FOGADOK MUNKÁT
Master Gates
Master Gates
111
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Hatvan és 120 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

Elektromos kapu- és garázskapu nyitó szerkezetek, garázskapuk, kaputelefonok és vezeték nélküli riasztó rendszerek telepítésével, kiépítésével és szerelésével foglalkozunk, 2 év teljeskörű garancia vállalással. Számunkra az Ügyfél elégedettsége a legfontosabb! Pércsi Zoltán.
Mutass többet

Áraim

Kaputelefon telepítése

60 000 Ft / egység
Új kaputelefonok telepítése, vezetékelése, programozása.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Attila
Precíz és komplett munkát végez,a legkisebb részletekre is odafigyelve! Korrekt áron!
Holovics Katalin
Pontos megbízható, jó szakember.
Laci
Minden a megbeszéltek alapján történt. Nem voltak rejtett költségek. A munkát nagy odafigyeléssel, precízen végezte el. Zoli nem ismer lehetetlent,gondolkozik és elvégzi a rábízott feladatot. Jó modorú, jó humorú szakember. Örülök, hogy őt választottam. Legközelebb is Zolit fogom megbízni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
István
A megbeszéltek szerint zajlott minden.
Gábor
Pontos,precíz!
Tibor
Megbeszélt időpontra pontosan érkezett, a munkát becsülettel elvégezte, csak ajánlani tudom, aki vele szeretne kaput szereltetni.
Balázs
Ajánlani tudom! Korrekt precíz és ami a legfontosabb hogy jó árban dolgozik másokhoz képest.
Gábor
Abszolút korrekt, ahogy ígérte úgy készült el minden, és gyors határidővel.
Hegedus Norbert
Gyors, pontos.
Tibor
Villámgyors reagálás a megkeresésre. Részletes árajánlat írásban. Precíz munkavégzés az ajánlat szerint. Számla átutalással rendezhetô. Akkor hív/érkezik amikor ígérte. Azt kapod, amiben megállapodtatok. Udvarias, informatív kommunikáció.
Domi
Renben volt minden, a munka kozben feltart problemakat is hiba nelkul megoldotta.
Kriszti
Gyorsan reagált, személyes felmérés után korrekt ajánlatot adott, rövid időn belül igényesen elvégezte a munkát.
András Kéri
Precíz, számára nem létezik lehetetlen.
Jani
Pontos, korrekt szakember. A megbeszélt összeghez tartotta magát! Nem voltak rejtett költségek! Nagyon elégedett vagyok vele, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó szakember!
Ajánlatkérő
Eljött, megnézte, gyorsan adott ajánlatot, a megbeszélt napon megjelent a kollégájával, megjavították, és most működik. Minden rendben volt!
Tibi
Precízen megoldotta a feladatot,pontosan érkezett a megbeszélt időben.Ezúton is köszönöm Neki !
Laci
Korrekt munkat vegzett, meg voltunk vele elegedve.
Attila
Abszolút elégedett voltam vele. Annyira ügyel a pontosságra, hogy 10 perccel korábban érkezett, de megvárta a megbeszélt időt és akkor telefonált, hogy itt van. Tényleg óramű pontos. Mindemellett minden úgy történt, ahogy mondta. Nem volt késés, nem volt "hoppá". Ha minden szakember ilyen lenne...csak ajánlani tudom.
SAS GÁBOR
Csak ajánlani tudom mindenkinek, minden a megbeszéltek szerint történt.
Norbi
Minden a megbeszéltek szerint történt, minden kérésemet teljesített, a szemetet magával vitte :)
Szűcs Róbert
ezt kérdezzétek a tanáraitól. honnan tudjam 15 perc után.
Balázs
Minden rendben volt, jó probléma megoldó készség
Balázs
Pontos és megbízható. Az előre egyeztetett időpontokban mindig késés nélkül megjelent. A kivitelezéssel elégedett voltam. Bátran ajánlom.
Mária Melinda Mátyás
minden rendben volt
István
5 csillagot szerettem vona adni de véletlenü elnyomtam, a Munkájáva maximálisan meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
András
Kiválló szakember kellemes természettel.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! :)
Krisztián
Precíz ember, az ajánlatkérés napján felhívott és el is jött felmérni a munkát. A munkára megbeszélt időpontban megérkezett és profin, rugalmasan alkalmazkodva a helyi feltételekhez felszerelte az automata kaput. Csak ajánlani tudom, ritka jó szakember!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! :)
Tóth Gábor
Megvolt a terv: a kapurendszert át kell alakítani, de hogyan ès kivel?! Nagyon nehezen , szinte feladva már, de egy puszta vèletlen folytán megkaptuk Zoli nèvjegykártyáját ès azonnal hívtam. Ami meglepett, hogy gyakorlatilag azonnal jött, ès felmèrt. Mivel kőműves munka is volt bőven, így arra kèrt,h 1 másik időpontban visszajönnek 2en ès egy újabb felmèrès lett. Így is törtènt! Majd Zoli megküldte a lakatos ès külön szedve a kőműves árajánlatot. Átráktuk ès belevágtunk. Most már tudjuk,h ez egy jó döntès volt. Iszonyatosan megbízható társaság mind a Zoliè, mind a kőműves brigádè. Azt kaptuk, amit megálmodtunk! Szerintem már az elejèn kialakult köztünk egy baráti viszony. Nyugodt szívvel hagytam itt a lakást nyitott udvarral, mikor Ők itt voltak. Profik! Köszönjük mèg1x! Tóth Gábor U.i.: aki nem hiszi az kèrje el tőle az előtte-utána kèpeket v. keressen engem bátran!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! :)
Ajánlatkérő
Sokáig kerestük a megfelelő szakembert, Zoltánt csak ajánlani tudjuk mindenkinek: gyors, precíz, megbízható, segítőkész, és nagyon szépen dolgozik:)
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! :)
Lőrinczi Noémi Enikő
Hosszú keresgélés után, végül rátaláltunk Zoltánra és nagyon elégedettek voltunk az úszókapuval, amit készített!! Teljes mértékben megérdemli a ,,Minősített szakember" jelzőt. Gyors, pontos és szavatartó illetve nagyon rugalmas szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
ÖCSI
Hibátlan eredmény, készséges és rugalmas hozzáállás, szinte pihenő nélküli munkavégzés. Ezek jellemzik eme kiváló szakembert. Mélységesen ajánlom az örök kétkedőknek is.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, megbeszéltek szerint magas szinvonalon elvégezte a munkát, mindenképpen ajánlom mindenkek, aki kapu automatizálást tervez.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Ajánlatkérő
Nagyon jó,elégedett vagyok.jó szakember
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Tibor Káposzta
Gyors, pontos, segítőkész. Munkájával teljes mértékben elégedett voltam. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Bozai Erzsi
Gyors, pontos, lelkiismeretes, kulturált. Tökéletesen elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Ajánlatkérő
Köszönjük a szépen a szép kerítést és a rugalmasságot! Zoltánban és csapatában mind szakmailag mind emberileg nagyon jó embereket ismerhettünk meg. Zoltán megbízható, a végtelenségig korrekt, barátságos és remekül kezeli a felmerülő nehézségeket (kellemetlenkedő szomszéd). Külön kiemelnénk az előzetes ajánlatukat, mely átlátható volt és nagyban megkönnyítette döntésünket, ritkán találkozni ilyennel a szakmában. Mindenkinek szívből ajánljuk Zoltánt és csapatát, ha a mai világban megbízható és jó szakembereket keres. Mi az eredetileg megrendelt kerítés óta több másik munkával is megbíztuk és a jövőben is hozzá fogunk fordulni. További sok szép kerítést!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Szabó Károly
Pércsi Zoltán egy jó szaki. Nagyon rövid határidőre elvállalta a kapum automatizálását. Egy nap alatt kész lett és tökéletesen működik. Jó minőségű szettet ajánlott, nyilvánvalóan elfogadtam, hiszen ő ért hozzá, neki vannak tapasztalatai. Mindenre fel volt készülve, a felmerülő apróbb problémákat simán megoldotta, még a kotnyeleskedő szomszédomat is mesteri módon leszerelte. Tehát nem csak a felszerelésben mester, hanem a leszerelésben is. Ezek után nem véletlen, hogy újabb munkával szeretném megbízni, mert láttam, hogy dolgozik. Mindenkinek tudom őt jó szívvel ajánlani.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést!
Ajánlatkérő
Ha egyetlen dologgal kéne Zoltán munkáját jellemezni,akkor azt mondanám igazi maximalista. A szó legjobb értelmében. Ritkán találkozik az ember olyannal aki ennyire elhivatott azzal amit csinál. Mindenkinek NAGYON ajánlom!!!!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést!
Oláh Blanka
Zoltán nagyon jó munkát végzett. Szimpatikus volt, hogy a teljes projektre adta az ajánlatot, így a kivitelezés során sem kellett a többi szakemberrel egyeztetnem, akik részt vettek a munkában. Munkájára igényes, precíz, a terveknek megfelelő fémkeretes üvegajtót készített. A beépítés során felmerülő problémákat mindig megoldotta. Hétvégén is dolgozott, amikor szükséges volt. Szívesen ajánlom másnak is!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést!
Ajánlatkérő
Gyors, segítőkész, jó munkát végzett és minden a megbeszéltek alapján történt. Bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést!
Milasovszky Gábor
Teljes mértékben elégedett voltam a munkával. Maximalista, kisebb-nagyobb változtatásokat helyben precízen módosítja. Együttműködő, korrekt ajánlat után folyamatos kommunikáció mellett teljes körű pontos elszámolás. Köszönöm szépen! Milasovszky Gábor Alsóörs
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést!
Eperjesy Antal
Szó szerint kiemelkedő a mai hazai mezőnyben: precíz, gyors, megbízható! Hozzáértő és szavatartó, korrekt áron dolgozik. Igazi "Jószaki" aki szakmailag és emberileg is abszolút a topon van. Nem játssza meg a "menőjenőt", hanem a legjobbat ajánlja és aztán csinálja is meg, akár több szakmát is átívelő módon. Együttműködő, kitűnő partnerként lehet vele megbeszélni a teendőket, mivel a megrendelői igényeket és elvárásokat maximálisan figyelembe véve teljesít. Kifejezetten ajánlom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelését!
Király István
Preciz lelkiismeretes konstruktiv. Szivesen ajánlom!
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést!
Balázs Miklós
Zoltán kovácsoltvas biztonsági ajtó- és ablakrács készítésére adott nekem ajánlatot, amely már azonnal kiemelkedett a többi ajánlat közül, mert gondos, precíz, méretarányos rajzokat küldött. Az ár annak ellenére is csak középkategóriába esett, hogy már a terveken is kifejezetten esztétikusak voltak a rácsok, így Zoltánra esett a választásom, akiről már az telefonbeszélgetés alapján kiderült, hogy intelligens, tisztelettudó, kedves, barátságos ember, kiváló esztétikai érzékkel megáldva. Még hétvégén is dolgozott, mindig azonnal reagált a kérdéseimre, a telefonját is mindig felvette. Folyamatosan egyeztettünk, és bőven a megbeszélt határidő előtt elkészültek a rácsok, amik valóban nagyon szépek lettek. A rácsok falhoz rögzítésénél felmerültek kihívások, ezeket is ügyesen megoldotta. Összességében tehát abszolút elégedett vagyok, bárkinek jó szívvel ajánlom, különösen olyanoknak, akiknek a praktikum mellett az esztétikum is fontos.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!
Montvai Ágnes Katalin
Zoltán életre keltette a fémet, egyedi kifejezőeszköz van a kezében.
Hajdú Cserépkályha és Kandalló
Maximálisan elégedett voltam!!!!!!! Tökéletes munkát végzett és minden a megbeszéltek alapján történt! Bátran ajánlom mindenkinek!!!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Ajánlatkérő
Maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munkával!!!!!!! Ajánlom másoknak is!!!!!!!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését! Örülök, hogy ennyire elégedett volt a munkámmal, remélem máskor is tudok majd segíteni Önöknek!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Automata kapu 70 megbízás Lakatos 38 megbízás Garázskapuszerelő 3 megbízás Kaputelefon szerelés 0 megbízás Riasztó szerelés 0 megbízás