítségetekre lenni: - Igazolvány képet nem készítek, köszönöm megértéseteket! - Tablóképek fotózását nem tudom vállalni. -Régi fotók 'felújítását' nem vállalom, valamint fotóelhívatást sem (csak a megrendelt fotózással együtt) - Temetések fotózását nem tudom elvállalni. Köszönöm megértéseteket! Videózást nem vállalok,mert az egy külön szakma :) de van kollégám akit szívből ajánlok!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
nem adott ajánlatot, nem egyeztünk meg, rossz gombra kattintottam véletlenül
Fülöp Tímea
Dorkát az esküvői kreatív fotózásunka kértük fel és várakozáson felüli, jó élmény volt számunkra a fotózás. Gyorsan összecsiszolódtunk és jó hangulatban telt az együtt töltött idő. Előzetesen egyeztettünk a részletekről és a fotózás is pontosan kezdődött, sőt Dorka előbb odament a helyszín feltérképezése érdekében. Mi teljesen meg voltunk elégedve a munkájával, a hozzáállásával és az elkészült képekkel is. Csak megerősíteni tudom a már leírt, többi pozitív véleményt.
Ildikó Nyeste
Még csak tegnap volt a nagy nap, de Dorkával maximálisan elégedettek voltunk. Annyira észrevétlenül dolgozott, hogy a beállított fotóktól eltekintve észre sem vettük, hogy ott volt. Pontosan érkezett, felkészülten, dupla felszereléssel. Jókedvűen, mosolygósan és hatalmas energiával dolgozott. Már alig várjuk a képeket!
Marosi-Kiss Anita
Szeretnénk megköszönni Neked, Dorka, hogy végigfotóztad a napunkat! Nagyon megnyugodtam a kreatív fotózáson, szuper képeket lőttél. Bár még nagyon friss az élmény, csak 2 nap telt el a napunk óta, már most láttunk pár csodás szösszenetet amiből kiindulva tuti alig tudunk majd válogatni a csodásabbnál csodásabb képek közül. Olyan különleges pillanatokat kapott el, gyönyörűvé varázsolt minket, ránk ragasztotta az abszolút jókedvet! Csodás választás volt, nagyon nagyon köszönjük! Kívánom, hogy sok ilyen csodás esküvőn vegyél részt és örökítsd meg a legszebb pillanatokat! Természetesen ajánlom Mindenkinek! :)
Ildikó Kiss
Abszolút 5 csillag! A képek csodásak lettek, és remekül kezelte a hisztériás hangulatomat. A fotózáson nagyon jól éreztem magamat, pedig az utolsó pillanatig gondolkodtam, hogy egyáltalán elmenjek-e rá. Végignevettük a egészet, és megtanultam egy új kifejezést: palántázó cipő. Pozitív élményekkel gazdagodtunk, és már tervezzük a következő fotózást ősszel. Bátran ajánlom a bátortalanoknak is, nem fogják megbánni!
Vámosi Livia/Living Paper
Dorkával egy Borárium Nyílt napján volt alkalmam együtt dolgozni. Első pillanattól kezdve megvolt a közös hang. Simulékony, élet igenlő természete azonnal magával ragad. Szinte észrevétlenül dolgozik. A fotói pedig a természetes valóságukban adják vissza a pillanatot. Nagyon jó szeme van a lényeg megragadására és nem tétlenkedik, már kész is az igazi hangulatkép. Nyugodt szívvel tudom ajánlani. Senki sem fog csalódni.
Cabello-Fercsák Nóra
Imádtuk a fotózás minden percèt, szuper hangulatban telt, profi instrukciókat kaptunk! Soha nem voltunk mèg kreatív fotózáson, így nagyon izgultunk, de hála Dorka profizmusának, hamar feloldódtunk, ès a fotók gyönyörűek lettek! Teljes magabiztossággal ajánljuk Dorkát! :-)
Miklós Nóra
Régóta ismerem Dorkát, így adott volt a jó hangulat és a humor. :) Nagyon türelmes és kedves végig, aki mindent megtesz azért, hogy a modelljéből a lehető legjobbat kihozza! Profi munkát végez, gyors és precíz, ami a képek elküldését és retusálást is illeti. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha egyszer lesz esküvőm, egészen biztosan újra Dorkát választom majd!
Váradi Marianna
Nagyon örülök, hogy Dorkát választottam. Szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, és sikerült megvalósítani az elképzeléseimet, bár még "csak"a nyers képeket láttam de már azok is nagyon jók!! ;) Kedves, mosolygós, kreatív és még közvetlen is. És ez nem túlzás. Ha szükségem lesz fotósra, akkor is őt fogom választani. :) ;) Mindenkinek bártan merem ajánlani. ;)
Gergely Flóra
Amikor a nővéreimmel kitaláltuk, hogy édesanyánkat meglepjük egy közös fotózással, tudtuk, hogy egy olyan mosolygós és közvetlen fotóst kell találnunk, aki mellett nem érezzük feszélyezve magunkat. Dorkáról ez 100%-ig elmondható. Már az üzenetváltások során is éreztem, hogy hamar azonos hullámhosszon leszünk és nem kell aggódnom a jó hangulat miatt sem. A képek a valós önmagunkat türközik vissza, nem voltak erőltetett beállítások. Dorka pozitív kisugárzásának köszönhetően, csak úgy repült az idő, a végeredménnyel pedig nagyon elégedettek voltunk. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk ! :)
Vassné Bernadett
Idén augusztusban volt az esküvőnk a férjemmel. A fotózás hangulata nagyon jó volt, teljesen elengedtük magunkat és feloldódtunk. Nem voltak beállított képek, magunkat adtuk így szuper képek születtek. Gyorsan megtaláltuk a közös hangot,mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Dorka nagyon kedves,mosolygós, kreatív fotós! Ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Idén májusban volt volt az esküvőnk, és egy jó kávé és süti mellett megbeszéltük Dorkával a fotózást, akinek csodálatos ötleteivel, rögtön úgy gondoltuk, hogy jó kezekben vagyunk :) Ahogy itt már más írta, Dorka folyton mosolyog, jó kedve van, el tudta érni, hogy természetesen viselkedjek a fényképezkedésnél, pedig általában mindig befeszülök ha tudom, hogy fényképeznek. A szertartások alatt annyira észrevétlenül fotózott, hogy egy kicsit sem tűnt fel. A fotók nagyon szépek lettek, igazából szebb volt mint amilyen valóságban :) szóval ajánlom mindenkinek Dorkát!
Ajánlatkérő
Egy hete volt az esküvőnk ès Dorka volt a fotòsunk!A nagy napon talàlkoztunk először mivel külföldön èlünk!!Pillanatok alatt megtalàltuk a közös hangot vele ès kaptunk egy ùj baràtot a szemèlyèben!A fotòzàson fantasztikusan èreztük magunkat felszabadultak ès vidàmak voltunk ès mind ezt neki köszönhetjûk mert a Dorka szemèlyisège varàzslatos,mindig mosolygòs,felszabadult,lendûletes egy igazi energiabomba!!Nagyon örülünk hogy megismerhettünk egy ilyen különleges embert aki szìvèt lelkèt beleadja a munkàjàba!Bàtran ajànlom mindenkinek!!
Pruma Nikolett
Dorkának már többször hosszasan kifejtettem a véleményem, most szeretném pár mondatban leírni. Nem nehéz a véleményemet megfogalmaznom, s írnom róla, hiszen Dorkát nem csak fotósként ismerem; ismerem, mint anyuka, mint ember, s nem utolsó sorban, mint barát. Ha egy szóval kéne jellemeznem Őt, akkor az a BOLDOGSÁG lenne. A végtelen szeretete, a „jóságban” való hite, és az érzéke az emberekben való szépség megtalálásához, elsöpör minden hétköznapit. Egyszer viccesen megjegyeztem Dorkának, hogy azt gondolom, bárhol a világban valaki csúnyának érzi magát, azt fizesse be a párja egy fotózásra hozzá… majd megszületik az önbizalma! És ezt tényleg így gondolom. :-) Szeretem Dorka egyedi látásmódját, hogy mindenből és mindenkiből képes kihozni a maximumot. Szeretem, hogy a képeket nem alakítja át retusáláskor, nem akarja, hogy más legyek, amit valljunk be: a mai világban nem jellemző. Az orrom ugyanolyan nagy marad, mint most, de mégis olyan előnyös profilban láthatom vissza, ahol nem zavar, vagy csak egyszerűen ráébreszt, hogy nincs is akkora orrom, mint amekkorának én azt gondolom… :-) Ami visszanéz rám, az tényleg én vagyok. Én vagyok szép, boldog, és én ragyogok vissza a képekről: lélek és test együtt. Szeretem, hogy nála nem kell feszengenem, önmagam lehetek, felszabadult! Szeretettel, bátran ajánlom nektek Dorkát! Pruma Nikolett
Nagy Viktória
Dorka egy izgő-mozgó, mosolygós, szenvedélyes, kreatív, figyelmes, pontos, precíz, csupaszív nő, anya és nem utolsó sorban szuper fotós! Bátran keressétek, mert kedvességével, lazaságával segít abban, hogy a fotóitok igazi hangulatképek legyenek! A mi esküvőnk egy hónapja, egy csodás, forró nyári napon történt. A nagy meleg ellenére végig nevetve, viccelődve telt a fotózás. Visszanézve a képeinket, melegség tölti el a szívünket! Nem csak azért, mert a mi esküvőnk volt, hanem azért is, mert az érzéseink teljes mértékben tükröződnek a képeinken(és ezt nem csak mi látjuk, érezzük! :)) A jegyes fotóink is szuper jól sikerültek! Szóval válasszátok őt! Találkozzatok, beszéljetek vele és úgyis a "bűvkörébe" kerültök! :) És tutira nem bánjátok meg! ;)
Ajánlatkérő
Nyár közepén kötöttünk házasságot a férjemmel, Dorka volt az esküvői fotósunk! A fényképezés helyét is ő lelte fel, igazi meglepi volt. A fotózás hangulata nagyon jó volt, hamar feloldódtunk a férjemmel, szinte ráhangolódtunk Dorka által a fényképezés utáni szertartásra, és kikapcsolódtunk a fotózás alatt. Nem görcsös beállított képeink lettek, ahol pózolni kell, és alig várod hogy megmozdulhass, hanem úgy mozogtunk és úgy néztünk mintha egy hétköznap lenne, semmi feszültség és stressz, csak csupa szabadság és jókedv a fotózás alatt! Természetesen ez a képeinken is látszik, minden képen mi vagyunk, feszes beállítás nélkül, felszabadultan, akár együtt töltött életünk minden napján! A képek mennyisége pedig bőség zavara, részben mert rengeteg készült bő egy óra alatt, részben pedig mind annyira szép és jó, hogy választani sem tudunk közülük! Bátran ajánlom mindenkinek, gyermekfotózásra is, mert Dorka csupa báj és türelem, ami egy gyermek esetében sem nélkülözhetetlen! Az én családom biztosan lesz még Dorka fotómodellje!!!!
Ajánlatkérő
Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot Dorkával és annak ellenére, hogy párom nem egy fényképezkedő típus, ő is jól érezte magát a fotózáson. Ez az eredményen is meglátszik, igazán szép és igényes képek készültek az esküvőn, majd pedig a kreatív fotózáson. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 26 megbízás Esküvői fotós 16 megbízás