FOGADOK MUNKÁT
Kugli Krisztián
Kugli Krisztián
15
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Győr és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67081

Jószaki

Rólam

Kugli Krisztián 44éves, 25éve az építő iparban dolgozom, nagyon sok díszítő munkát csináltam /gipszkarton,rejtett világítások,kerítések és homlokzatok díszkőburkolatát szigetelèsèt,teraszokat,kémények felújítását gépészet stb.első osztályú minőségben,kedvező áron vállalom.
Mutass többet

Áraim

Rezsi óradíj

1 Ft / óra
Bàrmely munka elvègzèse esetèn kivève ha 1-2 òràs Akkor kiszàllàsi dìjat szàmolok fel min10000ft Mivel a legapròbb segìtsèget nyùjtva is mire odakerül a sor hogy elvègezzük,szerszàmok összerakàsa raktàrbol anyag beszerzèse visszarakodàs üzemanyag mind időstb.stb. Termèszetesen a megállapodott elkezdett ès elvègzett munkáknál NEM!!!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kubik Ernő
Fontos lenne, ha valamit megbeszélünk tartsa magát hozzá. Azóta se keresett meg se telefonon se személyesen.
Szaki válasza:
Üdv sajnos balesetet szenvedtem műtöttek stb.stb. sajnálom 4.hét után most vagyok annyira hogy -esükhöz telefonomba nem tudtam bejelentkezni semmi telefonszám sajnálom pedig mindent elkészítettem és emódon tudtam csak jelentkezni ahogy megláttam a véleményüket 9tórött újjal írok valahogy tényleg nagyon sajnálom nem tudtam jelentkezni ajánlani nem merek más szakit mert csak a saját tapasztalatomban és közösségi odafigyelős precíz munkámban bízok Mégegyszer nagyon sajnálom de mostanában nem fogok lábra állni Talán nem maradandó ezért nagyon szépen kérném vegyék le a kommentet a jövőbeli felépülésem utáni munkafelkérések miatt nagyon köszónóm előre is
Sipiczki Kitty
Nem volt olyan amire azt tudnám mondani, hogy nem szerettem. Inkább pozitív. Kommunikatív. És a legjobbat szeretné az ügyfeleinek. Nagyon sok tanácsot is kaptunk tőle, amit természetesen megfogadtunk. És jól döntöttünk.! Csak ajánlani tudom!
Gábor
Gyors, precíz, rugalmas, jó problémamegoldó,
Ajánlatkérő
Megbízható szakember, prezíz és gyors.
Endre Füsi
Az időre vállalt munkát kifogástalanul elvégezte, kitűnő minőségben. Az anyagbeszerzéstől a végső takarításig igazán jó, mgbízható munkát végzett. Merem ajánlani elfogulatlanul.
Sipos Dóra
Gyors,korrekt munka. Batran ajanlom mindenkinek. Koszonjuk Mark es Dori
Ildikó Babicz
Csak ajánlani tudom.Korrekt jó szakember.Köszönjük Krisztián szép munka volt!
Szalay Roland
Gyors, korrekt munka. Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Kéménybélelés, felújítás 1 megbízás Ács 0 megbízás Lakatos 0 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Automata kapu 2 megbízás Burkoló 0 megbízás Kőműves 8 megbízás Tetőfedő 1 megbízás Vízszerelő 1 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás