Fogadok munkát
Dévai Antal EV.
Dévai Antal EV.

Kőműves · Szobafestő, tapétázó · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

49
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Veresegyház és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 73734

Tanácsadó Minősített jószaki

Dévai Antal EV.

Kőműves · Szobafestő, tapétázó · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Minden Egy kézben! 30 - éves Tapasztalattal!! Részleges lakásfelújítás!! l LAKÁS SZERVÍZELÉST- KARBANTARTÁSTis vállalunk!! A felújításba beletartozó minden szakmát magas szinten képviselünk. Referenciáink leinformálhatóak. Minőségben dolgozunk. A munkáinkat 2 év garanciával vállaljuk. Hívjon bizalommal!! Munkanapokon 8-h tól - 18- h ig !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Dévai Antal lakás felújítást végzett nálam. Maximálisan megvoltam elégedve a munkájával és az áraival. Tartotta a vállalását, csak jogos pótmunkái voltak. Csak ajánlani tudom bárkinek!
Ajánlatkérő
Kétszer is dolgoztunk már velük, korrekt csapat, szép munkát végeznek, megbízhatóak. Minden igényre nyitottak, a menet közben felmerülő kéréseket is igyekeznek rugalmasan teljesíteni, és más szakemberekkel ellentétben arra is figyelnek, hogy ne hagyjanak nagy felfordulást és koszt maguk után. Árban is abszolút korrektek. Ajánlom őket.
Szaki válasza:
Köszönjük hogy önnek dolgozhattunk. Dévai Antal
Rita
Sajnos sok esetben, ha felhívok egy szakit, ő közli: sok a munkája, de azért kijön megnézni, és hoz más szakembereket. Dévai úr is ezt mondta, kijött megnézni a munkát, az általa hozott szakemberekkel pedig megegyeztünk. Gondoltuk, mivel őt a Jószakin találtuk garancia arra, hogy olyan személyeket mutat be, akik károkat nem okoznak. Kőműves munkákkal bíztuk meg őket, falak bontása, új falak építése, belső vakolás. Másfél hónapig dolgoztak normálisan, majd lett más munkájuk is, ekkor már kezdték elnagyolni, félbenhagyni a munkákat. Elvállalták az ablakok cseréjét is, ezek szakszerűtlenül lettek berakva, befele dőltek, nem lettek rendesen rögzítve, repedt a vakolat körülöttük (2 méteres faablakokról van szó). Az ablakokat más szakemberrel ki kellett szedetnünk és újból berakatni. Az ablakkávázást nem fejezték be, az erre kifizetett összeget kértük vissza kártérítésként, de ezt a mai napig nem kaptuk meg. Kinyomtattuk és a kezükbe adtuk a vállalkozói szerződést, amit azóta is hoznak. A munkadíj számlát is hónapokig ígérgették, végül azt se hozták. Az elrontott munkáért Dévai úr nem vállal felelősséget, mert azt állítja, hogy nincs köze ezekhez az emberekhez. Nem ajánlom senkinek Dévait és csapatát.
Szaki válasza:
Kedves Rita! Én ,mint ön is említette. Nem tudtam elvállalni a munkát. Jó szándékkal ajánlottam egy másik céget. Nem tudom hogy másfél hónapig jól dolgoztak önnél és mi változott meg????? Nem én szerződtem és dolgoztam önnél.Sajnálatos a dolog de ez a én oldalamra felírt jellemzés NEM NEKEM SZÓL! Kívánom hogy sikeresen rendezzék az ügyet a másik céggel! Maradok tisztelettel: Dévai Antal
Ajánlatkérő
Remek szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Megbízható és pontos, mindig megjelenik a megígért időben, ami sajnos hatalmas kincs mostanában. Emberileg is nagyon rendben van, kellemes, segítőkész, figyelmes. Az általa végzett munka magas minőségű, pontos, alapos. Részletesen felméri előre a munkát, már akkor odafigyel minden részletre, látszik a hozzáállásán a sok év(tized)nyi tapasztalat. Amit a felmérésnél mond az nagyon nagy arányban utólag is úgy és annyi lesz. Minden szempontból ajánlani tudom bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönönük hogy önnek dolgozhattunk! Dévai Antal
Ajánlatkérő
Hozzáértő, készséges, korrekt csapat, minden a megbeszéltek szerint történt.
Szaki válasza:
Közönjük hogy önnek dolgozhattunk! Dévai Antal
Ajánlatkérő
Nem tudok véleményt formálni, csak az alapján, hogy még egy rövid elutasító választ sem kaptam a megkeresésemre..
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Sajnálom, átnéztem a beérkező munkákákat. Nem találom a megrendelések között. Mindenyikre válaszolok igen, vagy nem. Lehet valami komunikációs hiba történt. Mégegyszer elnézést kérek de én sem értem!!! Maradok Tisztelettel. Dévai Antal