Fogadok munkát
Bozsányi Mátyás
Bozsányi Mátyás

Tetőfedő · Kőműves · Bádogos

99
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 48405

Bozsányi Mátyás

Tetőfedő · Kőműves · Bádogos

Üdvözlöm! 37 éves ipari alpinista vagyok.a MatyAlpin kft vezetője. Bádogozással tetőfelújítással,vízszigeteléssel, foglalkozom.Régi tetők bádogozása,ereszcsatorna felrakása,tisztítása! Elcsúszott cserepek helyreigazítása, beázások javítása, Komplett tető hélyazatának cseréje, Továbbá: hőszigetelési munkák kivitelezése, Családiházak komlpett szigetelése,homlokzat festése, Kőműves munkák,járdák,kapubejárók betonozása. Továbbá:homlokzat festés alpintechnikával is!homlokzat szigetelése, széldeszka cseréje Homlokzat festése,veszélytelenítése,panelhézag szigetelése ! Szobafestés mázolás!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tamás
Megbízható vállalkozó, aki alpin technikával megjavította az eldugult ereszcsatornánkat
Ajánlatkérő
Ígéretének megfelelő időben, a megbeszélt áron rendben megtörtént a tetőjavítás, teljesen elégedett voltam.
Pali
Minden a megbeszéltek szerint történt. Minden részletet előre pontosított. Az ígért időpontban pontosan érkezett, a munka szépen elkészült úgy, ahogy ígérte. A munkaterületet teljesen megtisztítva adta át.
Gyorgyi
Mátyás profi, precíz és megbízható szakember. Ha az időjárás nem kedvezett és az a probléma megoldásának minőségét és tartósságát kockáztatta volna, inkább újra kijött egy másik időpontban. Mindenkinek szívesen ajánlom.
Gábor
Elvállalta a homlokzati hőszigetelés munkát, eljött normális hozzáértő emberekkel, rendben szépen elvégezték a munkát, én rendben kifizettem. Szerintem ez így teljesen rendben van, bárcsak mindenkivel ilyen egyszerűen lebonyolódna egy megbízás.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelését! Mindenkinek hasonló megrendelőt kívánok mint maguk voltak. Korrekt, és tisztességes! U.i köszönjük szépen a finom kávét! Tavasszal találkozzunk!
Ági
Sürgős munkára kerestem vállalkozót és mindkettőnk szerencséjére pont tudott is azonnal jönni. Megbeszéltük az elvégzendő feladatokat, a legsürgősebbet azonnal el is végezte. A továbbiakra elmondta, hogy milyen megoldást ajánl, és estére megkaptam az árajánlatot, másnap el is kezdték a munkát. Minden a megbeszéltek szerint történt, szép lett a festés. Ami miatt neheztelek az, hogy a munka végeztével valahogy a felfordulásban egy ajtó nem került vissza a helyére, és hiába beszéltük meg háromszor is, hogy felugrik és visszateszi, se nem jött a megígért időben, se nem hívott. Pedig szerettem volna kérni egy kevés kis festéket is (maradt belőle), ha esetleg véletlenül megsérül a fal, ki tudjam javítani. Kár, mert ez egy apróság lett volna neki, de nagy gond nekem. Így maradt egy utólagos kellemetlen benyomásom is róla.
Szaki válasza:
Ledves Ági! Elnézését kérem a kellemettlenség miatt. Nagyon sajnálom hogy nem sikerűlt a megbeszélt időben érkeznem. Alpinista munkáink is vannak és egy homlokzat veszélytelenítésre hívtak ki ami reggeltől késő délutánig tarzott Ígérem hogy visszahelyezem az ajtólapot. Még ma!
Ajánlatkérő
Megbízható és nem drága
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést! Igyekszem az árakat a minimumon tartani!
Rea
Nagyon keves szakembert ismerek, aki veszi a faradsagot es partnerkent kommunikal. Matyas nem csak a munkat vegzi el jol, de pontos, lelkiismeretes. Konnyu elerni, es konnyu vele szot erteni.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést! Igyekszem figyelni az emberekre ! szoktam mondani "nekem egy soronkövetkező munka de másnak az otthona" és erre figyelni kell!