Fogadok munkát
Erika Masszázsszalon-Lakatos Erika Gyógymasszőr
Erika Masszázsszalon-Lakatos Erika Gyógymasszőr

Gyógymasszázs · Masszázs · Nyirokmasszázs

5
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Békéscsaba területén kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37390

Erika Masszázsszalon-Lakatos Erika Gyógymasszőr

Gyógymasszázs · Masszázs · Nyirokmasszázs

Lakatos Erika vagyok, Gyógymasszőrként végeztem 2021-ben. Fő tevékenységi köröm a mozgásszervi fájdalmak mint nyak-, váll-, hát-, derék-, csípő-, és lábfájdalmak enyhítése, kezelése, valamint a beszűkült mozgástartományok javítása, megtartása, passzív kimozgatással. Sürgős, indokolt esetben, illetve mozgáskorlátozottság esetén házhoz megyek. Szeretettel várom kedves vendégeimet!
Mutass többet

Áraim

Intenzív arc, nyak, mellkas nyirokmasszázs

4 500 Ft / óra
Az arcon, nyakon, és dekoltázson végzett intenzív nyirokmasszázs eltünteti a finom vonalakat és a ráncokat. Halványítja a szem alatti sötét foltokat, csökkenti a szem alatti ödémát, és segít a toka eltüntetésében. Halványulnak az öregségi foltok és kevesebb pattanással lehet számolni, a kezelés utáni jó vér-és nyirokkeringésnek köszönhetően. Összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez!

Thai herbál labdacs masszázs

6 000 Ft / óra
Testre és lélekre egyaránt ható relaxációs masszázs. A felmelegített gyógynövényes labdacsokból a hatóanyagok a meleg hatására kioldódnak, melyek a reflexzónákon keresztül jótékonyan befolyásolják az egész szervezetet. A masszázs során hármas hatás érvényesül: meleg hatás, masszázs hatás, és gyógynövény hatás.

Talpcsakra masszázs 30 perc

3 000 Ft / óra
A talpcsakra masszázs az egészség megőrző technikák csoportjába tartozik, frissít, relaxál, segíti a szervezet öngyógyító képességeinek beindulását.

Értékeléseim

Rita
Kedves,aranyos,érti a dolgát!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gyógymasszázs 3 megbízás Masszázs 2 megbízás Nyirokmasszázs 0 megbízás Svédmasszázs 0 megbízás