FOGADOK MUNKÁT
Göcsei Krisztián
Göcsei Krisztián
16
Megbízás

20 nappal ezelőtt volt itt.

Badacsonytomaj és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 29655

Jószaki

Rólam

külföldi munkatapasztalattal rendelkező technikus vállal teljes körű belső felújitást: hideg meleg burkolás,karton szerelés, nyilászáró csere, festés,vakolás
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Molnár József
A megbeszélt időben jött, szép lett a burkolat. Viszont nem takarta le a területet. Javaslom beszélje meg a megrendelővel, hogy amennyiben szükséges a takarás, annak mennyi a költsége. Lesznek, akik inkább a takarást választják, mint a takarítást.
Ajánlatkérő
Maximálisan meg vagyunk elégedve Krisztián munkájával, nagyon szép lett a padló! Lelkiismeretesen, pontosan dolgozik, az extra kéréseket is teljesítette, rugalmasan állt hozzájuk, a problémás részeket is ügyesen, látható szakértelemmel megoldotta. Bátran ajánlom mindenkinek!
Tamás
Nem ajánlom. Néhány hét telt az ajánlatkérés óta és nem jelentkezett.
Sipőcz Gergő László
Fürdőszoba csenpezest kertem, végül a konyhai hibásan felrakott csempeket is megcsinálta:) nagyon szép lett a fürdőszoba amit megcsinált pedig nagyon rossz állapotú volt. Utólag egy másik fürdőszobába is készített egy elmaradt küszöböt. Bárkinek ajánlom aki burkolót keres, Kőműves munkát is elvégezte!
Sipőcz Gergő László
Precíz munkavégzés
Ajánlatkérő
Mindenben tartotta magát a megbeszéltekhez, szép és pontos munkavégzés jellemzi.
Maros Kata
Krisztián rendkívül megbízható, korrekt szakember.Fürdőszoba teljes felújítását végezte nálunk, tökéletes munkát végzett.Rugalmasan és készségesen állt minden felmerülő egyéb feladathoz és igényünk szerint megoldotta.Ajtó beépítésben is számíthattunk rá, a kőműves munka részét, sőt még az rábízott egyéb gipszkartonozási munkát is igényesen elvégezte, Nagy munkabírású, kitartó, a vállalását pontosan teljesíti.Nagyon szívesen dolgoztatunk vele máskor is és ajánljuk mindenkinek.
Judit
Krisztián fürdőszoba felújításánál dolgozott nálunk. Régi burkolatok bontását és az új csempe, járólap lerakását, fürdőkád burkolását végezte. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájával, időpontot betartja, rugalmas. Jó szívvel ajánlom!
Fekete Tibor
Krisztián egy nagy és egy kisebb terasz vízzárását és burkolását csinálta nálunk valamint kisebb javításokat. Meg vagyunk elégedve vele, szívesen kérjük fel a jövőbeni munkákra is majd, mint belső parkettázás és burkolatok javítása festése. Fiatal kora ellenére látszik, hogy nagy tapasztalata van, ahol volt rá lehetőség több opciót is javasolt és közösen kiválasztottuk mit hogyan lenne érdemes. Az időpontokat betartja, a vállalásokat teljesíti, megfelelő szerszámokkal rendelkezik. Bátran ajánlom másnak is!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 14 megbízás Melegburkoló, parkettázás 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Kőműves 0 megbízás