FOGADOK MUNKÁT
Hernádi István
Hernádi István
57
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Zalakaros és 175 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 58809

Minősített jószaki Jószaki

Rólam

Nem Budapestről indulok, csak a telefonszám, egy központból kapcsol át hozzám. Árnyékolástechnika már több, mint 18 éves tapasztalattal. Írjon ajánlatkérésben elérhetőséget, vagy hívjon bátran a központi mellékemen. A lelkiismeretes munkáim megtekintéséhez, nézze meg lejjebb a referenciaképeimet. (A jobb szélén van egy lenyitható menü, ahol további képeket is megtekinthet.) Ha minőségi kivitelezést, odafigyeléssel párosítva és precizitást keres, akkor nagyon jó helyen jár. Árnyékolástechnika már több, mint 18 éves tapasztalattal. -Kérdése van? -Elakadt? -Nem megy? -Recseg-ropog? -Újra van szüksége? -Esetleg felújítana? -Segítség kellene? Teljes Zala megye Teljes Somogy megye Teljes Vas megye Teljes Veszprém megye Györ-Moson-Sopron megye bizonyos körzetében Fejér megye bizonyos körzetében Tolna megye bizonyos körzetében Komárom-Esztergom megye bizonyos körzetében és Baranya megye bizonyos körzetében is állok rendelkezésükre a hét minden napján. Helyszíni felmérés, tanácsadás, tervezés, kivitelezés és szerviz. Ne habozzon keressen bátran bizalommal! Üdvözlettel: A Redőnymester! #redőnyös #árnyékolástechnika #napellenző #szalagfüggöny #reluxa #roló #gurtnicsere #gurtni #redőny #redőnyjavítás #zsaluzia redőnyös, árnyékolástechnika, napellenző, szalagfüggöny, reluxa, roló, gurtnicsere, gurtni, redőny, redőnyjavítás, zsaluzia
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Egyedné Krizmanics Ildikó
Pontosan tartotta magát a megegyezésünkhöz.
Kati
A megbeszélt időpontra,pontosan érkezett.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben jött, sajnos más szakmát érintő feladatot kell előbb megcsináltatnom, utána tudja elvégezni az ő dolgát.
Zsuzsanna Tóth
A szüleim voltak otthon amikor a munkátvégezte. Ők azt mondták korrekt volt, precizen megcsinálta a munkáját. Pont azt az összeget kérte amiben telefonon megegyeztünk. Több információt nem tudok irni. Máskor is Őt hivom ha kell a segitség.
Laci
Precíz, pontos!
Hosszu Csaba
Megbízható.Minden rendben volt. Ajánlom mindenkinek.
Kamy
Pontos, körültekintő, precíz.
Erzsébet
Alapos munkát adott ki a kezéből, mindent megbeszélt velem még mielött nekiált volna. Még az elsőre lehetetlennek tűnő problémára is talált megoldást.
Judit
Gyors,pontos .
Rita
Pontosság, alaposság, rugalmasság, rövid időn belül tudta vállalni a munkát.
Gábor
Gyors, profi munka
Marianna
Gyors, precíz, megbízható. Csak ajánlani tudom, nagyon meg voltunk elégedve.
Charlie
Megbeszélt napon a munka elkészült gyorsan pontosan Korekt barátságos ember
Farkas Gyorgy
megbízható, korrekt
Ajánlatkérő
Udvarias, pontos, megbízható, érti a szakmáját!
Kari
Okke
Monek Dávid
Precíz munka, jó fej társaság
Mária
Precíz., és mindenre kiterjedt a figyelme
Laci
Pontos, megbízható ! A megbeszélt időben a kialkudott árért precíz szakértelemmel gyorsan elvégezte a munkát !
Éva
Én meg voltam elégedve a munkájával a stilusával és a viselkedésévél is. A megigért időpontban itt volt,a munkáját rendesen elvégezte
Ajánlatkérő
Nagyon jó, megbízható szakember. Gyorsan, és precízen megoldotta a problémámat.
Ertl Mihályné
Mindent jól csinált, esetleg annyi,hogy többn pótlásra alkalmas dolgot vihetne magával.
Tibor
Rendkívül segítőkész a problémák megoldására törekszik midneképpen ajánlani tudom
Tejesember
pontos
Zsolt
pontos
József
Jó hibafelismerés gyors munkavégzés!
Korpics Laszlo
Üdvözlöm Korpics László vagyok zalacsányban redőny készítés ügyben kérem hívjon fel a plusz 36 72 98 305 905 es telefonszámon.
Szaki válasza:
Kedves László. Az ön által megadott telefonszám sajnos érvénytelen formátumú kérem javítsa ki,hogy mihamarabb fel tudjam venni önnel a kapcsolatot. Köszönöm.
Patrik Bence
Egy rövid telefonos egyeztetés után, megbeszélt időben érkezett, illetve kiérkezéskor szakszerű kárfelmérés után alapos, precíz és gyors munkát végzett! Csak ajánlani tudom! Keressétek bátran!
Biriszlo Jutka
A rábízott munkát fele annyi idő alatt elvégezte, mint amennyit elsőre mondott. (több redőnyöm leszakadt a vihar miatt) Remek áron jó és korrekt munkavégzés, ráadásul szavatol is azért amit elvégez.Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Egyéb 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Árnyékolástechnika 7 megbízás Szalagfüggöny 0 megbízás Redőny javítás 50 megbízás Ablakszigetelés 0 megbízás