Fogadok munkát
Fekete Gergő
Fekete Gergő

Gázvezeték szerelő · Gázkészülék javítás · Vízszerelő

54
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Dunaújváros és 45 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75538

Minősített jószaki

Fekete Gergő

Gázvezeték szerelő · Gázkészülék javítás · Vízszerelő

Amit vállalunk. Víz-Gáz-Fűtés szerelés. Kérem ha ajánlatot kér hívjon telefonon az itt megadott számon. De,ha jobbnak látja ITT " is írhat a jószakin keresztül. Tisztelt Megrendelő! Várom megkeresésüket! Akár 2-4 kolega közreműködésével állunk a rendelkezésére. Központifűtés-és gázhálozatrendszer szerelés . -új rendszereket kiépíteni, a meglévő rendszereket felújítani, karbantartani, bővíteni, felszerelni illetve beszerelni a gáztüzelő berendezéseket -elvégezni a fűtési rendszerek próbaüzemeltetését és az esetlegesen felmerülő hibákat kijavítani, elhárítani. Gáz szervíz. Gázszerelő! Gázkészülékek javítása, beüzemelése, bevizsgálása, karbantartása, tisztitasa.Szivárgás elhárítás, szabvány flexi cső, gázcsap cseréje. Továbbá... Vízszerelés! Teljes körű vízszerelés, szenyvíz javitás, , csaptelep ,mosdó, wc csésze , tartály cseréje bekötése. Zuhanykabin -tálca, kád csere. . -Konvektorok javítás ,tisztìtás, karbantartás, bevizsgálása, szerelés, szükség esetén csere, beépitése, beüzemelése . -Átfolyós kéményes vìzmelegìtő, gázbojler tisztìtás , karbantartás, javítás, szükség esetén csere beüzemelése. -Gázbojler javítás, karbantartás, tisztìtás, szükség esetén csere. -Gáztűzhely legtöbb típus javítása, átszabályozás földgázról - PB-gázra, PB-és készülékeken földgázra. Szükség esetén cseréje beüzemelése. -Gázkazán tisztìtás, karbantartás, szükség esetén TIPUSTÓL függően csere, beüzemelése. Kiszálási költség az adott munkaterületől függően változó!
Mutass többet

Értékeléseim

Tina
Értett a munkájához,gyors,precíz volt
Sziszi
Minden a megbeszéltek szerint zajlott.Jákovics Zsolt kolléga volt kint édesanyámnál ,VASÁRNAP amiért külön 10 csillag jár🙂!Gyors ,pontos és nagyon jó szakember!!! Anyukám azt mondta kedves mosolygós🙂 köszönöm szépen !
Tibor
Gyorsan megjelent, és jól megoldotta a problémát.
Ajánlatkérő
jó szakember
Móni
Kedves,udvarias, gyors
Mária
Gyors korrekt udvarias, segítőkész Ő is és Jákovics Zsolt is
Olàh ildiko
Minden tökéletes
Ajánlatkérő
Rendben volt minden
Ajánlatkérő
Pontos, szakmailag teljesen jó, kedves
Török Tiborné
Kedves és kiváló szakember
Kovács Lajosné
A munkáját pontosan, végezte. Többször ellenőrzött minden bekötési helyet. Elmagyarázta a biztonságos kezelés.
Noémi
Megfelelt a munkája
Anti
Egy kazánt és egy bojlert cseréltek nálam. Gyorsak, pontosak! Mindenben nagyon segítőkészek voltak, mindent elmagyaráztak amire kíváncsi voltam. Kiváló munkát végeztek, hozzáértő szakemberek. Ezúton is szeretném megköszönni a munkájukat! Természetesen bárkinek szívesen ajánlom őt/őket! 10/10
Anita
Köszönöm a gyors, és korrekt munkavégzést! Jákovics Zsolt már nem először volt nálunk, és segített már aznap, két régi konvektorunkat is megjavította. Köszönöm neki, és kollégájának Tibinek is. Gyorsan megoldották a problémámat.
Dönci
Karakteres
Törölt felhasználó
Ezúton is hálásan köszönöm a rugalmasságot, hogy a vidéki munka ellenére szánt rám 10 percet a kollégája és kiszaladt megjavítani a Bosch gázüzemű átfolyós vízmelegítőnket. Megbeszéltünk egy időpontot, de telefonált, hogy picit később fog odaérni. Szerencsére csak egy gyors tisztításra volt szükség, ráadásul 3 hónap garanciát is kaptunk. Gyors és szakszerű munkát végzett. Máskor is őket fogom keresni.
Erika
Dunaújvárosból eljött Lajosmizsére, ráadásul hétvégén! Régi, használaton kívüli konvektorok karbantartását, új villanybojler felszerelését végezte el. A munkája kifogástalan, gyors, pontos.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
ARANKA
KEDVES VOLT GYORSAN ELVÁLLALTA A MUNKÁT. MEGVOLTAM VELE ELÉGEDVE. ÜGYESEN ÉS GYORSAN VÉGZET A MUNKÁVAL.
Ajánlatkérő
Korrekt pontos megbízható. Az árat előre közölte és valóban annyit is kért
Ajánlatkérő
.
István
Teljesen elégedett voltam vele.
Bágyi Katalin
Gyors, precíz, udvarias, szakértő
Ancsa
Gyors, pontos
Ttege85
Egyik kollègàja jött. Vègig kapcsolatban voltunk az első telefonos egyeztetèst követően. Pontos, precìz munkavègzès. Olyan hibàt hàrìtott el, amit tavaj egy szerelő sem tudott.
Zsolesz
Megbizható. Folyamatos kapcsolatba volt velünk
Biró Norbert
Abszolút elégedett vagyok és nagyon ajánlott csapat. Gyorsan reagáltak, még aznap kiszálltak, szóval maximális köszönet ezért. Korrekt munkát végeztek, így bátran ajánlom őket, legyen szó gáz- vagy víz szerelésről
Rami
2 fég konvektor javitásra szükség esetén cserére kértem fel Gergőt . Aki a kollégájával jött ki. Rövid időn belül segített, minden felmerülő problémát pár órán belül megoldotta, mert a brojler sem müködött rendesen azt is megjavitotta De mivel a konvektorok kb 20 évesek . Le is cseréltettem őket. Pontos volt, mindennel pontosan elszámolt mindig tartotta telefonon a kapcsolatott. Teljes felvilágosítást adott az új készülékekröl. Precíz, lelkiismeretes, jókedélyü szimpatikus, megbízható. Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen.
Hamvai Edina
A kollégáját küldte aki maximalisan megoldotta a gázkonvektor cserés feladatot. Jákovics Zsolt a lehető legrövidebb idő alatt kiemelkedő szaktudással lecserélte a 2 db konvektort. Telefonon is minden feltett laikus kérdésemre válaszolt . Zsolt minden mozdulatában benne volt a stabil és profi szakertelem.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázvezeték szerelő 26 megbízás Gázkészülék javítás 25 megbízás Vízszerelő 3 megbízás Fűtésszerelés 0 megbízás