Fogadok munkát
Bóna Imre
Bóna Imre

Gázkészülék javítás · Vízszerelő · Duguláselhárítás

32
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - VIII. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 18475

Minősített jószaki

Bóna Imre

Gázkészülék javítás · Vízszerelő · Duguláselhárítás

Kedves megrendelő, 4 fős csapatunk áll az ön rendelkezésére. A vízszerelés a fő profilunk, de gázkészülék javítással, fűtésszereléssel, nyílászáró beépítéssel, duguláselhárítással is foglalkozunk. Számlaképesek vagyunk. Keressen bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
egy villanybojler meghibasodasa miatt kertem a munkajat, o felmerte a hibat, kicserelt valamilyen alkatreszt, de csak masnapra derult ki, hogy nem javult meg. telefonon hivtam, es ujabb alkatresz kicsereleset javasolta, de ujabb munkadijert, amit en nem szerettem volna kifizetni
Ajánlatkérő
Gyorsan , rugalmasan dolgoztak
Soltész István
Pontos.Megbízható.Érthetően kommunikált.
Ajánlatkérő
Fontos az árajánlat (munkadíj és anyagdíj külön) munkacsoportonként, hogy tételesen előre lehessen kalkulálni a költségeket. Ne kelljen ezt kérni, legyen mindez mindegyik mesternek természetes! Így tudom eldönteni, hogy melyiket kérem, melyiket tudom kifizetni. Elfogadása után a szerződés. A munka végeztével a mindenről tételesen adott számla, ami egyezik (5-estleg 10 %-os eltéréssel) az árajánlattól. Mindezek után a fizetés . A munkájukkal (hegesztés, gáztűzhely javítás, vízvezeték szerelés, villanyszerelés ) meg vagyok elégedve. Sőt újabb és újabb "hibákat" fedeztek föl amit javasoltak kijavítani, de már nem győztem fizetni.
Ajánlatkérő
Csak ellenőrzés volt
Tünde
Megoldotta a feladatot
Gábor
Jó szakértelem, alaposság, még a tetőee is felment kéményt ellenőrizni. Garanciát vállal munkájára
Kati
Megbízható. Alapos és gondos munkát végez.
Ajánlatkérő
Ma a megbeszélt időben itt volt. Korrekt volt. Rögtön látta mi a hiba, tájékoztatott mit kell tenni. Kicserélte a törött gázvezetéket, az őrláng csövét, a szikráztatót. Gyorsan, precízen dolgozott. Meg vagyunk elégedve az elvégzett munkájával. Korrekt szakember.
Ajánlatkérő
A MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN ÉRKEZTEK, LELKIISMERETESEN DOLGOZTAK, ÉRTIK A MUNKÁJUKAT
Ajánlatkérő
Azt kértem, hogy a nézzék át a radiátor-szelepeket, hogy rendben vannak-e. Bejött, ránézett a radiátorra, azt mondta, lemegy a kocsihoz, és jön a kollégával és a cuccokkal. Feljöttek ketten, elkezdték nézni a radiátorokat sorban, valamivel lesprézte a szelepeket, amivel állítólag tesztelte, hogy szivárognak-e. Mindet jónak találta. Mindezért elkértek 40 ezret. Telefonban azt mondta, hogy a kiszállás 20 ezer. Mi került a max 15 perces végignézésben, a szelepek fújkálásában + 20 ezerbe, azt nem tudom. Ott álltam én (nő) + a gyerekem, nem álltam le 2, kevéssé szimpatikus arcú pasassal vitatkozni, fizettem. Ma visszatöltötték a központi fűtéshez a rendszert - illetve csak akarták, mert az egyik szelepből ömlött a víz, le kellett állítani a visszatöltést. Én pedig hívhatok új szerelőt, miután 40 ezerrel átvágtak. Számlaadás fel sem merült, és ahogy ott jöttek-mentek a radiátorok között, már akkor azon tűnődtem, hogy ezek nem botcsinálta szerelők-e. Egy abszolút 1 emberes munkát ketten csináltak, és azt is rosszul.
Szaki válasza:
Mi szóltunk a tisztelt megrendelőnek ha főltőtés lesz hívjon minket jövünk ő nem hívott sajnálom mi át néztünk mindet rendben találtunk tömítések et is cseréltünk ahol korodalt vót sajnálom de nemhïvot és mi kértük hívjon tőltéskor
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt munkavégzés.
Ajánlatkérő
Bóna Imréné Éva adott ajánlatot takarításra, de aztán ő mégsem tudta vállalni, és maga helyett egy rokonát, Bóna Dórát ajánlotta. Ő volt nálunk 2x takarítani, és mindkét alkalom után több dolog is hiányzott a lakásból, összesen 130 000 Ft értékben. Ő azt állította, nem vitt el semmit.
Szaki válasza:
Nem Fedi a valóságot töbemberel is ugyan ez csinálta hogy ne fizese ki őket
Dankó Attila
Gyors kiszállás, megfelelő munkavégzés, alapos, ha probléma merült fel gyorsan megoldották
Zoli
Számomra meglepő gyorsasággal érkeztek a helyszínre. Kiválóan elvégezték a feladatot. Mindenképp ajánlom őt.
Edit
SOS munkára azonnal jelentkezett, megbeszélt időben jött, a korábbi, a hibát okozó kontár munkát szépen kijavította! Ajánlom!
Németh Kinga
Pontos volt és rendben megcsinálta amit kértem
Tamara
Nagyon korrekt, megbízható brigád. Addig csinálták, amíg meg nem találták a hibát, pedig nem volt egyszerű. 3 csatornalyukat is kipucoltak, még az utcai aknába is lementek, nem adták fel. Ráadásul ünnepnap volt.
István
Jó szakember, érti a dolgát
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 17 megbízás Vízszerelő 9 megbízás Duguláselhárítás 3 megbízás Fűtésszerelés 2 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás