Fogadok munkát
Lászlóvári József
Lászlóvári József

Kőműves · Hang-, tető-, hőszigetelés · Betonozás

9
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Szolnok és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 36805

Lászlóvári József

Kőműves · Hang-, tető-, hőszigetelés · Betonozás

Üdvözlöm. Ha igazi,szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező szakemberekkel szeretné elvégeztetni az adott munkálatokat,akkor állunk rendelkezésére.( Nem 5-10 fő fog megjelenni, hanem kizárólag én, egy kőműves kolléga, valamint egy fő segédmunkás.) Szolnok és 120 km-es vonzáskörzetében vállalok lakásfelújítást, hőszigetelést,bontást,nyílászáró beépítést,burkolást,gipszkartonozást, ács-tetőfedő munkálatokat és általános kőműves munkálatokat. A legtöbb esetben, helyszíni felmérés után tudok csak érvényes árajánlatot adni, vagy telefonon,ha látszik a kért munkálat egyszerűsége,kérem ezt vegye figyelembe! Több éves tapasztalat, kedvező árak!! Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Pontosan, a megbeszéltek szerint, korrekt munkavègzès. Jó brigád, hozzáértés. A mai világban egy fiatal vállalkozás ,ami nem okoz csalódás. Remélem még találkozunk, csak ajánlani tudom a fiúkat.
Szaki válasza:
Nagyon korrekt megrendelőket ismerhettem meg személyükben. Zsolt szakmai hozzáértése, hatalmas segítséget, illetve kompromisszumot jelentett az elvégzendő munkáink során. Minden úgy történt, ahogy megállapodtunk. Köszönjük a lehetőséget, és a jövőben örömmel állunk ismételten a rendelkezésükre.
Dani
A munkálatokkal ütemesen haladtak. A szakértelmükkel, megbízhatóságukkal teljesen meg voltunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönjük Dani! Örülök, hogy tudtunk segíteni.
Balatoni Renáta
Még valamikor tavasszal dolgoztak a szomszéd háznál és ők ajánlották. Ott nagyon megvoltak velük elégedve, így én is felkerestem. Burkolás,vakolás,gipszkartonozás, ajtó - ablak csere valamint hőszigetelési munkák voltak. Nagyon elégedettek voltunk velük, bátran merem ajánlani őket!! Külön köszönet a szép rendért :)
Szaki válasza:
Köszönjük Reni! Örülök,hogy tudtunk segíteni.
Ajánlatkérő
Megbeszélt időben elkezdte a munkát.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Üdvözletem. Nem minden esetben indokolt, de ezt egy helyszíni felmérés keretén belül lehet egyértelműen megállapítani, mivel elég sok tényezőt figyelembe kell venni!”

0

2023. 02. 16.

Szakmáim

Kőműves 7 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 2 megbízás Betonozás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás