FOGADOK MUNKÁT
Bútor Abszolut - Mészáros György
Bútor Abszolut - Mészáros György
38
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67448

Minősített jószaki

Rólam

Köszönöm, hogy megtekinti az adatlapunkat. Kérem olvassa végig. Cégünk 2005-ben indult,mint egyéni vállalkozás és 2010-ben lett kft. Az eltelt idő alatt sikerült kielégíteni a lakosság igényeit illetve dolgoztunk nagyobb cégeknek és közületeknek is. Konyhabútoraink és egyéb beépített szekrényeink megtalálhatóak Budapest számos kerületében továbbá: Budaörsön,Törökbálinton,Diósdon,Szentendrén,Pátyon, Szigetszentmiklóson,Szigethalmon,Tökölön,Taksonyban,Dunaharasztin, Halásztelken,Szigetszentmártonban,Szigetújfaluban,Ráckevén,Makádon, Dunavarsányban,Kiskunlacházán,Majosházán,Apajon, Áporkán, a Balaton több településén illetve Ausztriában is. Az árajánlat készítés és a helyszini felmérés ingyenes. A felméréssel egy időben látványtervet készítünk, hogy önöknek könyebb legyen eldönteni milyen bútorra vágynak. Kérem Önöket, hogy árajánlat kérésükhöz telefonszámot csatolni szíveskedjenek,mert eddigi tapasztalataim alapján, az árajánlat elkészítéséhez további adategyeztetés szükséges.Minden telefonszámmal ellátott megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok. Sajnos a nem áltaunk készült bútorok átalakítását, javítását, kiegészítését nem áll módunkban elválalni. Megértésüket köszönöm. Üdvözlettel: Mészáros György
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Megbízható és pontos szakember. Lelkiismeretesen ügyel a minőségre, a megbeszélt határidőre, csak ajánlani tudom! Köszönöm az új bútort!
Erzsébet Janurik
Megbízható, pontos, korrekt mesterember.Nagyon szép munkát végzett.Segített olyan probléma megoldásában ami nem lett volna feladata. Köszönet érte!
Bartha Zsuzsa
Nagyszerű szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokkal szebb konyhát kaptunk mint amit elképzeltunk, korrekt áron,a határidőket betartva. Ezúton is nagyon köszönjük a munkád!
Jusztin Krisztián
Kapcsolatfelvétel után gyors felmérés következett, a következő munkanapon meg is kaptuk az árajánlatot. Ami nagyon kedvező volt és a György is nagyon szimpatikus volt, ezért természetesen elfogadtuk. Ezek után már csak a bútor elkészülését kellett megvárni, ami a bútor méretéhez és a György telt naptárához képest nagyon gyors volt. Szóval aki szép, minőségi és tartós bútort szeretne ezek után csak Györgyöt keresse. Akiről annyit elmondanék, hogy egy korrekt, kedves és megbizható szakember. Illetve azt még hozzátenném, hogy kár, hogy csak öt csillagot lehet adni, mert sokkal többet érdemelne.
Szilvia
Meg vagyunk elégedve a munkájával.
Nagy méretű, 165x75x33 cm-es konyhaszekrény felsőrészt rendeltem náluk. Gyorsan és kiváló minőségben elkészítették, a többi ajánlathoz képest kedvező áron, és profi módon pillanatok alatt felszerelték, nagyon meg voltam a munkájukkal elégedve.
Nem kaptam választ a megkeresésemre.
Szaki válasza:
Tisztelt Balázs Ropant mód sajnálom. De mire adott 2 csilagot? Én igy egyetsem adnék.☺
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Anita
Teljes mértékben meg voltunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Nyerges Bettina
Nagyon elégedett vagyok a György munkájával. Minden a megbeszéltek szerint történt. Az összeszerelést még érdemes gyakorolni a munkatársainak. ;) :) Köszönjük szépen
Szaki válasza:
Köszönöm.
Matula Attila
Régóta együtt dolgozunk. Csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Párommal közös otthonunkba szerettünk volna beépíthető konyhabútort és ehhez kerestünk szakembert. Több árajánlatot is kértem elsődlegesen saját általam mért méretek és tervek alapján. Fő szempont volt a döntésünk során az ár illetve a megbízhatóság. Így esett a választásunk Gyurira. A személyes találkozó alkalmával, a pontos méretek és a terv elkészítése után úgy döntöttünk, hogy őt választjuk, amit nem bántunk meg. A konyha kivitelezése minőségi munka. A határidőket pontosan betartotta :) az a végösszeg a szerződésben vállaltakhoz képest sem változott, semmi meglepetés nem ért minket, csak egy gyönyörű konyha. Bátran ajánlom ŐT! Üdv: Dubniczky Ádám
Szaki válasza:
Köszönöm.
Szabó László
A 28m2-es lakásom valamennyi bútorának elkészítéséhez kerestem olyan asztalost aki már az elején a tervezésben is a segítségemre lesz.Fontos volt,hogy maximálisan kihasználjunk minden apró helyet. Ajánlás útján ismerkedtem meg Gyurival, aki remek lakberendező képességekkel is rendelkezik. A végeredmény modern, férfias bútorok és maximális hely kihasználtság. A megbeszélt időre elkészült mindennel,partner volt az esetleges változtatásokban is. Csak ajánlani tudom a munkáját mindenkinek! Köszönöm Gyuri!
Szaki válasza:
Köszönöm.
Mészáros Andrea
A megbeszéltek szerint, a vállalt időpontra készült el üzletünk bútora. Meg vagyunk elégedve. Nagyon tetszik az elkészült munka. Várakozáson felüli. Másnak is ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Devanlay Hungary Kft
Jól elvégezte a munkáját. Gyors volt, precíz és kedves.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Bútorasztalos 38 megbízás