FOGADOK MUNKÁT
Domján róbert
Domján róbert
24
Megbízás

55 perccel ezelőtt volt itt.

Jászberény és 1000 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59027

Minősített jószaki

Rólam

Tisztelt megrendelő összeszokott csapat térkövezést és kisebb kőműves munkákat vállal . Árat helyszíni felmérést követően tudunk készíteni a helyszíni felmérés tejesen ingyenes Nincs két egyforma munka, ezért kérem vegye figyelembe, hogy telefonban vagy e-mailben csak tájékoztató, becsült árakat tudunk mondani. A térkövezés és térburkolás alapszabálya az előkészítés maximális tisztelete! A földterület megfelelő rendezése, tömörítése és töltése, hogy az évszakok és a terhelés viszontagságait elviselje a felület hosszú éveken, évtizedeken át. Köszönöm hogy el olvasta .
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt.
Imre
Reális áron, tisztességesen végzik a munkát, gyorsak és precízek. Köszönöm a munkájukat.
Szaki válasza:
Nagyon szivesen imrebá máskor is köszönöm .
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt csapat! Az elejétől kezdve normálisan nem tolakodva jeletkezettbe és jöttek el megnézni a helyszínt. A lehetőségeket felmérve a megoldást keresték meg és ez alapján kaptunk ajánlatot. A menetközben felmerülő kérdésekre is időben válaszolt. A felmerülő akadályokat gyorsan megoldották és nem volt a klasszikus "jól van az úgy" mondat. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Szinte egyből kijöttek felmérni a terepet, még aznap megkaptuk az ajánlatot is. Egy hétre rá már elkezdték a munkát. Korrektek, szorgalmasak, abszolút profik.
Zsu
Már a helyszíni felmérésre megbeszélt időpontra pontosan érkeztek. Nagyon sürgősen kellett megcsinálni a betonalapot, de ennek ellenére el tudták vállalni, nagyon segítőkészek és rugalmasak voltak. Időben érkeztek a munkára, nagyon precízen, pontosan és tényleg szakszerűen dolgoztak. Maximálisan meg vagyok velük elégedve, minden a megbeszéltek szerint történt.
Szaki válasza:
Először is szeretnék meg köszöni mindent de a ti hozzá állásotok nélkül nem sikerült volna a munka pontos leszervezés volt . Köszönöm még egyszer
Ajánlatkérő
Nagyon szimpatikus és segítő szakember.Felmérése után ami díjmentes nagyon korrekt kivitelezési árat adott meg az elvégzendő munkára. Kitűnő szakmailag felkészült csapattal rendelkezik.Értik a szakmájukat és gyorsak,precízek,tisztelet tudóak.Körül tekintően dolgoznak, kérdés esetén tanácsot adnak. Ilyen jó kivitelező csapattal még nem találkoztam a 38 év alatt, mivel mélyépítő cégnél dolgozom vezető beosztásban.Továbbiakban is számítok a szakmai munkájukra. Mindenkinek ajánlom ezt a szakembert, nem fog csalódni.( 06-30-438-4584)
Ajánlatkérő
Meglepetésként ért, hogy vannak még szakemberek ebben az országban, ráadásul ebben az évben az utolsóként ugrottak be a rossz idő előtt, ha kellett dupla létszámmal! Korrekt, emberi hozzáállás, szép munka, csak ajánlani tudom. További sikeres munkákat kívánok!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen mink is a lehetőséget mindig a megrendelő az első
Tóth Gábor
Az előzetes munkafelmérés során történt egyeztetésnek megfelelően történt a munkavégzés. Korrekt , összeszokott, jó minőségű munkát végző csapat.
Szaki válasza:
köszönjük szépen nagyom jó és becsületes volt a megrendelő a csapattal köszönünk szépen mindent
Richei
Tapasztalt, összeszokott csapat, nagy munkabírással. Korrekt hozzáállásukkal, lendületükkel nagyban hozzájárultak a munka időben való elkészültéhez. Ötleteikkel sokat segítettek a megvalósulásban, kéréseinket maradéktalanul teljesítették. Megfelelő az árképzésük.
Szaki válasza:
Köszönünk szépen mindent
Tamasi Éva
Nagyon összeszedett csapattal dolgozott a vállalkozó. Kellő számú ember állt rendelkezésre, így a viszonylag nagy munkát három nap alatt elvégezték. Nem kapkodtak, minden munkafázist megterveztek. Mindenben kikérték a véleményünket, annak érdekében, hogy minél jobb legyen a végeredmény. Pontos munkavégzés jellemezte az egész csapatot, és a vezető szakembert is. Szaktudásuk kimagasló, munkabírásuk példamutató. Minden részletre odafigyeltek, jó ötletekkel támogatták a megvalósítást. Minden nap addig dolgoztak, amíg az adott munkafázis szükségessé tette. Jó hangulatban folyt a munka. A munkadíj korrekt volt, nem szállt el az árakkal. Szívből ajánlom a vállalkozót és csapatát mindazon építkezőknek, akik gyors, szakszerű, és esztétikus munkát várnak el a vállalkozótól. Róbert személyében mindez megvalósul. Köszönöm ezt a három napot, az építkezés élmény volt.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm nagyon segítő készek voltak mindenben igazi élmény volt önökkel dolgozni . remélem még találkozunk mindent köszönünk a csapat nevében is vigyázzanak magukra . Jó egészséget kívánok
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmunka 2 megbízás Betonozás 5 megbízás Térkövezés 17 megbízás