Fogadok munkát
Csikós-Therm Kft. - Csikós Attila Zoltán
Csikós-Therm Kft. - Csikós Attila Zoltán

Vízszerelő · Gázkészülék javítás · Fűtésszerelés

118
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75583

Minősített jószaki

Csikós-Therm Kft. - Csikós Attila Zoltán

Vízszerelő · Gázkészülék javítás · Fűtésszerelés

Üdvözlöm a nevem Csikós Attila Zoltán, a Csikós-Therm kft tulajdonosa. Kérem a kedves érdeklődőket, telefonon keressenek (Amit előre is köszönök) Elérhetőségemet és értékelésünket megtalálják a Google rendszerében is a nevünk beírásával: Csikós Attila Zoltán/Csikós-Therm kft Bontás nélküli csőtörés bemérés Konvektor szerelés-karbantartás-tisztítás Víz-Gáz-Fűtés szerelés Számlával, garanciával vállalkozási szerződéssel. Víz szerelés vízvezeték kiépítés átalakítás felújítás Csapok, mosdók, szifonok, bojlerek, szelepek, WC javítása cseréje. Mosógép-mosogatógép beüzemelése. Fűtés szerelés Radiátorok, szelepek javítása, cseréje, légtelenítés, rendszer töltés, Fűtési rendszer mosás Műszeres csőtőrés bemérés Padlófűtés szivárgás, nyomás esés felderítés Üdvözlet Csikós Attila Zoltán Fizetési lehetőségek: Készpénz, azonnali utalás, utalás tájékoztató (Kiszállás és tanácsadási díj megrendelt munka esetén díjmentes), egyéb esetben Kiszállási díj: Budapest területén 10000 Ft Pest megye: 15.000 Ft Árajánlat készítés és konzultációs díj: 15.000 Ft mely megrendelt munkavégzés esetén jóváírásra kerül.
Mutass többet

Értékeléseim

Mari
Az ígért időben jöttek. Gyorsan és precízen dolgoztak. Csak feltétlenül szükséges bontással végezték a munkát.
Szaki válasza:
Köszönjük!
Mia
Pontosan érkezett a megbeszélt időpontban, a munkát precízen, tisztán végezte el. Udvarias volt.
Szaki válasza:
Köszönjük!
Erzsébet
Rövid határidővel a munka elkészült. Előtte korrekt tájékoztatást adott.
Dániel
Segítőkész, világosan elmondja a problémát , precíz, pontos, nagy szaktudású.
ISTVÁN
Megbízható korrekt és tartya az idő pontot.
Törölt felhasználó
Azt gondolom, hogy az is hozzá tartozik valaki munkájához, hogy miként reagál az ajánlatkérésre. Ha valaki immár negyedik napja nem keresi az ügyfelet sem telefonon, sem e-mailben, akkor nem érdemel sem jó értékelést, sem sok ügyfelet.
Szaki válasza:
Tisztelt Horváth Úr! Ajánlatkérése péntek 13:49-kor futott be hozzánk, melyre sajnos valóban nem tudtunk válaszolni kapacitásbeli nehézségek miatt ebben a másfél (nem négy) munkanapban, ezért elnézést kérünk. Mindazonáltal az itteni névjegyünkben szerepel, hogy sürgős esetben hívjanak, az egyszerűbb és elkerülhető a hasonló szituáció, amit Ön 0,5 ponttal értékelt.
László
Nyugodtan ajánlom, ha valaki gázkészülékszerelő szakembert keres. Pontosak, szakmailag felkészültek. Nagyon normális csapat. Rendbetették a gázkészülékünket. Díjszabásuk korrekt. Nagyon jól lehet velük kommunikálni.
Ajánlatkérő
Gyors, precíz munkavégzés, segítőkész hozzáállás.
Kata
mindent megcsinalt amit kertem, lelkiismeretesen szepen, ufvarias volt
Dániel
Figyelmes, körültekintő, precíz. Korrektül tájékoztat mindenről előre, nem köntörfalaz. Könnyen elérhető és gyorsan válaszol.
Ajánlatkérő
Precíz, profi
Ajánlatkérő
Precíz,alapos,szimpatikus.
Ildi
Minden munka gyorsan el lett végezve az előre megbeszélt áron, csak ajánlani tudom.
Fodor Dávid
Időben érkezik, járványügyi szabályoknak megfelelően felszerelt,
Agi
Nemcsak mert nagyszerű szakember, de lelkiismeretes hozzáállása és becsületessége miatt is ajánlom mindenkinek Attilát. Pontosan a megjelölt időben érkezett, és korrekt ajánlatot kaptam tőle. Alapos és kiváló munkát végzett. Nem hagyott cserben egy látszólag menthetetlen cirkóval sem! Messzemenően a legjobb tapasztalat volt eddig fűtésszerelés téren.
Ajánlatkérő
Attila már a telefonos egyeztetésünk során kedves, precíz, korrekt szakembernek bizonyult, amit utána a személyes találkozás és a munkája maximálisan megerősített. Jó szívvel fogom felkeresni a jövőben is és mindenképpen ajánlanám másnak is.
Fanni
Gyors, pontos, precíz
Ajánlatkérő
Attila már az első telefonbeszélgetésünk során számos tisztázó kérdést tett fel, ami jól előkészítette a munkát. Pontosan érkezett, felmérte a helyzetet és megbeszéltük a lehetséges megoldásokat. Hatékonyan dolgozott, időközben egy kis beszélgetésre is jutott figyelme. A felmerülő kérdéseimre kimerítő válaszokat és magyarázatokat kaptam. Korrekt árat kért, számlát kaptam és felhívta a figyelmemet arra is, hogy a lakásbiztosításom is fedezi a felmerülő költséget. Kommunikatív, jó szakember, jó szívvel ajánlom. Legközelebb is őt fogom hívni.
Kriszti
Korrekt, segítőkész ember és jó szakember. Ajánlom bárkinek.
Zórád Péter
Egy elöregedett, karbantartást korábban sose kapott panellakásban kellett WC-t cserélni (és azzal együtt a vízvezeték egy részét is). Hálátlan feladatnak tűnt, mert korábban a lakás hozzá nem értő tulajdonosa kókányolt a vezetékeken. Az időpont egyeztetés simán ment, az árajánlat áttekinthető és igényes volt. A munkavégzés napján a nagy forgalom ellenére másodperc pontossággal megjelentek (láthatóan előre kalkuláltak ezzel és időben indultak), és a munkát magas színvonalon, hamar elvégezték, a rendszerrel azóta sem tapasztaltunk semmilyen problémát. Profi munka! Jó érzés volt, hogy a munkavégzés alatt végig kaptam a tájékoztatást, hogy éppen mi történik, mi lesz cserélve és miért, hol volt a probléma eredetileg, láthattam a saját szememmel a munka egyes részleteit. Nem kérdés, hogy ha legközelebb bármi gondom akadna vízszerelés terén, őket hívnám!
Attila
Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, pontos, korrekt és precíz munkát végzett. Csak ajánlani tudom.